SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberJalatrenn oli õhtul.
Naljakas mõelda, aga 100kg oli soojendusraskus 4-5 kuud tagasi. But I’ll get there… and beyond
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SKG
MemberMillal lätlannast pildi paned:)
Haha.
Siis kui on põhjust.
Hetkel pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile õhtul käisin jooksmas jälle. Sama ring.. ~2.8km.

SKG
MemberTänane trenn tehtud. Rind, õlad ja käed. Tunne on heaaa…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hiljem tegime kerged valgu-napsud.

SKG
MemberVaatasin UFC Dublini ära (telekast), olin väga äksi täis ja tuli veel enne keskööd jooksuisu peale.
https://www.endomondo.com/users/661863/workouts/622863806

Pärast jooksu bleneris sheik:
50g valku (pulber)
2 banaani
50g röstitud kaerahelbeid
maasikaid, vaarikaid ja mustikaid
0.5L piima
Homme ilmselt uut vastavatud jõusaali külastama.
Kuus 9.5-tunnist tööpäeva seljataga.. Nüüd õnneks 2 järjestikust vaba päeva ees
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SKG
MemberVaikselt tuleb. Kus ta paaseb.
Varahommikul kui valjas veel pime oli

SKG
MemberHommikul sai AMP Citrate sissetõmmatud näpuotsa peal, ilma mõõtmata [yolo].
Trennikaaslane ütles, et You look different today ja hakkas naerma. Ma ei saand midagi aru.
Siiani suht full-body trennid olnud. Varsti jagan kolmeks jälle. Nagu vanasti.

SKG
MemberPrep is the key. Nädala pillivaru.

Kahe jõusaalihundi köögikapp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

SKG
MemberVarude täiendus. Parim aeg.. Shop smart!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.bulkpowders.co.uk on hetkel -25% OFF selle koodiga: VCO25

SKG
MemberSee uudis pani küll silmi pööritama.
Good luck neile.
SKG
MemberTeine full body trenn tana hommikul. Ajasime korterikaaslasega end kell 6.30AM yles, laksud sisse ja saali. Inimese tunne hakkab vaikselt tagasi tulema. Valjas oli veel pime kui toast valja tulin, aga tagasi tulles juba valge ja soojem.

SKG
MemberDOMS.
Pole kohta, mis ei valutaks hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see on mõnus valu. Polnud aastaid tundnud sellist.SKG
Member
9 Oktoober 2015 ja täna oli esimene päev saalis tagasi. Sama saal, mis viimati. Tegin esialgu 3 kuu membershipi €125 eest.
Uhh.. nagu arvata oli kõik tundus väga raske ja alustasin sisuliselt poole raskusega, mida viimati Maikuus kasutasin. Tegime full-body treeningu. 3 min soojendust, siis umbes 60 min terve keha läbi ja lõpus 15 min LISS cardiot esialgu. Tunnen end nõrgana hetkel. But not for long..

Lätlannast korterinaaber alustas ka täna ja nüüd päris tore koos käia. Gym buddy olemas. Aitan teda eesmärkidele jõudmisel ja vastutasuks tehakse kodus süüa

Hommikul oli päris soe, vabalt t-särgiga ja sinine taevas. Praeguseks hall ja vaade köögiaknast järmine:

Enesetunne positiivne ja optimistlik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SKG
MemberNo kui juba küsid, kuidas end motiveerida… Siis vähemalt mul lööb juba häirekella tööle, kuna see ei ole hea tunnusmärk. Peaks piisama sellest, et pole enda füüsisega vms rahul ja tahad seda muuta. Kui veel lisaks motivatsiooni vaja, siis järelikult ei taha sa seda piisavalt.
Alustasin kodus ja esimesed 10 kuud tegin ainult oma keharaskusega ning tugevaima kummilidiga, mille Eesti kaubandusvõrgust leidsin. Mul ei olnud mingeid aparaate kodus. 2x5KG hantlit oli ka ja see oli kõik. Tuleb pea tööle panna ja vaadata netist kuidas harjutused raskemaks teha ning harjutuste valikut. Madbarz näiteks vms.
Esimese aasta (10 kuud kodus + 2 kuud Revalis) progressi näeb mu blogist: http://forums.fitness.ee/topic/37870-skg-transformation-journey/
Saalis muidugi võimalused kordades suuremad ja progress tuleb kiirem.
SKG
MemberOlin külaliskokk ja tegin lasanjet. Makrosid ei tea haha. Trennipilte-videosi peab veel ootama.

SKG
MemberÜks parimaid RTD valgusheike, mida proovinud olen.. Maitselt nagu smoothie ja tüüpilist valgujoogi maitset pole üldse.
AutorPostitused