Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberViimasel ajal olen Olimp´i tribusterooni tarbinud ja pean ütlema, et mul täitsa toimib. Võtan seda koos Fast´i BCAA – ga. Jõudu on tulnud juurde ja treeningul kestan hästi kuni lõpuni. Viimasel ajal kestavad treeningud 1,5 kuni 2,0 h koos aeroobsega. Enam ei kannata oodata, kuna Tartu Maraton on kohe ukse ees. Üle paari nädala võtan ka raua tablette, sest suurte koormuste ja korraliku intensiivsuse tõttu ei taha hemoglobiin doonorluse järgselt tagasi tõusta. Muidu on tervis hea ja minek veel parem!

Silvar Fast
MemberPärast mida kosutav lõõgastus Aura veepargis + saunaralli!
Silvar Fast
MemberOotan juba nädalavahetust, Janar tuleb jälle Tartu käima! Vaim tuleb valmis panna… Ega kerget trenni pole oodata. Ilmselt hakkab peale pakase ka jõusaalis raud paukuma

Silvar Fast
Memberhttp://m.youtube.com/watch?v=V_WQ61RZcQA Treeningute nimeks võib olla Ühtsuses peitub jõud!
Silvar Fast
MemberSelliseid ühisüritusi peaks ka tegema ja ülesfilmima. Väga emotsionaalsed ja positiivsed treeningud….koostegemise rõõm ja raske allavanduda

Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberNo siis vähemalt saun

Silvar Fast
MemberTaavi, kuna sa tõukasid nii hea tulemuse, siis äkki tuled proovid minuga nädalavahetusel koos ajapeale 50 kordust svungida? Ja siis saaks koos teha korraliku ühistreeningu ka teha, pärast mida kostitaks sind saunaga. Kas ei ole mitte ahvatlev pakkumine?
Silvar Fast
MemberEks see ongi nii, et teras karastub tules
Kvaliteetset leiba saab vaid teradest, mis on sõkaldest eraldatud 
Silvar Fast
MemberOtt… plaan on tuua endal ka paar uut poissi ja tüdrukut võistlustele välja. Aga noorte ja esmavõistlejate on nagu on, alati on oht, et nähes, kui suurt tööd ja vaeva see nõuab võib ette tulla ärapudenemisi. Loodan nad ikka võistlusteni välja vedada

Silvar Fast
MemberKui natuke strateegiat lihvida, siis 2.30 saaksin vast kätte
rohkem vast mitte, mulle sobivad rohkem ultra asjad 
Silvar Fast
MemberNagu Janar kirjutas oli meil täna taas tore ühistreening. Mida tehti, sellest andis treeningpartner juba oma bloqis teada. Aga, proovisin ka ära sedavõrd pika seeria nagu videolt näha saab. See oli minu jaoks peaaegu, et esimene selline katsetus ja pean ütlema, et ega lihtsad need asjad ei ole, kuid pole hullu, saan hakkama. Hakkan ka oma trennides selliseid tavapäratuid pingutusi võib – olla sagedamini praktiseerima. Igal juhul, teistmoodi, raputav ja huvitav vaheldus kindlasti. Minu katse siin:
Silvar Fast
MemberKui kevadel peaks Athletic fitness ikka toimuma , on Allani näol olemas juba üks võistleja. Kuna tase oli põgus, siis Allan plaanib tulla klassi näitama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja võib olla on tema näol ka Reval cupil üks mees olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberMa juba ammu olen oodanud, kuna saaks sinuga ühe tõsise käe ja õla treeningu teha

-
AutorPostitused