Skip to main content

Silver Sõrmus

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249897

Oot-oot, nüüd sa saad küll valesti aru. Kust sa võtad, et ma endaga tahan tegijate treeningut? Ma pole seda üldse väitnud. Sa loed mu postitusest rohkem välja, kui seal kirjas on. Minust kõvemaid jõutõstjaid on Eestis küll ja küll, mina ennast kõvaks tegijaks küll ei ole nimetanud. Ja kui ma rääkisin lasteraskustest, siis kust sa võtad, et ma just Osladili või Koovitit silmas pidasin? Kas need on ainukesed, kellega on tehtud?

Paistab, et sulle läks eriti hinge see tegijate treeningu värk, kuna sinuga on ka tehtud. Aga noh, mis siin salata, sinu video mulle ka huvi ei pakkunud. Ära nüüd solvu selle pärast, aga nii on. Tundub, et mõned siin ei kannata üldse kriitikat. Kurb.

Seda oli arvata, et sa ridade vahelt lugeda ei oska ! Saa sellest aru, et siin sa maailma paremaks ei muuda, rakenda rohkem oma häid mõtteid n. tegijate treeningu läbi viimisel, et me kõik näiksime muutust. Ära hala siin niisama !

Ma võin käe südamele panna ja öelda, sinu arvamus pole mulle absoluutselt hinge läinud ! Tegijaks ma pole ka ennast ametlikult nimetanud.

Ah jaa, see ka veel, kui sa kellestki räägid, siis ikka nimedega ! Onju ?

See oli minu arvamus ja sellega on teema läbi. kes mõistis, kes mitte…

Ilusat õhtut :ph34r:

in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249827

Me oleme siin aasta aega halanud, et palun tehke jõutõstjatest ka midagi (saarlasi tahtsid kõik näha). Aga ei, tehti lasteraskustega treenivatest isikutest, keda ei ole paljudel üldse huvitav vaadata. Ma saan aru, et siin ei ole kõik jõutõstjad, aga no lõputult ei saa ju samu asju ka teha. Mingit vaheldust on vaja, et teistel oleks ka huvitav.

Aeg- ajalt ikka jälgin mida siin foorumis ühe või teise teema kohta kirjutatakse, aga peab nentima, et eriti halva mulje oled jätnud sina Aless. Pole nagu aru saanud, mis su peas toimub, ühest küljest paistad täitsa asjalik, aga samas oled hullem kui mingi pubekas. Sorry !

Kas jõutõstjate all pead ka ennast silmas ? Nagu ma aru saan, et treeningvideos tahad rahvani tuua selle kuidas sa särgiga 175 surud ja trikooga 200 kg kükid, selle kui kirglik kalamees sa oled või kui meeletu raskusega ja väga tehniliselt trapetsit teed ning kui hea meelega sa TÜASK administraatori näo täis sõimaks, et oih… sooja vett ei ole, mis nüüd saab !!!??? See viimane oli muidugi ehe näide sinu käitumisstiilist siin portaalis !

Kas sa pead n Lukas Osladili, Taavi Koovitit, Mikk Raudsepa jpt lasteraskustega treenivateks isikuteks ? Ma arvan, et eksisid…

Ära pikka viha pea, sest tegelikult ei ole mul sinu vastu midagi, lihtsalt võiksid oma koroonilist mölapidamatust natuke taltsutada ja ennem järele mõelda, kui hakkad avalikult pori loopima !

Rullime edasi :ph34r:!

in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242120

Igati hea tulemus, arvestades konkurentsi

in reply to: Kiire pulss treeningul #240182

Olen 16a. poiss ja tegelen juba 4a. spordiga (rattur) Ostsin alles omale korraliku pulsikella ja käin jooksmas ja mure on sellest et pulss on liiga kõrge: 180-190 lööki minutis, tihti on üle 200 lööki minutis. Trennikaaslane kes on minust paar kuud noorem oli pulss 140 lööki minutis. Jooksen küll kergelt aga ikkagi kõrge. Kevadel oli mul gripp ja perearst võtis mul vereproovi ja veres oli raudasisaldus väike ja pidin 2 kuud mingeid raua tablette sisse võtma, peale haigust ( 1kuu) käisin ma koormustesti tegemas, siis öeldi et südamerütmiga oli jama ja soovitati palju vett juua. Millest on viga, kas verega on jälle midagi viga?

Sinu probleemiks on nõrk südame vastupidavus, ste pead põhja alla tegema. Oled tegelenud 4 a. jalgrattaspordiga, aga ilmselt alustasid seda liiga suure mahuga ?! Sellise bulsisagedusega ei tohi sa mingil juhul pikalt treenida.

Asi laheneb kui hakkad treenima 3 x nädalas 30- 45 min pulss 130- 150 kui joosta ei saa, siis kiirkõnd või ratas.Taastumine on aeganõudev, esimesed muutused võivad ilmneda 3 kuu möödudes, varu kannatust !

Siia ongi koer maetud

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)