Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberSee oleks tore jah, eks ma helistan ja annan teada, kaugel oleme. Algul on kindlasti lõbus
aga mis oleks motiveerivam, kui teadmine, et vastne EM medali omanik ootab sind linnapiiril
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu ja jõudu teile lahingus !Silvar Fast
MemberJuba pikemat aega on minu peas mõlkunud mõte
Nüüd on sellest saanud kindel plaan ja suur tahe ennast ületada. Plaan siis selline , et kõndida Tartust Tallinna …. JÄRJEST ( öösel ka)
Minu kindel kaaslane, sel kolgata teel saab olema Jüri Juurikas. Tahaksin kutsuda teidki ennast leidma…. kompama oma vaimu ja vastupidavuse piire. Vahel tuleb seada endale suuri väljakutseid ja ületamatuid piire, et saada teada kes sa tegelt oled ning milleks on sinu keha , tahe ja vaim võimelised. Loomulikult me ei pruugi kõik jõuda lõpuni, võib olla ei jõua keegi lõpuni….aga vähemalt me üritame . Lihtne on öelda ma ei suuda , ma ei saa , ma ei oska… aga mina mõtlen… Ma Teen Selle Ära! Loomulikult kerge see olema ei saa, aga mida rohkem meid on, seda lõbusam saab see olema…. koos ühtse meeskonnana…. kindlasti see seob ja ühendab meid… aitab meil üksteist paremini tundma õppida. Operatsiooni kood nimi saab olema : Kuidas Tartu mehed , naised Tartust Tallinna jala trenni läksid!( Ilus oleks kui Ott või Taavi linnapiiril ootaksid , et kosutada väsinud rännumehi kerge treeningu ja lõõgastava saunaga
) Algus 17 mai kell 04.00 öösel. Orienteeruv lõpp 36-40 h. Liigume Piibe maanteel, algus Tartu sildi juurest.Plaan teha asula siltide juures, mille oleme vallutanud ka mõned kohustuslikud poosid ning vabaseisud 
KUI MIDAGI VÄGA TAHTA JA SELLE NIMEL KÕVASTI TÖÖD TEHA ON KÕIK VÕIMALIK…AINSAKS PIIRIKS SAAB OLLA VAID TAEVAS!!!
mai 4, 2013 at 11:01 e.l. in reply to: IFBB Women’s European CC 2013 Kristina Koroljak, Endla Vaher, Esta Pilt: kokku 3 kulda ja 2 hõbedat! #342114Silvar Fast
MemberTäpsustuseks 2 pilti on Eglest ja Reedast :-p
aprill 27, 2013 at 5:42 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341481Silvar Fast
Member
Aga Ott, kui see kõik on nii loomulik, hea enesetundega, mõnus ja lihtne, ei mingit pingutust, kannatust ehk siis teisisõnu puhas rõõm, miks sa siis aastaringselt ei ole sellises vormis, et astuda EM või MM lavale
. Mõistet dieet ei tohiks sinu sõnavaras ollagi
. Eks ikka kehatüübid on väga erinevad…nagu ka strateegiad, mille kaudu tippvormini jõutakse. Ja kaloridefitsiit…olgu suur või väike, ei ole kunagi kehale loomulik ja meeldiv seisund…kehale meeldib status guo. Kui sa ikka kulutad rohkem kui tarbid, siis see paneb keha automaatselt stressiseisundisse…iseküsimus on loomulikult kuidas erinevad inimesed seda stressiseisundit taluvad. Mõned taluvad kergemini, mõned raskemini. Loomulikult sõltub stressi talumine dieediperioodil pisikestest lisanüanssidest…moraalne tugi (lähedased, kogukond, ühiskond)…treeningu taustsüsteem (partneri olemasolu, keskkond)…taastusvahendite kättesaadavus (massaaz, saunad jne). Need kõiki on faktorid, mis aitavad võistlusdieedi pidamist muuta talutavamaks…aga ilus ja päikseline ei saa see lõpuni kunagi olema. Ja lõpuks…pole olemas ja ei peagi olema ainuõiget tõde…teed püha tõe juurde on käänulised ja algavad erinevatest hällidest….
. Uute ja põnevate kohtumisteni Silvar!!!Silvar Fast
MemberLoomulikult oleks mul olla suur au koos Suurmeistriga lava jagada aga minu vorm võistlussportlase vormiga võrreldes on sama kauge kui härja kaugus jupiterist
Aga ära muretse sügiseks on mul sinu jaoks paremad pähklid, mida pureda
Aga nii ta on, ala arendamise ja heade tulemuste võti peitub heas koostöös. Oluline on see õla tunne ning, et sihid ja eesmärgid ja vaated ühtiksid, nii võistlejatel , treeneritel kui ka liidul. Üheskoos võib palju head korda saata… üksi oleme nagu väiksed kalad tiigis, laiali ja sihitud…. koos aga oleme tiik, mis annab väikestele kaladele sihi ja liigi 
Missioon lukustatud
Euroopa meistrivõistlused 
Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberTere siis jälle üle pikaaja. Võistlus hooaeg on lõpusirgel. Tahaksin tänada kõiki TÜ ASK i sportlasi ja abimehi nii suurepäraste tulemuste eest. See kõik on saanud võimalikuks läbi koostöö. Kindlasti suured tänud nii Estale , kui ka Imrele suurepärase võistluse korraldamise eest. Loodan , et Tartu võistlus traditsioon jätkub ning äkki järgmine aasta paneb Vanemuine isiklikult õla alla. Tänud ka Ottile, Tokkole ja EKFL e võimsa võistluse eest Salme keskuses. Eriti suur kiitus selle eest, et terve võistluspäev jooksis ja sujus nii hästi.Kindlasti üks viimaste aastate parimaid korraldusi. Ei olnud pause ega viivitusi….ning oli kava ja aeg teada, millal võistleja saab lavale astuda. Ja Salmes on alati hea ja kuidagi kodune võistelda. Üle aastate võis näha ka , et võistluste pildid on kvaliteetselt ja õige nurga all jäädvustatud.
TÜ ASK i kõigi sportlaste ettevalmistamise au ei saa ma endale võtta, see pärast ka tänud teistele treeneritele Taavi Truija, Taavi Merisalu ja Kaido Sirge.
Nüüd tuleb juba silmad seada sügisesteks Eesti meistrivõistlusteks… sest…see aeg mis teised pontsikut nosivad….taome meie rauda…. nii , et olge valmis… kohtume taas suuremate, tugevamate ja kuivematena kui kunagi varem…. seda enam, etTÜ ASK i uuteks sponsoriteks on Tartu Vaim ja Vanemuine isiklikult….
Lahinguväljal näeme, raisk!
Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberJärjekordne poseerimine tehtud. Vormid liiguvad kõigil tasapisi paremuse poole. Poseerimises on veel kõigil palju arenguruumi… kuid aega veel on, nii,et saab veel otsida ja leida lihase tunnetust ning kõige teravamat tippu. Kõiki mehi pole kaadrisse püütud, mis ei tähenda , et nendega poseerimist poleks toimunud…. Toonitan veelkord… tehes head poseerimist… korraliku tagasisidega, siis pole lihtsalt pildistamiseks aega. Aga mõned palad siiski

NB! Äkki keegi annaks Orasele konto tagasi…ta heameelega teeks ka siia ülestähendusi… aga konto ja paroolid kadunud

Silvar Fast
MemberEgle… teel sinna, oled sina päris lähedal juba

Silvar Fast
MemberSee on Bikini Fitness ja selle taseme poole peame püüdlema! Lihtsalt ilusaks olemisest ei piisa, see on tugev töö ja treening.
Silvar Fast
MemberTerviseid Tartust! Eile sai siis tehtud koos taaskord ühistreening ja lisaks veel poseerimine ning kosutav saunas käik.(Ei ole kasu heast treeningust , kui taastumine ei ole veel parem) Heameel on tõdeda, et meie ühised pühapäevad on kujunenud juba meeldivaks traditsiooniks. Kätte sai meestele jagatud ka Fast Hera 80, et ramm ei lõpeks ja areng ei peatuks
Põgus pildi ülevaade siis ka poseerimisest. Väga nurisema pole vaja hakata, sest osad mehed võtavad alles esimest korda kohustuslikke poose.Arengu ruumi on kõvasti… aga töö käib veel kõvemini. Uute ja põnevate kohtumisteni SilvarSilvar Fast
MemberSai siis tehtud selle aasta esimine poseerimine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et kedagi mitte ära hirmutada, tegime asja hullemaks, kui tegelt on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pildid telefoniga tehtud, kvaliteet puudulik. Aga ärgem unustage ära , poseerimise juures ei ole kõige olulisem mitte pildistamine ja pildid, vaid tagasiside ja monitooring. NB! Pange tähele, uus mees keda te veel ei tea aga kevadel näete ja imestate, on piltidel paremalt esimene Martin Absolon. Võistleb nii Athleticus, kui Klassikas. JA NII SEE KOLGATA TEEKOND ALGAS!Silvar Fast
MemberMa arvasin , et sa 18.00 seal all. Ma plaanisin sulle isegi eile vastata…
aga polnud enda foorumi parool meeles
Aga teinekord võin teha su olemise julgeks 
-
AutorPostitused