Skarabeus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Skarabeus
MemberVäga ulmeline eesmärk sul. Kasvatada oma kaalu 10+ kilo, vähendada samal ajal 2% võrra rasvaprotsenti? ~15 kilo puhast lihast juurde? Edu sulle igatahes!
nagu tähele panid, siis ma ei pannud eesmärgile mitte mingit aega, ma ei taha seda saada aastaga ega kahega, ma lihtsalt räägin, et see on minu eesmärk jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, võtku kas või oma 6 aastat, võtku ka rohkem kui tahab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga eesmärk peab igal mehel olema ja selle poole peab ka püüdlema !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selline on minu mõtteviis vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberR0tter, kas sa mõtled siis 45kcal * kehakaal + treeningul eeldatav kulutatud kcal?
Skarabeus
MemberHmmm, ma tahan nagu tõsta kaalu pmt lihase arvelt siis, et hetkel oli 2 kuud aeroobset ehk siis üle päeva 6-7km jooksmist.
ning ma pole kunagi öelnud, et mul “eriline” lihas on
, ma lihtsalt ütlesin et võrreldes sellega, mil ma alustasin, on mul lihast täitsa korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole kunagi tahtnud saada nn “lihamäeks”. eesmärk on saada kaal 85-90 ja korralik füüsiline vorm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberMa siin lugesin kõik need postitused läbi jne, ning sooviks küsida oskab keegi mingit asjalikku söömist puudutavat lehekülge anda?, kus on näiteks ära toodud palju valke/rasvu/süsivesikud sisaldab vms. Nimelt ennem kuu ajalist pausi ja 3me nädala pikkust pmt õlale varieeruvaid harjutusi tehes (oli väike õla vigastus, õigemini siis Serratus Anterior’i) ja nüüd on kehakaal mõnusalt langenud kuna sain pmt teha ainult 2 kuud kõhulihast teha. kaal oli 80 ja nüüd hüpleb 73-75 vahel. pikkust 187, tean et mõne arust pole 5e kilo kadu kuigi suur, mõne arust imepisikene, aga 3/4 aastat olen käinud jõusaalis ja põhi siht on olnud 85-90 kilo kätte saada ning füüsilise vormi parandamine ja nüüd on asi läinud vastupidises suunas, seega tahaks need kaotatud 5 kilo võimalikult kiiresti tagasi saada, mitte just 1 kuuga nagu teema autor seda soovis aga maksimaalselt 2-2.5 kuuga. siis oleks kõik jälle ideaalis minu jaoks.
Söön ikka nagu ennem 4-5x päevas, vahel isegi kuni 6x päevas, söön praktiliselt kõike peale kiirtoidu ja krõpsude taolise jama ning portsud on päris korralikud ning nüüd hakkan jälle võtma ka RECO2’te peale igat tenni (nagu ka ennem, 4x nädalas peale treeningut).
nüüd siis sai natukene teid valgustatud natukene ja suundun asja juurde:
Seda toitumist puudutavad lehekülge soovin saada loogiliselt võttes selleks, et söömist natukene spetsialiseerida jne, et tahaks ikka rasva jne paika panna, kuna tunnen et lihast on olemas, aga ei ole välja paista. lähitulevikus on plaan oma rasva% ära mõõta ning peale seda siis võtta toitumine tõsisemalt käsile.
Mõne arust on see postitud keeruline ja segane, vabandust aga selline on kord minu väljendus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kui keegi aru ei saanud siis võib üle küsida, vb teine kord seletan paremini, ning kriitikat on muidugi oodata, kuna ainult läbi soovituste, kriitika ja enesekogemuse õpib kõige paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades
Skarabeus
Memberei tea, eile läksin saali, oli rinnalihase päev, tegin 10 minutit ratast, siis tegin õlad ning rinna soojaks ning tegin 25 kätekõverdust et veri ülakehas paremini ringlema saada…
tulemus oli selline et õlga lõi valu, tegin kõhulihase ning läksin pesema. trenn oligi möödas..
lugesin selle shoulder saveri lehekülje läbi ning panid osad näpunäited kõrvataha, pmt hetkel saan teha jõusaalis osaliselt selga, triits, biits ning kõht.
Jalgu jõusaalis eriti ei tee, kuna ujumine ning jooksmine koormavad niigi jalad ära, üle nädala teen säärt ning kõverdamist sirutamist…
kuigi samas, lemmik lihasgrupp jääb tegemata

ei oska alternatiive ka välja mõelda.. nüüd peab vist kerge puhkuse tegema ning lasta õlal puhata vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
Membermm, üks kiire küsimus veel, et kas dippingut peab pmt samamoodi tegema?
ma pmt teginn dippingut nii et liikusin otse ülesse ja alla, ning valu löi samasse kohta..
Skarabeus
Memberei ma pole lihtsalt teist varianti proovinud, lihtsalt kodus olles, istudes ning käsi liigutades õigest tunnetust kätte saa, ning põrandale pikali minnes ei saa ka käsi kehast alla poole lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, sellep. ütlesin seda
aga käte trajektoor tundub olevat valutum juba visuaalselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks annan teada kui järele proovitud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberBigpunisher: hmm, selle video järgi on natukene raske aru saada, aga eks ma uuri homme seda lähemalt (mingise kerge raskusega), kuidas asi peaks käima ja vaatan, kas valu on ikka või ei. aga kavas pole liigselt harjutusi?, või äkki peaks midagi ära võtma/asendama?
põhi siht on rinnalihase siseosa suurendada
Skarabeus
Memberhmm, teen täitsa tavalise kangiga ning hantlid ei istu eriti, parem käsi on natukene nõrgem ning hantlitega tehes on käte trajektoor erinev.
eks ma siis proovi järgmine nädal vähem venitada…
muideks, kas seda pole palju, kui ma teen rinda nii palju:
horis surumine 3×8
pos surumine 3×8
neg surumine 3×8
ning samasugused lendamised 3×8
surumised teen tavalise kangiga
Skarabeus
Memberjah, sooja teen trenni alguses 10 min ratast ning venitan lihast, ning venitan ka peale igat seeriat…
-
AutorPostitused