SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberHetkel selline tunne:

Viimasel kahel päeval olid jalapäevad 16h vahega. Ei taastunud ära muidugi. Kükid, väljaasted jms mõlemil päeval. Juhtus nii, kuna eile käisin üksi ja täna koos trennikaaslasega, kes soovis ka jalgu blastida.Uhh..
Ahju kalkun ja maguskartul.

Selle protein granola valgusisaldus on 22g/100g

SKG
MemberAitäh, väga hea küsimus kusjuures! Sõjaväes on üpris rangelt reguleeritud sealse materjali tootmine ja avaldamine ning igapäeva olmet ei ole väga lihtne jäädvustada. Küll aga lubas Mikk jäädvustada varsti oma treeninguid seal (mõned jutud, kuidas ta seal leidlikult voodi najal row’e teeb ja killuvesti tooli najale lisaraskuseks pannes õlga teeb on päris pullid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ning linnaloale saades räägib juba pikemalt sealsetest tegevustest läbi kulturisti silmade ning üritab anda võimalikult palju infot tulevastele kaitseväelastele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lähiajal arvatavasti plaanis ka Mikule külla sõita ning teha selle kohta väike videoblog. Nii, et huvitavat contenti on kindlasti lähiajal tulemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mike Chang’s towel rows?
😆 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SKG
MemberReie plokk põhjas ja kiigutad nagu teeks sooja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju kangil on kükkides?
Aga eks sellised jalasirutuspingid ongi mul maxed out. Superseeriaid võib teha väsitamise peale, mingit hüpertroofiat vast eriti mitte, kuna seeriad tuleks väga pikad.
Kangiga kükkides oli 140kg peal.
80 kg paistab päris kerge tõesti, või on raskus naelades?
Kilodes ikka. Jah 80kg plokkmasinal põhjas.
SKG
MemberTäna hommikul oli hea jalapäev.
If the bar aint bendin you just pretendin
Ja siis kohe kükkide otsa osta jala sirutuste superdropset.. Ouch
Tõmmas reie ikka nii täis et..

SKG
MemberHommikul paar päeva tagasi:
(Praeguseks õnneks see valge asi kadunud maapinnalt)

Õhtul käisin üksi.. Selga ja õlgu tegin peamiselt. Kardioks seekord aega ei jäänud.
SKG
MemberLumi tuli maha täna

Käisin päevasel ajal saalis, hea tühi oli. Kaks, kolm inimest ainult.
Tegin rinnale lendamist, dipse ja käsi. Lõpus ratta peal 15 min kardiot @ 150bpm.

Hommikueine.

SKG
MemberJa ebamugavaima seljapingi tiitel läheb seekord… Disainerid ilmselt ise seda ei proovinud, vastasel juhul oleks jalatoed lisanud ffs!
SKG
MemberSelga ja jalgu ka treenid voi ongi selline kava?
SKG
MemberTäna suht nõrk olemine ja palavik. Trenni jätsin vahele loomulikult.
Minu kui suure müsliguru jaoks hea päev – Kelloggsil uued müslid ja pidin muidugi kõik saadaolevad variandid kohe ostma. Carb up.

SKG
MemberEile oli jalapäev, aga kuna veits tõbine, siis pidin kergemalt võtma.
SKG
MemberPreworkout sai otsa ja laksasin enne trenni hoopis kange kahve sisse. Close enough.

Mugava inimese post-workout eine. 10 min.

Olin juba unustanud, et uus aasta ju saabus. Seega oli kerge üllatus kui jõusaali uksest sisse astusin – paras loomaaed vaatas vastu. Igast uued näod ja tegelased. Uue-aasta-lubaduse-andjad. Polnud nii palju inimesi seal saalis veel näinud. Õnneks sain omad asjad ikka tehtud. Seljatrenn.
Riidesse pannes hakkas silma, et esimest korda elus nägin oma rinnalihase ülaosa ja alaosa eraldumist kontrakteerumisel. Mõtlen nagu alloleval pildil. Kõvasti väiksemas mastaabis muidugi ja mitte nii selgelt. Aga siiski. Some gainz have been made.

SKG
MemberMida ma rohkem tarbima peaksin? Söön hetkel põhimõtteliselt kõike.
Senisest rohkem söömine tekitab väga raske tunde. Olen seda proovinud.
Siis söö suurema kalorsusega toite. Rasvased müslid, pähklivõi jms.
Ega muud polegi kui tuleb praegusest rohkem kaloreid sisse süüa.
SKG
MemberKui kang olemas, siis äkki saab selle kuskile toetada?
Mul ka ühes saalis pole kükkimisvõimalust, aga saab leiutada:
Klassikalise high-bar kükiga töötavad kõik reielihased, pole mõtet eri harjutuste hulgaga üle pingutada, eriti algaja puhul.
Tuhara töössehaaramiseks võib veel lisaks väljaasteid teha ja ongi kõik.
SKG
Member9.5h toopaevad ilma pausita. Tihti ei saa lihtsalt syya ja siis on ainuke variant kalorid sisse juua.

SKG
Member62 kükki tuli vist. Selline pikk seeria siis jalapäeva lõpuks.
Reied ja kopsud tõmbas ikka korralikult leekima.
Ükspäev tegin ka 70kg kangiga 50 kükki.
-
AutorPostitused