SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberSKG
MemberDMAA supposedly kills marathoner – Running an unknown risk: a marathon death associated with the use of 1,3-dimethylamylamine (DMAA) – Victim was a 30-year-old female with no known past medical or drug history who was running in the London Marathon. The “murder weapon” were two scoops of Jack3d – that’s at least what the authors of the case report believe.
Archer, J. R., Dargan, P. I., Lostia, A. M., van der Walt, J., Henderson, K., Drake, N., Sharma, S., Wood, D. M., Walker, C. J., and Kicman, A. T. (2015), Running an unknown risk: a marathon death associated with the use of 1,3-dimethylamylamine (DMAA). Drug Test. Analysis, 7, 433–438. doi: 10.1002/dta.1764.
Hiljem selgus, et tal ei olnud algselt terve süda.
Originaal JACK3D, mis sisaldas DMAA oli popp 2010-2011. Ilmselt üks kuulsamaid ja tollal enamlevinud erguteid. Kui 2 scoopi tõesti nii ohtlik oleks, siis neid surmasi peaks lademetes olema. Kõik nad on siiski üledoosist või juba eksisteeriva terviseprobleemiga.
Ise sai ka siis 2 purki ära söödud.
SKG
MemberVahepeal teed kofeiinist pausi ka või aastaläbi?
Teen ikka pausi jah.
Hetkel huvi proovida eri jooke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SKG
Member
162mg kofeiini kokku.

SKG
MemberTäna tegin selga. Algselt tahtsin varahommikuse välitrenni teha lastemänguväljakul. Aga vihma sadas nii kõvasti, et tegin saalis siiski. Äkki saan homme.
4 seeriat lõuatõmbeid, 10 kordust, lai haare, all paus/venitus.
4 seeriat dumbbell rows mõlemale poolele, 15 kordust, 40kg hantel.
Tänane erguti.

SKG
MemberSoovitatav doos on päris pisike, annab kaaluda seda ju
Segad mingi asja hulka. Kasvõi dekstroosiga kokku.
SKG
MemberSelliste kätega saad ka diivanikartuli-mehi ära omada
SKG
MemberPõikpäine – veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kasvama tahan hakata siis millises osas see konks on kui tohib küsida?
Rohkem püsivust. Ma enne panin tähele, et vahetasid treeningkavu liiga tihti. Nii on raske progressi jälgida kui ühelt teisele hüppamine käib.
SKG
MemberSeda arvasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad unustamatut laksu siis… http://www.blackburndistributions.com/amp-citrate-powder.html
Tõmbab nii tunnelisse ära et ohohhoo.
Ja ei pea tingimata enne trenni. Võib näiteks ka enne kluppi minekut panna. Olen proovinud.

See pole soovitus. Igaüks omal vastutusel.
SKG
Member3 ja 5 min tundub jah paraja pussutamisena. Ise loen tavaliselt mõttes 100ni, ajaliselt umbes 1.5 min.
3-5 min ei kujuta ette… Mul jahtub selg maha selle ajaga juba lol.
SKG
MemberKas tavalised monsterid, redbullid jt lahjaks ei jää. Või kiirelt hea võtta lihtsalt?
Korraliku ergutiga a la AMP Citrate või DMAA muidugi võrrelda ei anna. Aga mul hetkel pole muud.
Peangi tellima nii kaua kui asi veel legaalne on.
SKG
MemberJalatrenn hommikul.
Kükk 130kg, 8 kordust, 4 seeriat.
Sääred jalapressil @ max, 8 kordust, 4 seeriat.
Enne tõmbasin energia ka sisse.

Squatting in the dip rack. Tutikas kang oli täna. Võtsin talt kohe ka süütuse.

SKG
MemberHuh, viimaks saan öelda, et viimase 9 kuuga kaotasin ligi 60kg. Pole paha!

SKG
MemberLeidsin.
Seeriate arvu mõju hüpertroofiale (8 uuringu meta-analüüs, treenitud ja treenimata inimesed).
There was no significant difference between 2-3 sets per exercise and 4-6 sets per exercise
Allikas: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20300012
Samuti, isoleeritud harjutuste tegemine baasharjutuste otsa, mis hõlmavad samu lihaseid omab küsitavat efekti.
See käib küll treenimata inimeste kohta.
…but there were no between-group differences. Therefore, this study showed that the inclusion of single-joint exercises in a multi-joint exercise training program resulted in no additional benefits in terms of muscle size or strength gains in untrained young men.
Allikas: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23537028
Kahju, et nad alakeha kohta sama uuringut ei teinud, ennast huvitaks väga.
SKG
MemberEeladades, et sa lausa 8 tööseeriat juba korralikku sügavat kükki teed, miks neid jalamasinaid siis veel otsa teha?
Ma just mõtlen, et ajaline kulu ja sellest tulenev kasu ei tasu end ära. Ma hetkel kahjuks ei leia seda linki, aga oli uuring kus näitab, et peale 4-ndat seeriat on lihaskasvu stimuleerimine niivõrd väike. Eeldades, et esimesed 4 seeriat oli sooritatud korrektse tehnika, tunnetuse ja raskusega.
-
AutorPostitused