Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberSuper andekas!
Silvar Fast
MemberTäpsemalt 3×7:-)
Silvar Fast
MemberÜkskord surusin…
42.5 kg – 7 x…
Silvar Fast
MemberÜle eile sai Reedale ka kava kuni Eesti Karikavõistlusteni paika pandud. Ja peab ütlema, et hoolimata selja vigastust, on vorm parem, kui kunagi varem võrreldes eelmisi ettevalmistusi sama ajaga
Korrektne toitumine, distsipliin ja hea tahe on selles spordis kõige alus ja Reedal sellest puudust ei ole. Oluline on eesmärkide püstitus ja sihipärane ning mõtestatud töö nende suunas. Plaan on teha kolm võistlust EKV, Kiiev ja Santa Susanna,kuigi Kiievis vist napilt ei toimu võistlust
Reeda moto on nagu minulgi…Kui midagi piisavalt palju tahta ja selle nimel kõvasti tööd teha on kõik võimalik. Ainult sellise suhtumisega võib puudutada taevast!Silvar Fast
MemberEile siis trenn oli Orasega koos nagu lubatud….aga see kaela sirgeks tõmbamine jäi mul 2 silma vahele. Alustasime 45 min rahuliku aeroobsega. Järgnesid lõuatõmbed ilma raskuseta neli pikemat seeriat :-)Orasel siis 15x, minul 7, sest see on ilus number
ja ega rohkem ei jõua ka
Siis tegime kõhuli lamades horisontaal plaadil tõmbed rinna alla 4 seeriat 40 kg 20x, 25x,, 30x ja 35 x. Sellele järgnes “palvetamine” ehk siis plokilt trossiga alla vajutused umbes nagu pullover aga natu kergem versioon 5×8. Lõpetuseks aeru tõmbed trenasöril ehk siis raud teibaga aerutamise immitatsioon 4×15. Biitsepsile Scotyl tõsted plokk süsteemil 6×8 ja biitseps tõste kangiga 20 kg 1×50. Lõpetuseks kõhule liigend nuga ehk siis pingi nurgal keha sirutused ja kokku tõsted 10×12 Trenni lõpuks tundus nagu Orase kael oleks pikem natu küll 
Silvar Fast
MemberViimasel ajal ikka võitlen väsimusega. Nädalavahetusel olid Janariga koos väga tugevad trennid, kuid hing jäi natuke piinama, kuna aeroobset ei saanud teha. Eile oli ka selline väsimus sees, et jätsin trenni ära. Täna on tunne jälle nagu noor jumal.Õhtul ootab 45 min aeroobset, korralik selg ja biitseps ning kõht.
Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberKui ma näen õudus unenägusi… Siis on kollid nendes alati nagu sina neis videodes

Silvar Fast
MemberVanaisa (soeng) treenib selga…
Silvar Fast
MemberSurumine istudes hantlitega: 35 kg + 30 kg + 25 kg + 20 kg + 15 kg (6+6+6+6+6)…
Eesmärk on järgmisel korral teha samade raskustega järjest 5 x 8 ja seejärel 5 x 10.
Silvar Fast
MemberÕlale sai alustuseks hantlitega surutud, mina siis 42,5 kg 3×7 Janar 3×10 aga noh ta 3,5 aastat vanem ka
Siis smithil surumine +lennutused kõrvale 4×10+ 12 raskuste osa ilmselt Janar kirjutab täpsemalt. Siis õla tagaosale, rinnutsi kaldpingil viibutused taha kolme raskusega 3×20+20+20 ja õlale lõpetuseks super seeria hantlitega surumine vertikaal pingil 35kg 6x, 30kg 6x,25kg 6x, 20kg 6x ja 16kg 6x ja edasi jätkasime trapetsiga..,Silvar Fast
MemberEile sai tehtud Rakkes Janariga õlg, trapets ja kerge kõht. Pärast mida mõni ring poseerimist.
Silvar Fast
MemberAi tabas mu nõrka kohta

Silvar Fast
MemberPäris ilus liigutus sul, kunagi ikka peab koos treenima
ja ma ei mõtle kaugus,kõrgus või 100 m 
Silvar Fast
MemberKui Eedeni kulturistid äkki pead murravad, kuhu kaob lahja kohupiim maksimarketi letil? Lahehdan ise ka müsteeriumi….Mina käin ja ostan kõik ära….täna lähen viin Janarile 44 pakki
Ja nii iga nädal
-
AutorPostitused