Simok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2015 at 6:51 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #377533
Simok
MemberJõusaalis olen käinud 1,5kuud. Kava on nagu ühepäevane, lasin teha spordiklubi treeneril. Kava teen 3 korda nädalas ja kui enesetunne okei teen vahele midagi lihtsamat ka.
Kava teinud kuu aega.
Peale trenni käed ja jalad kergelt värisevad.
Valud on üle keha iga päev. Istuda, trepist kõndimine ja mingid liigtused valmistavad ebamugavat valu.
Toitumine paigast ära või mis? Venitusi näidati ka, teinud neidki aga ei ole tähendanud mingit erinevust enesetundes?
Simo.
Simok
MemberTervist,
kas ICONFIT Whey Isolate 95 on see kiiresti imenduv valk? Ei loe seda välja, vadakuvalk aga mitte hüdrolüüsitud?
Huvitabki just kas tasub võtta trennipäeval enne magama minekut?
Simo.
Simok
MemberMa olen ka üsna algaja, nüüdseks pool aastat käinud. Alguses olid aparaadid võõrad ega osanud neid kuskilt otsast sikutada. Küll aga hakkasin ma olude sunnil käima hommikuti enne tööd ja selle poole aasta jooksul on peale minu sel ajal veel saali ainult mõni inimene juhtunud. Seega, kui algul põed ja on võimalus käia hommikuti, siis saad tõenäoliselt üksi ja omas rahus seda maailma avastama hakata.mis kella paiku siis umbes? suvel käib vist vähem rahvast ka..
Simok
MemberSuured suured tänud abi ja nõu eest.
Üritan nüüd kuidagi nende nõuannete tarvitamsiega kuidagi inimeseks saada ja elada normaalelt ilma kompleksita.
Simo.
Simok
Membersüsika-valgusheiki. (50g süsikaid – 25g valku)mis asi see oleks?
Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Simok
Membermida peaks tarbima peale trenni? kas piisab 2 või 3 trenni korrast nädalas?
Simok
Memberselge, praeguseks viimane küsimus, kas peaksin minema koheselt jõusaali või söön nädalake sellist toitvamat sööki ja siis lähen?
Simok
MemberUnusta kreatiin kohe ära. Proteiinipulbrit võid mõne kuu pärast võtma hakata, kui toitumine on paigas.Loe seda.
Ilma trennita ei tule lihast sulle juurde, aga pekki võid küll ennast süüa.
okei, tähendab, et pean ikka hakkama praegu käima siis ilmselt…aga samas on imelik sinna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei oska seal midagi väga teha, vaatama algul niisama seal lihtsamaid asju tegema siis kui juba mingi sugune tunnetus ja olemine käes siis seal kange murdma hakkama.mõne sõbra ka punti vaatama, ehk siis tunnen ennast siis paremini seal.
Simok
MemberIlma trennita ei teki Sul kuhugile mitte midagi, ka kahe kõrva vahele mitte.midagi tarka öelda pole siis ole vait.
kui ei meeldi ära loe seda teemat siis.
Simok
Membermillist proteiinipulbrit ma ostma paeaks ja millist kreatiini ning kui veel mingit pulbrit siis mida täpsemalt?
siis ostaks ja hakkaks söömise vaheleneid ka tarvitama, ning kui on näha, et midagi tekib kuskile siis kobin siin tartus kuskile jõusaali.
Simok
MemberAitäh, erinevate linkide eest, olen juba päris palju targemaks saanud.
Ning mõelda olen nii palju jõudnud, et hakkan ilmselt näost sisse vehkima, muna(keedetult), jogurtit, piima, kõike mis sisaldab kohupiima, lihatooteid, puuvilju.
Ilmselt ikka ostan mingi kreatiini ka ja proteiini värgi, et võtaks neid ka sekka…ehk aitab kaasa, sest tõesti on raske olla kõhna…annaksin kõik, et saaksin julgelt lühikesipükse kanda, T särke ja ujuda ning rannas olla…oi kuidas ma seda tahaks.
Simok
MemberKui sa rahulikult alustad mõne algajatele mõeldud treeningkavaga ja toitumise ka paika saad, siis tuleb massi ka. Ära karda jõusaali sellepärast, et sa kõhn oled!ikka imelik minna nii ju:/ ma lapsest saati põdenud nn kompleksi, ma ei kanna lühikesipükse, ega T särke, ei käi ujumas. Suht kass, aga lihtsalt ma ei tea kas ma söön valesid asju, et kg ei tule või ma ei tea, sest olen ma muidu suure isuga.
Simok
Membermul pole eriti usuku sinna ainult jõusaali, et kui mul kätel ja jalgadel pole midagi suurt siis kas tuleb teda juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? -
AutorPostitused