Sir
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sir
MemberEi ole sellist jama võimatu kommenteerida, sest sellist jama on googeldades internet täis ja ei tasu algajat kohe googeldama saata nagu üks postitaja soovitas selliste teemade puhul. Igatahes minu copy-paste on oma eesmärgi teeninud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>COPY-PASTE (teemaalgataja saaks kindlasti ise ka hakkama sellise info leidmisega, kui vähegi viitsiks otsida.wink.gif ) on siis nüüd üle kasvanud selleks, et juhtida tähelepanu netis leiduvale pasahulgale?
Sir
MemberPõhimõtteliselt jah. Mõtlen seda,et tehakse peale lihtsalt tehnika õppimise jms ka jõudu trennis.Käi ühes trennis ära ja siis proovi peale seda hakata jõudu tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina näiteks jõudsin ükskord 10 kätekõverdust teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
Membernomaidia, mul vist vähe teistsugused huvid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
Memberkägistada võib teist lausa kogematta nii,et teine eluaeg vigane.eriti kui jõud käib teisest nähtavalt üle.kael on väga õrn koht ning isegi mitte oskaja võib palju kahju teha.huvitav kuidas siis mitteoskajast oskajaks kägistajaks saadakse…
mind kägistatakse küll suht regulaarselt, pole veel täheldanud erilisi tüsistusi, kael jääb vähem kangeks vb
Memberkasutades aga ainuld jõukava ja väikseid kordusi hakkab lihas jah tasa kaduma.hea meelega kuulaks argumente selle teooria tõestuseks
Sir
Memberselline küsimus, et nüüd suvel jõusaalis ei käi, aga mul seina peal lõuatõmbe post .. ma muud trenni ei tee suvel, vb ainult aeroobset..kas võin vabalt iga päev näiteks teatud arvu korra lõuga tõmmata..mingi 50-100 korda iga päev
preagu ma eriti palju ei tõmba lõuga(~5) , et tahaks selga natuke arendada.
ega see kehale liiga tee?
no kui sa praegu teed ~5 lõuatõmmet, siis proovi teha päeva jooksul 50 – 100 kordust ja kui isegi sellega hakkama saad, siis proovi järgmine päev seda korrata ja saadki oma vastuse kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
MemberOskab keegi seletada mis vahet sel on missuguse rasvaprotsendi juures kõhulihaseid näha on kui niikuinii ei osata adekvaatselt oma rasvaprotsenti hinnata?
Sir
MemberÄkki saaks need harjutused ka panka lisada..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kes võiks olla see modell, kes need seal läbi teha jõuab? mõni vedelat massi ja ebafunktsionaalset jõudu genereeriv kulturist? hmm….
Memberma mõtlesin ikka, et mode hüppab
MemberTehke ise jäätist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei no tore, tore, on nüüd siit mingit retsepti ka oodata v?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
MemberVõiks mingid vastused ka olla…näiteks viienda puhul, midagi nagu näeks, samas ei saa päris aru. Igatahes viiendat ei näe.Can’t see circle 5: Possible latent homosexuality. Can be light uncontrolled accesses of attraction to the same sex.
same shit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tuleb vist sõpradeks hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2010 at 11:15 e.l. in reply to: Rannamõisa hakkas esimesena Eestis müüma pardiliha #261073Sir
MemberLoodan, et see pardiliha on parema kvaliteediga kui Rannamõisa kanaliha, mis oli minu meelest ikka väga rasva täis.kavaliha rasva täis?
rasvasus kvaliteedi mõõt?
Sir
Membermis siin ikka vaielda, fitness.ee pood on püha ja sealt millegi konfiskeerimine on nagu kirikust varastamine, nii see lihtsalt on ja kõik!!!
MemberPM või mitte, koodi tahaks ikka kangesti
MemberOh, 2ra muretse, ma olen enese vastu sama karm. V6ibolla veel kraad hullem…Teema sai yles v6etud, sest mina arvasin, et mina ise ei saa korrektse eesti keelega hakkama. Tahtsin keeleabi nupukest…
Mida teie v2lja lugesite? …et Aile heidab k6igile halba grammatikat ette? Loe uuesti…
ega ei lugenudki sealt midagi välja, lihtsalt Aile heidabki kõigile halba grammatikat ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused