Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberReede puhul ja Janari pideva muretsemise tõttu valmistas naine mulle Fasti Proteini puddingust pudingu-marja piruka. Nüüd võib vend ka rahus hingata, sest tõestus,et minu laual on puhas tervis on suisa pildis.Soovitan ma teistel proovida ja katsetada tervislike komponentidega muidu mitte nii tervislikke retsepte

Silvar Fast
MemberTäna siis tegus päev seljataga,enda treening, poseerimine ja vormi kontroll.
Danieliga, kes astub üles kevade juunioride klassis sai tund aega keha väänatud ja poose õigeks seatud.Juba vaikselt hakkab asi ilmet võtma, hindeks 2, et arenguruumi oleks.Naljakas on ikka ja jälle näha uusi mehi, kes ei suuda imestust ja hämmingut variata, kui raske see poseerimine on
Lavalt paistab kõik nii lihtne ja mehed veel naeratavad ka
Punkt üks; raske peabki olema ja punkt kaks ; harjutamine teeb meistriks.Kulturism ja fitness on illusioonide ala 
Teiseks sai tehtud vormikontroll ja algne poseerimine Hr Savisaarega, et alustada lahingu ettevalmistust
Mees on teinud korralike järelaitamisi jalgadele(jutt käib Siimust, mitte Edgarist) ja õlale.Järgmine nädal istume pikemalt maha, et valmistada ette strateegia, kuidas viia parim vorm ja kompositsioon lavale.Sellest juba pikemalt tulevikus
november 21, 2015 at 7:33 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #383991Silvar Fast
MemberVaatame veel seda asja, tahaks ka oma “raudvara” maalt kaasa võtta

Silvar Fast
MemberKreatiin kreatiiniks, aga mina ootan ja loodan, et Siim saab kevadel koos Taaviga lahingut lüüa. Taavil jäi minu silmajärgi 2 kilo sama kuivuse juures reaalse võistluskaalu varu. Dieet natuke veel targemalt ja keha kuulavamalt teha, oi kus oleks kevadel mida oodata
november 21, 2015 at 7:07 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #383985Silvar Fast
MemberIsegi plaanin juba sünnipäevaks lapsele raamatu osta, omasid tuleb ikka toetada, eriti kui tegemist on hea asjaga ja kasu mõlemapoole.
Sul jah karm ja pikk hooaeg, aga ala armastajana ootan põnevusega sinu kevadist hooaega.Näha oma meest suurimatel kommerts võistlustel ja kõrges konkurentsis oleks vägagi meeli kõditav
Edu lahinguarsenali ülesehitamisel!Silvar Fast
MemberTuleb ausalt tunnistada, et paar jõulu lisakilo on aastaringselt mõnusaks kaaslaseks
Kuidas sul on hirmudega soko hunt 
Silvar Fast
MemberKuna Reede õhtu ja täna trenni vaba päev siis sai tehtud selle aasta esimesed piparkoogid. Mitte lihtsalt selle aasta esimesed, vaid esimesed piparkoogid,mis sai kalli tütrega esimest korda koos meisterdatud.Peale raputame lumevaibaks piparkoogikestele Fast Protein Puddingut, et oleks veel väike tervislik nüanss ka kirsiks tordil
Jõulud ja peretraditsioonid alaku:-)Silvar Fast
MemberSuurepärane uudis Fitshopi on tulnud taas jälle pika ootamise peale müüki Fast Bcaa.Peale selle, et on tõhus abivahend korrmustest taastumiseks ja lihase ehituseks, on ta ka suupärane sellepärast, et tabletid ei ole liiga suured ja ei jää söögitorusse kinni nagu enamike toidulisandite puhul

Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberJa ometi on meie peres Janar see ilus mees, keda on pärjatud voorusega nagu seda on ilu

Silvar Fast
Memberhttp://naine24.postimees.ee/3402095/vaata-ja-opi-seitsme-lihtsa-jousaaliharjutusega-parimasse-vormi
Nii tuli kaanepoisi roll juba varases nooruses minu peale
Ja teenin rasket kaanepoisi leiba 
Aga kui vaja siis tuleb ka modelli tööd teha, nii, et olen avatud pakkumistele

Siivutute pakumistega mis Otile ja Imrele tehtud on , ma vast kaasa ei tuleks…no kuna lihtsalt pole nii ilus mees meesinterneti aktideks

Silvar Fast
MemberLoomulikult suured tänud kõigile sportlastele, EKFL-le, treeneritele, Fitshopile, Fastile ja teistele sponsoritele, kes ala edasi viivad ja arndavad ning hea käekäigu eest hea seisavad.2015 aastal saadud medalid on kõigi medalid, kes on asjasse oma panused andnud nii füüsiliselt, kui vaimselt.
Loodame, et tulevane 2016 aasta tuleb sama edukas, et vastasseisud oleks ausamad ja dopingust puutumata ning, et hindamised üheselt mõistetavamad ja subjektiivsusest liigutaks sammukenegi objektiivsuse suunas.Püüe selle poole oleks juba võit;-)
Kõigile sportlastele veelkord tänu, jõulud on ukse ees, kuid kevad pole ka enam kaugel
november 17, 2015 at 7:21 e.l. in reply to: IFBB world fitness championships 2015 – Õnnelikult kodus #383919Silvar Fast
MemberÕnnitlused kõigile sportlastele, kõik olite tublid ja olete kuhjaga ära teeninud aplausi ja puhkuse
Sest jõulud on ukse ees ja kevad pole enam mägedetaga:-)Silvar Fast
MemberLoomulikult on ka olnud tagasilööke, mis on selle niivõrd subjektiivse ala puhul täiesti normaalne.Tihti ei sõltu tulemus ainult heast vormist, vaid sellest, kellele mis meeldib ja kuidas käesoleva aasta trend ette näeb.
Kõige parem meel on mul uute huviliste ja võitlejate tuleku üle. Näen, et kevadiseks lahinguks on väed tihenenud ja rünnakurühm on arvukas.Kui sügisel võitsime kvaliteedis ehk siis 4 EMV tiitlit, siis kevadel tuleb lisaks kvaliteedile ka massi

Silvar Fast
MemberOngi 2015 Kulturismi ja fitnessi aasta lõpetatud.Tuleb tunnistada , et väga edukas aasta oli, nii rohkearvuliselt EKV võitjaid ja EMV võitjaid pole mul ja Tü askil varem olnudki.Eks selle taga on oma jagu tööd nii minul , kui ka lõputul hulgal sportlastel.Kindlasti tooksin välja erilised inimesed nagu Esta,Meinart, Õnnela.Loomalikult Taavi Merisalu ja Reet.Taavi klassikalise kulturism on kindlasti meestes eriti hinnatud, kuna ühegis teises meeste kategoorias Eestis ei ole nii tõsist ja kõrgetasemelist konkurentsi.
Kirsiks tordil on muidugi üks tiitlivõistluste medal, mille teeb eriti magusaks see, et see on Eesti bikini fitnessi 2015 aasta ainus tiitlivõistluste medal.Tubli töö Reeda poolt.Au on koostööd teha Eesti parima bikini fitnessistiga.
-
AutorPostitused