Skarabeus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Skarabeus
Membermillised harjutused on alakõhule millised ülakõhuleMa teen näiteks igasugu jalatõsteid.
Küll maas küll rippudes ning seljatoega vms.
näiteks oled maas ja tõstad jalad 90 kraadise nurga alla ning surud alakeha kõhuga ülesse
samamoodi võib teha seda kaldpingil (pea on siis loomulikult seal, kus tavaliselt tehes jalad on)
ning harjutustepank on muidugi abiks
Skarabeus
MemberMuide, kui sa treenid, siis tea ,et alakõhulihaseid treenides treenid sa ka ülemisi, aga treenides ülemisi alumised koormust ei saa, nii et alusta alumistega, muidu on selline seis ,et ülevalt 4 ruutu paistab ja all on tühi maa.Endal hetkel see probleem ongi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd plaanin homsest rohkem alakõhtu teha, kuna ülevalt on 4 ruutu ilusti näha
aga alt on ainult katsudes tunda, et lihas on olemas.
Skarabeus
MemberHmmm.. ma ise teen 6x nädalas kõhulihased.. muidugi mitte täiskoormusega.. aga midagi sellist
esmasp. (trenni päev) teen ülakõhtu+külg (2 harjutust 3 seeriat)
teisip. (trenni päev) teen ala ja nn “kesk” (sama)
kolmap. (puhkepäev, käin jooksmas) teen 4 harjutust 1 seeria (ehk siis üla, külg, ala, kesk)
neljap = esmasp (harjutuste järjekorda muudan)
reede = teisip (harjutuste järjekorda muudan)
laup = kolmap. (harjutuste järjekorda muudan
ning tuleb nii välja, et pühap. on täielik puhkepäev..
lõuatõmmetega on samamoodi…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
Memberkokteili sisse pannakse tavaliselt ikka toorelt. Jama on aint see, et mõnel võtab see kõhu lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei täna, täna kell 12 proovisin.. panin 2 toorest muna sisse, siiani on kõht täitsa korras olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enesetunne on kohe parem peale seda kokteili.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blenderi peab ainult suurema ostma, muidu ei mahu kõik komponendid sisse.
Hetkel tuleb oma 800ml kokteili ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõi kaloriarvutis numbrid kokku, ja tuli oma 30g valku ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberHmmm.. eks ma igaksjuhuks keedan ära vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai siis ostetud järgmised asjad
Vaniljejäätis
Ploomimahl
India pähkel
2 banaani
2 kiivit
koort
ja panen 2 keedumuna ka.
Eks vaatab, mis välja tuleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga keegi selle lõuatõmbamise asjus ka arvamust avaldab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tahaks uut teemat püstitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hea kild – mis vahet seal on, tükk on tükk jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noh, maitse asi, aga mulle banaanitükk maitseks joogi sees kindlasti rohkem. Mulle muna seostub rohkem soolasema toiduga.Ma ei tea.. ma olen võimeline maitsesensori nn välja lülitama ja asjadel vahet mitte teha..
lihtsalt mõtlen et on tükk ning muna läheb samamoodi alla nagu banaan.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks hiljem paistab, kas toores või keedu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuid nüüd trenni.
jõudu !
Skarabeus
MemberTead, ma jään sulle vastuse võlgu, sest ma pole ise kunagi munaga koksi teinud. Krt see keedetud muna peaks siis ikka päris peeneks tegema – ma ise eriti ei oleks vaimustuses kui mul joogi sees suured keedumuna tükid ulbivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin ikka kogu see segu mixerisse tõmmata ja seal ikka korralikult peeneks lasta..
sest mis vahet on muna ja banaani tükkidel?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minu arust ei ole üldse vahet. Tükk on tükk, aga kui masinas pudruks lasta, siis peaks tip-top olema !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kohe jõusaali ning siis poodi asju ostma.. täna peaks ära proovima
MemberSa vaata, et salmonellat ei saa (jube kerge silmaga vaadata muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Ja seda joo kodus, mitte kohe pärast trenni.Usu mind, protekokteilid on minu jaoks täiesti uus ala, sellepärast mõtlesingi ennem järgi küsida, kui oma lolli peaga midagi kokkumeisterdada.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga see tähendab siis, et muna peaks ikka keedetud olema? (vabandust lolli küsimuse pärast, ärkasin mõni aeg tagasi)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
Membertäpsustuseks, gmaster mõtles kindlasti seda, et mass2 veega, aga valgukoks tee mingi mahla või muu süsivesikurikka vedelikuga.P.S. Kas keegi peale minu ka Arctic Sporti tarvitab? Tean, seal on palju E-sid, samad on lisatud veel vitamiine ja mineraalaineid… mitmepäine lohe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain aru jah, et ta rääkis erinevatest asjadest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei mõelnudki.. et valgukoksi veega teed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise olen ka paar korda peale trenni Arctic Sporti joonud..
aga mõni tund läks mööda ja enesetunne muutus kuidagi imelikuks, seega jätsin asja sinnapaika.
Küsimus veel.. et ega see mu massikasvatamisele liiga tee, kui ma 2x nädalas umbes 11km jooksen?
ning üks massiväline küsimus.. kas on ok, kui ma 6x nädalas teen kätekõverdusi/tõmban lõuga/teen kõhulihast.
Asi nii, et on 2+1+2+2 kava ning kolmap (puhkepäeval) käin jooksmas ja peale seda tõmban 2×8 lõuga ning 3×20 kõhulihase + 3×20 kätekõverduse
ning laupäeval teen sama ning tuleb välja et pühap. on ainuke täielikult koormusevaba päev…
Skarabeus
MemberImproviseeeri, olenevalt maitsest saad maitsestada ka kakao ja külmutatud maasikatega v banaaniga + erinevad mahlad.(ise teen tihti: ploomimahl, jäätis, muna, munavalk, banaan, maasikad, kaerahelbed, koor)
Võta peale trenni. Aga kui päevast valgukogust täis ei saa, siis võta ka toidukordade vahel.
soovitan sul vajaliku valguhulga välja arvutada oma kehakaalule põhinedes, oleks hea kui saaksid 2g valku 1 keha kg kohta
Ise mõtlesin ka proovida midagi jäätis, muna, banaan, maasikad helbed ja siis mingi koor.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga hmm.. muna on ikka toores jah?
seega.. ma peaks 140g valku saama kätte terve päeva jooksul?
Skarabeus
Member* Joo kohe peale trenni (riietusruumis näiteks)* Muul ajal piisab tavatoidust
* Proteiinikokteilid on väga head (banaanide, marjadega jne)
* Peale trenni joo veega, kui toidukorda asendad, siis võid ka piimaga juua, imendub kauem
Hmmm. oskad äkki mõnda head kokteili soovitada, prooviks järgi ja siis oskaks improviseerida juba.
hmm.. ma tavaliselt piimaga joonud, aga eks ma lähen vee peale üle siis.
Kuid siiski jäi lahtiseks, kas üks kord või kaks korda päevas?
Skarabeus
MemberKui sul just vigastus oli, siis on mõtekas alustada kergete raskuste ja pikemate seeriatega, kui sul see juba mingi aeg tagasi oli ja oled juba muud moodi treenind, siis pole enam tähtis…Alustangi kergete raskustega, kui ennem tegin 50nega siis nüüd on 30.
Ei taha alguses tagasi olla selle vigastusega.
Skarabeus
MemberTahad nalja?uks trennib uhte moodi teine teist pidi aga kasvavad m6lemad.Pane toitumine parem paika ja maga nagu karu
Magan ma võib öelda et karust paremini, 10nest/11nest 8sani ja ja päeval ka veel oma 2-3 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ning söön ka, nagu juba öeldud, 4-6x päevas+sheik
MemberHellboy: Sooriteuste jälgimisel olen väga tähele panelik ning üritan teha asju parem aeglasemalt kui kangi “loobelda”.
Kõhule tegin ka samamoodi aga lõpus tegin põrandal pikali olles nagu ülemisele alumisele ning külgmistele, nagu lõpetuseks, kohati öeldi jõusaalis et see on mõttetu, kuid samas ei julge oma jõusaalis öeldule toetuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesingi välja nuputada kava, et kõik lihasgrupid saaksid tehtus ning et suurtematele 3-4 harjutust ning väiksematele 2-3 harjutust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ristokru: Ma ei taha neid kasutada, kuna kõik harjutused ei istu mulle (nimelt kas õlal on ebamugav vms) ning jõusaalis ei ole piisavalt asju et teha neid harjutusi mida Ott on kokku pannud. Meil on ainult 2 kangi, jalapress, sirutaja/kõverdaja, neg kallakuga pink, 2 reguleeritavat pinki, seljaplokk, kõhulihase/seljasirutaja pink ning triitsa/biitsa/õla/rinna ruut (ei tea mis selle õige nimi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, põhiliselt tehakse neid lihaseid seal)ning selle kaalu asjaga ei tahagi ma kohe puhtalt lihase arvelt seda saada, nagu ennem juba ütlesin siis see on EESMÄRK
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga selle saavutamiseks tuleb teha roppu tööd, ma tean, aga selleks me ju jõusaalis käime, et oma soovitud tulemuseni jõuda, või ma millestki täiesti valesti aru saanud? undisputed:
ning eile pikali olles mõtlesin, et kui ma teen ühel päeval raske ja teisel päeval kerge ülakeha/alakeha kas see mitte ei ole jõutsükkel?
Skarabeus
MemberHetkel pole eriti vaimu süveneda aga kui tahad 2 x nädalas lihast teha siis jaotada võid nii nt.1. esmaspäev ja neljapäev
1. Rinnalihas
2. Seljalihas
3. Deltalihas
4. Kõht
2. teisipäev ja reede
1. Reie nelipealihas
2. Reie tagalihas
3. Säärelihas
4. Biitseps
5. Triitseps
6. Kõht
Esmaspäev ja teisipäev siis teed lihast raskelt.Neljapäeval ja reedel 80% esmaspäevasest ja teisipäevasest raskusest. Erinevaid harjutusi siis rinnale nt. 3 ja teistele lihastele 2. Seeriaid siis 3-4 ja kordused 8-12. Kui sobib siis jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toit on muidugi oluline ja see juba teine teemaEi see oli lihtsalt näide, et saaksite aru, mida ma mõtlen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui teha 2 harjutust seljale/kõhule siis natukene väheks ei jää?
ning söömine on mul enda arust korras, söön iga 2.5-3 tunni tagant, kus on siis 3 korralikku portsionit ning 2-3 väiksemat, ning üritan hoida toidu taldrikul balantsis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> söömist võiks kindlasti veel lihvida, aga seda juba siis kui keskkool läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused