Sir
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sir
MemberAnyone?
Olen aru saanud, et siin mõnel mehel ka isegi diplom ette näidata, ärge olge kitsid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>valgustage mind!
Sir
MemberNo kui positiivse kaldga treenida siis raskus surub ju ka alaselja peale, päris kõvasti kohe, seepärast soovitataksegi seda harjutust sooritada tõstevööga, selles on asi.
Sir
MemberMnjah, tore. Kui nüüd keegi, kes asja jagab, viiciks veel sellele küsimusele vaststa, millest see teema alguse sai. Ehk siis veelkord: kas tugevalt aeroobset tehes jõu näitajad ka paranevad jõu kava järgi tehes või toimub samasugune seisak nagu massi puhul toimuks sellistel tingimustel mass kava järi tehes? Tänan, lootes et jutt mölaks ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
MemberTänan väga,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda kõike tean ma suurepäraselt.
Tegelt, mida ma silmas pidasin oli see, et kui tahaks tegeleda või tegelema hakata mingi südamelähedase aeroobne spordialaga, samas jõusaalis edasi käies nagu ikka, juhtub arvatavasti niimoodi, et areng praktiliselt peatub või aeglustub suurel määral. See ei mõju aga hästi motivatsioonile. Kui nüüd oma tavapärane massikava vahetada jõukava vastu, kas siis sellega oleks arengut jõu osas oodata või ei tule ka jõudu juurde kui intensiivselt samas ka aeroobsega tegeleda?Sir
MemberKeegi rääkis siin kunagi piima kahjulikust mõjust n.ö. mehe aule ja uhkusele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ma ei leia kuidagi seda teemat enam.
et kuidas sellega siis õieti on ?

Mida veel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi , joome Cocat . Küsija suupihta ei lööda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt, minuarust lüüakse küll tihtipeale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
MemberKui nälg nii suur on, siis tavalise suitsu asemel vesipiip. Seal olev vesi jahutab ning filtreerib suitsu äravesipiibu vette jääb suur osa tõrvast, nikotiin tuleb ikka läbi vee. teadupärast on nikotiin mürk ja teatutud koguse kehasse sattumisel inimene sureb selle mürgi tõttu.
barbell seletas väga lihtsalt asja ära, miks nikotiin jõusaalis treenijale halb on. eks igaüks teeb oma otsused ise.
vesipiibus EI ole tõrva… mitte ühtegi grammi, milligrammi, nanogrammi ega mingit muud grammi.
Nikotiini on seal sees vähe, suitsuga võrreldes, tossus on tahma ja tõrva küllaga. Vesi jahutab jah tossu maha ja seetõttu tundub ta mahe, samas võimaldab see sisse hingata märgatavalt suuremaid koguseid ja on seega ka kahjulikum(tossukahjustusi silmas pidades) näiteks suitsust.
Aga mul savi, vesipiip on lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
MemberTore, tore. Tegelt mõni inimene ei higista peaaegu üldse ja teine nii kui liigutab ja nii lapsest saati, treenitud või mitte. Rohkem geenides see asi.
Sir
MemberElephant Encounter
Q: What should you do if you come across an elephant?
A: Apologize and wipe it off.
Sir
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki saaks täpsemalt?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iseenesest tõesti huvitav, aga isegi google ei oska sellise ala kohta mõhkugi öelda.
Sir
MemberSelveri pasteedis on näiteks uuratu suur protsent seapekki
Sir
MemberSeda küll, ma mõtlesin et milline neist oleks kõige kergemini seeditav. Olen kuulnud, et piimatooted on üsna aeglaselt imenduvad ning seetõttu söön kohupiima just enne magama minekut, et ikka võimalikult kauaks jätkuks. Et kas siis liha, kala või kana on kiir3emini seeditavad? Kui rasv aeglustab imendumist, siis vist on kana kõige kiirem?
Ja need süsivesikud…kas siis ilma nendeta valgud ei imendu nii hästi? Toit ju niikuinii sisaldab ju ka süsivesikuid, või tuleks näiteks kohupiim just magusaks teha, et oleks rohkem süsivesikuid?
Sir
MemberKas mitte pole nii, et taimsed valgud võib päevasest valguvajadusest välja arvata?
Et lihase ehituseks pole neist tolku, oskab keegi kindlalt väita?
AutorPostitused