Sirkku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sirkku
MemberMnjaa. Müts maha nii vend vähi kui AileKuuda ees. Vähe on selliseid inimesi.
Sirkku
MemberMul oli ka kunagi sama probleem, et kergel jooksul läks pulss üle 170. Lisaks on mul ka südamepuudulikkus. Paari aastaga sain jooksmisel pulsi 140 peale. Seda siis mõistlikult aeroobset tehes, peamiselt sörk-kõnd vaheldumisi ja pidevalt pulsimõõturit jälgides. Praeguseks on sörkides pulss kusagil 130 kandis.
Sirkku
MemberJumala sokkis olen, kaalusin 94 kg Olen 1 nädal seda kalmuse kava täitnud ja täna vahtis kaalult 90 vastu
Sirkku
MemberKiivikas 10.
Kalmus 12.
Sirkku
MemberOtt Kiivikas
Sirkku
MemberVaasa ülikool. Majandus. Doktorantuur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sirkku
MemberHämmastav kui palju madalalaubalisi tegelasi üritavad siin oma väikese mätta otsast maailma asju paika panna

Sirkku
MemberVõta endale veidi rohkem aega süvenemiseks ja loe rahulikult vanemaid teemasid ja artikleid. Ega ühe õhtuga ei peagi kohe sotti saama. Mina olen siit küll nii palju informatsiooni toitumise ja treeningute kohta saanud, et ei näe vajadust selliseid kümneid kordi esitatud küsimusi uuesti küsida.
Sirkku
MemberRebase poolt selgitatud hingamine toimib väga hästi. Hea oli praegu võrrelda ja tõdeda, et olen ise samas taktis jooksmisel hinganud.
Sirkku
MemberNo järelikult tuleb ise vaeva näha. Siin leheküljel tööriistade all on kaloriarvuti, mille abil saad ilusasti oma menüü valgud, süsivesikud ja rasvad paika panna. Lihtsalt veidi aega läheb selle peale. Ja kui miskit valmis saad, siis on võimalik ka foorumis konkreetsemalt küsida.
Siit foorumist leiad ka mitmeid menüüsid, mille üle on diskuteeritud. Kohanda neid enda vajadustega.
Sirkku
MemberMa olen kah naine (167cm, 56kg), kuid teemaalgataja pakutud menüüga jääksin täiega nälga. Eriti tunneks puudust valgust.
Sirkku
MemberTeemaalgataja ei täpsusta küsimuses, millist suusatamist soovib teha ja millist ekstreemsust otsib. Põhja pool on korralikumaid mägesid küll ja kõikidel suusakeskustel on oma kodulehekülg olemas, enamus neist vägagi põhjaliku informatsiooni, veebikaamerate ja muuga. Nii, et ainult vaatamise vaev.
Ja küsimusele, kas meeldis, saad Sa kindlasti igalt ühelt erineva vastuse
Sirkku
MemberKäisin ise koormustesti tegemas sellises kohas:
Tallinna Ülikool, Kehakultuuriteaduskond, aadress Regati pst 1 korpus 4, ruum 220a. Seal on test väga põhjalik ning konsultatsioon oli ka korralik. Hind ka vastavalt soolane.
Infot sain selliselt mailiaadressilt: kristjan@curonia.com
AutorPostitused