Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberÕnnitlused Allan, nii saavadki väikestest võitudest verstapostid suurte võitudeni!
Silvar Fast
MemberKuna eesmärk pole rasvapõletus, vaid aeroobse võimeksuse parandamine ja järgnev jõutreening lihase säilitamse ja taandarengu vältimise eesmärgil.
Silvar Fast
MemberEile oli päris ränk andmine.Arvestades, et eile oli 6 trenn järjest aga trenn oli raske ja vaimselt viimast pingutust nõudev. Alustuseks 70 min ellipsit. Siis positiivse kaldega surumine 7×10. Svung 60kg 2x;4;6;8;10;8;6;4;2x 45 sek pausiga. Järgnevalt õla lennutused kõvale käed nurkselt 4×12 10kg ja lennutused kõrvale sirgete kätega, peopesad suunatud taha 4×10 7kg. Pausid ongi mul lühikesed 45 sek. Poolik Rumeenia jõutõmme 100kg 6×12 ja lõuatõmme alt haardega 8×5. Kokku ajaliselt 2h ja 20 minutit, väsinud aga õnnelik

Silvar Fast
MemberTahaks siia üles panna videot, kui Oras aerutab plokil aga millegipärast ei saa. Facebopki asi ilusti kahtlane.
Silvar Fast
MemberEile siis tehtud 55 minutit aeroobset, ehk siis siseratast. Millele järgnes triitseps. Rööbaspuudel surumine 4×15. Hantli sirutused kukla tagant üles 5×10 27,5kg; 30; 32,5; 35 ja 37,5kg. Pausiga 30 sek. Prantsuse surumine EZ kangiga vaheldumisi 40 kg 3seeriat laia haardega, 3 seeriat kitsa haardega, korduste arv 12, pausiga 30 sek. Plokilt triitsepsi sirutused alla sirge pulgaga alt haardega 70kg 2×12; 75kg 2×12; ja 80 kg 2×12 pausiga 45sek. Biitsepsile tõste EZ 4×8 laia haardega ja 4×8 kitsa haardega, pausidega 30 sek. Õla tagumisele osale rinnutsi pingil olles viibutused taha 10kg 2×15; 12,5kg 2×15 ja 15kg 2×15. Sel nädalal on minu jaoks ametlikult toidulisandite vaba nädal, lasen organismil natu võõrduda.
Silvar Fast
MemberJa mis sellest, et tipus on õhk hõredam, seda hinnalisem, puhtam ja kirgastavam see on.
Silvar Fast
MemberSiis soovitus, tahtke näha piiridest kaugemale…ja ärge kartke tööd, mida sinna jõudmine nõuab… Sest enne, kui te arugi saate, võivad need katsumused ja eneseületused teile meeldima hakata
Ja mis kõige hullem, te võite jõuda mäe tippu, mille kohta te teadsite vaid, et see on
Silvar Fast
MemberEilne trenn siis 35 min aeroobset. Jalale istudes sääresirutis nelipeale 40-80kg püramiidis 5 kg tõusva raskusega ja reie tagumisele osale sama. Lõuatõmme 13×4 lisaraskusega ja pausiga 30 sek. Trenn oli kiire ja korralik. pärast mida lubasin endale 2 Fast mustika batooni ja Bcaa.Pärast enda trenni sai tehtud ka treening Reedaga, idee poolest oli kavas jala päev ja kava numbrid ees aga kui sul on ikka inimene kellega võib piire nihutada, siis patt oleks seda mitte teha
Treenerina ilmselt olengi selline eksperimenteerija ja piiride kompaja, väldin rutiine ja püüan üllatada. Ja sellised on ka Reeda treeningud
Vahel on kavas Kükk 4×15 aga välja tuleb sellest sügav kükist tõus täiskükki 4 x30, vahest saab aga 4 seeriast üks
200 kordusega seeria
Ja kui tekib küsimus, miks on Reet nii hea? Siis vastus on tema valmisolek, sealt edasi töötama, kus teised lõpetavad.Valmis töötama edasi sealt, kus kava lõppeb ja nägema piiridest kaugemale ning tahtma sinna jõuda! Need on omadused, mida ma treenerina hindan! See on teistmoodi mõtlemine, see on jõud, mis paneb asjad liikuma ning asjadest saavad teod ja tegudest tagajärg-tulemus! Koovit, Janar, Ott- nad on suurte visioonidega mehed….nad on lubanud endal rohkem näha, rohkem uskuda! Silvar Fast
MemberEile sai trenni tehtud koos Reedag. Teadupärast on naised väga tähtsad ning kuna ma neid väga austan ja armastan, läks mul ka nende päeva tähistamine pikale
Ehk siis võtsin trenni natu kergemalt ise raskuste osas aga mahu tegin täis.Reedale sai kingituseks emotsionaalne rahulolu ja füüsiline magus valu
Alustasime svungiga kordustega 5;10;15; 20; 25 ja 37. Järgmiseks poolik rumeenia jõutõmme kordustega 15;15;12;12 10; 10; 10 raskustega tõusvas joones. Rinnale positiivse kaldega pingi hantlite surumine 6×10. Käele tegime triitsepsile kitsalt surumine + biitseps tõste hantlitega 6×12+12; Säärtele smithil sirutused 5×20 ja lõpetuseks lõuatõmme 6×8 ja Reeda seljale see väga meeldib;-) Lõpetuseks tegime 30 min poseerimist. Ja vorm on hea! Me oleme õigel teel 
Silvar Fast
MemberSee plaan ongi, et mees juunioride kulturismi tuua…. Kuivust juurde ja poseerimist veel natu vaja kohendada.
Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberPäris hirmus koll oled ikka sa!
Silvar Fast
MemberEile sai tehtud selle nädala teine trenn Orasega. Nagu ikka 45 min aeroobset. Pärast mida Oras tegi kerge rinna ja mina biitsepsi. Koos alustasime svungiga 50kg 2×5, 60kg 2×5 ja70kg 2×5. Siis õlale lennutused kõrvale, käed 90 kraadise nurgaga 12;5kg 4×12 ja lennutused ette 15 kg 4×10. Triitsepsile rööbaspuudel surumine plahvatuslik liigutus 4×15 ja plokil triiitsepsi sirutus pulgaga alt haardega 4×15 65kg, plahvatuslik liigutus sirutusel ja tagasi kontrollitult. Lõpetasime alaseljale sirutused pingil 4×13. …Taavi, kui nii edasi läheb siis ma pean ikka vägisi su Fast pro Intra ja selle Whey 3 ise ära sööma…. Ahvatlevalt ootavad veel sind, varsti aga mind adminni juures

Silvar Fast
MemberPühapäeva õhtuks mõned maiuspalad kindlasti tulevad

Silvar Fast
Member -
AutorPostitused