Skarabeus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Skarabeus
Membermyfitnessis http://myfitness.ee/?id=10479viimsi spa-s Mark Sermat
Aitäh Gmaster, eks ma uurin seda kodulehekülge nüüd lähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberTreenerid aitavad koostada Teile sobiliku treeningkava.
nagu ma ütlesin, tahan ma treenerit, kes nagu koostab kavasid ja kes nagu jõusaalis vaatab, et harjutusi õigesti teeks ja tagant sunniks
MemberIgas suuremas jõusaalis saab ju.Ma uurisin Kalevspa näiteks ei võimalda seda ja see on ju päris suur.
Või olen ma asjadest täiesti valesti aru saanud?
Ei ole Tallinnas kohalik ja ei tea kõiki jõusaale, uurinud ainult neid tuntumaid.
Äkki soovitusi siis?
Skarabeus
Membervõid rahus süüaSelge, eks söön edasi.

Tänud abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberTere, mul selline küsimus (kuna teema käib Mass2 kohta, siis ei hakanud uut teemat tegema)
Et mul seisis Mass2 kuu aega nagu kapi peal ning ta muutus nadi kõvaks, samas, kui seda lusikaga natukene nn “sorkida” siis muutub ta taas pulbriks.
Kuigi see, et ta tahkeks muutus mind natukene hirmutas, otsustasin küsida, et kõlbab seda ikka tarbida?
Parim enne pole möödas ega midagi, aga äkki see, et ta muutus selliseks, mõjus talle kuidagi ebamääraselt?
Skarabeus
MemberKäisin sisekaitses kaalumas ja värki ja nüüd tean siis täpseid andmeid.
Pikkus: 186
Kaal: 69.5
Rasva%: 8.8
Veehulk organismis: 63.8%
Lihasmass: 60,8 (tundub väga kahtlane, kuna siis kaaluks mu skelett ca 3kg x) )
Aste: 8
Eks asjapulgad saavad pilti, kui kondine ma olen tegelikult
lihtsalt mõtlesin, et jagan informatsiooni
Skarabeus
MemberKangi tõmbel plokil kukla taha ei tööta deltalihased ja trapetslihase ülemine osa.Seega mõtekam on tõmmata vastu rinda kui kukla taha? kui loogikat järgida…
Skarabeus
MemberMul on selg saanud üheks tugevamaks kehaosaks, kui nii võib öelda, nii et pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmmm, ma teen hetkel selga ainult plokkidel ning kõrvale tõmbed hantliga ettekallutatult
Küsimus, on vahet ka, kas ma teen tõmbed vastu kõhtu kitsa või laia haardega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning tõmbed kukla taha ning rinnale on erinevad lihasgrupid, nagu mõlemad on ülaselg, aga üks teeb ikkagi rohkem külge kui teine?(täpsustamiseks küsin lihtsalt, läks sõbraga üks kord vaidluseks)
Skarabeus
MemberMa ka ei tee, juba viimased paar aastat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See saab koormust ju niigi.ei tea, kas ülaselg proportsioonist välja ei lähe?
MemberKui sa tahad ennast igakülgselt arendada, siis hakka kasutama seda süsteemi:Tundub päris tark jutt olevat, samas on suhteliselt segane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peab veel paar korda läbi lugema, sest esimesest korrast küll midagi aru eriti ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning usun, et oleks parem, kui treener oleks kõrval, muidu võib tervise päris metsa keerata
MemberSelleks kuluski paar nädalat, ja tugitooli-inimesest sai tippsportlane…oh olid ajad….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juhtus muidugi ka vastupidist- üks tippsortlane lahkus peale paari nädalat, kuna tal läksid kõik rezhiimid (toit ja trenn) sassi, teine oli pidevalt mingi hädaga kehalisest vabastatud…Mnjaa, mul endal ka selg hetkel natukene valutab, ei oskagi sellega midagi ette võtta, peab end kellelgil mudima laskma, siis peaks üle minema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel ei tee üldse seljasirutajat, õigemini hoidun selle tegemisest.
Skarabeus
MemberMeil tegi ikka kõige kiirem ees tempot ja teised surid taga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ego ei lubanud ka maha jääda ju…haha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda küll jah

Aga mõtle, kui üks on kergejõustiklane ja teine on algaja tugitoolisportlane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et ta sureb seal lõpus päris maha, olgu tal ego kui suur tahes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberEga meil ka lõunajooksu kui sellist polnud, oli stabiilselt terve päev jooks, enesekaitse, märuliõpe, laskmine, riviõpe, üldfüüsiline jne jne jne. Hommikujooks on seal olnud läbi aegade ja ega see kuskile ei kao- distsiplineerib ja äratab üles. Pärast kooli hakkad iseseisvalt ka käima- nii kujuneb harjumuseks. Ma enam muidugi ei käi, ei viitsi
Õhtul 5ni olid tunnid, va reede, siis olime varem vabad, et koju minna. Enamus oli selleks ajaks juba koomas ja vahtis toas tühja pilguga lakke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Haha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päris head koolielamused sul siis olnud ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei jah, ma ise mõtlen ka, et õhtuti hakkan käima enesekaitses või võrku/jalkat mängimas või jooksmas/kiirkõndi tegema, sest hommikuti peab ju jooksma kõige aeglasema rühmaliikme järgi, seega ei tea, kas saan oma jooksukoormuse kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks jah, nüüd lastakse mõned juba neljapäeval koju vms, ei tea mis värk sellega on
MemberNo vot aga siis jäta teinekord väiksem paus, nii 15-30 sek, ja kasuta väiksemaid raskusi vahelduseks.Ega seal erisoove jah ei täideta, lisavalk tasub aga ikka kaasa võtta. Jõusaal oli minu mäletamist mööda suht ok, eks ise pead end sinna vedama, kui päevastest trennidest jaksu üle jääb. Meil võtsid kõik kolinal aga alla, kuna aeroobset-anaeroobset oli nii palju, ja lõuna ajal eriti süüa ei saanud (ega ei söö ju kui tead et 10 km rivijooksu tuleb kohe peale sööki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Hmmm, eks ma proovin seda puhkepauside asja, järgmine kord kui jõusaali satun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No lisavalguna kasutan ma Mass2te, ennem võtsin RECO2’te.. Sõber käib ka Paikuses, ütles, et jõusaal pidi nüüd uus ja väga heas korras olema ning suure inventuuriga. Samas, ma olen 100% kindel, et jõusaal on parem kui see, kus ma hetkel käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega lootused on juba päris suured 
Ei nüüd on see poole kergem, lõunajooksu enam ei ole ning õhtul on muud trennid kui tahad. Jooksmine on kohustuslik hommikuti kell 7 ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga hirm on koolikatsetel (mitte sisseastumis omadel ) rinnalt surumisest 0 punkti saada, siis on kööga ka selle kooliga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Skarabeus
MemberROtter, saaksid seletada, mida ja kuidas peaks rinda treenima, et surumise jõud kasvaks?
AutorPostitused