Sir
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 14, 2011 at 8:31 e.l. in reply to: kui teha jõudu 4 seeriat 6 kordust või pumbata 4 seeriat 12 kordust #313207
Sir
Memberanaboolse efekti mõttes 4×6
Sir
MemberHetkel ma söön tooreid vutimune
mai 24, 2011 at 2:37 p.l. in reply to: Treeningkava ja menüü, lihase kasvatamine ja rasva põletamine #303564Sir
MemberSoovitan biitsepsit kõverdada 3×10Biitsepsi kõverdamine kaasab palju lihaseid ja eriti hea on see rasvapõletuseks.
Ehk argumenteeriks natuke?
Sir
MemberVeel eriti hästi on sellised asjad näha seal: http://raskesport.ee/sportlik-vabavoitlus/…i-kaotas-soomes
Sir
MemberSelles asi ongi et HIV on ka välditav. Ps õigel ajal õiges kohas võib ainult prostituuti kohata, ma arvan et õige naine ennast ise pakkuma ei tule. Väga suur osa selles ongi nende nö õigel ajal õiges kohas tolgendavate kas siis elukutseliste või vabakutseliste prostituutide süü ja kõikide inimeste kes ronivad võõraga voodisse kaitsevahendeid kasutamata-pealegi viimased ei hoia 100 protsenti haigusi ära.Kui palju siis need korralikud summad on eestis mida hiv tõkestamiseks eraldatakse? Ma küll ei tea. Kurb on tegelikult see olukord eestis. väikeriik ja HIV euroopa liidus esimesel kohal. Eesti Nokia olemas.
No kui ma viimati ühe südametohtri loetavas loengus käisin, siis ta mainis mõndateist miljonit eurot. Nats nagu oleks. HIV on ka enamast välditav jah, aga kuidas see käib, teab vast igaüks.
Sir
MemberNo, mis ma ütlesin!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ootan huviga loetelu hullematest asjadest, kui HIV.
“>Asi ei ole üldse selles, et HIV kui selline hull “asi” ei oleks. Lihtsalt, nagu sa kindlasti isegi tead, surevad umbes 2/3 inimestest arenenud maades südame-veresoonkonna haigustesse. Enamalt jaolt on ju need siiski välditavad. Samas räägitakse aidsiepideemiast. Sellega võitlemiseks saadakse ka päris korralikke summasid. Kui palju kulutatakse raha sellele, et inimestele pähe taguda neidsamu toitumistarkusi, mida sa ka ise siin foorumis jagad?
Sir
MemberTere tulemast HIV vabariiki… heh
“>No HIV on nüüd küll üks väiksemaid asju, mille pärast muretseda on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
Memberei usu et see asi nii hull ka nüüd on et ise kohe kuidagi õppida ei saa. interneti vahendusel/ sõprade nõul ettevaatlikult , aegalselt ja tasapisi õppida kuni mingi tunnetus käes on ja kasu oleks asjast kindlasti.Mille õppimisega tegu üldse oleks? Poksikott ju ennast eriti ei liiguta ning võib üsna suure kindlusega väita, et ta vastu ka ei löö
Sir
MemberMa ei saa sinuga nõus olla, et painutamine on vale, anatoomilisest seisukohast toimub painutamine:Küünarluu ülemises otsas on konksukujuline küünarnukk (olecranon), mille eesmisel pinnal on õlavarreluuplokiga liigestuv nõgus liigesepind. Küünarliigeses (articulatio cubiti) toimub painutamine ja sirutamine nii, et küünarnukk pöördub õlavarreluu-ploki ümber. – Küünarliigeses toimub painutusliigutus.
http://www.hariduskeskus.ee/opiobjektid/ma…me_vabaosa_luud
Kõverdamine on ka muidugi õige, aga ma ei saa kuidagi nõustuda tõstmisega. Samamoodi ta tõstis hantleid õlalt…
Ma tõstan liha külmkappi, poti pliidile, aga mitte hantleid õlalt:)
No kui juba niimoodi norima hakata, siis ei tuleks küünarvart küll mitte painutada, läheb teine veel katki niimoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellisteks tegevusteks sobivad liigesed paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sir
MemberEhk jõudu joosta on mul küll, aga Taku Phase 1: Weeks 1 & 2: 4 X 90 seconds work + 90 seconds recovery spurtide jaoks pole powerit eriti varust võtta. Spurdi all pean silmas maksimumi andmist ehk jooksen nii kiiresti kui “torust tuleb”. Ilmselt võiks siin natuke rahulikumalt võtta..Work ongi enadst maksimumi andmine, aga sellise maksimumi, mida jõuad ka selle aja hoida. Asja point peakski ikka selles olema, et hakata vaiksemalt pihta ja progresseeruda suurema pingutuse poole.
Sir
MemberMitte, et see nüüd just mingi kõige intelligentsem vastus oleks, aga lihtsalt sattusin ühe Mark Rippetoe tsitaadi peale:
“But then again, those who argue against squatting and deadlifting on the same day may just be pu**ies. “
Sir
MemberMida tähendab rasvade omistamine?
Sir
MemberEhk on abi nende samade asjade treenimisest, mida testis vaja teha on?
“>Sir
Memberseda ma hakkasin ise kah kahtlustama aga ikkagi imelik!Mis asi on imelik?
Sir
MemberKalaõli rasvhapped on paremini omastatavad kui linaseemne omal. Inglaste seas on küll linaseemned päris populaarsed.On ka mingeid tegureid, mis omastamist parandavad/halvendavad? Mõni toiduaine?
AutorPostitused