Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberAvaldan kiitust, arvuti mängud küll aga vähemalt spordi teemalised

Silvar Fast
MemberKorralik nv seljataga. Sai maal kaks trenni Janariga tehtud. Laupäeval selg ja õlg ning eile jalg. Kuradi hell on jalg..Janariga jala trennid on minuga ,kui võitlused elu ja surma peale. Eriti “meeli ülendav” oli uus menuk Jeffersoni kükk. Iga liigutus , iga sentimeeter üles, kui ka alla liikumisest on piin
Eile proovisin ka Fast vanilje mustika puddingut…see oli tõeline lohutus raskele treeningule. Lisaks Fast Bcaa ja Olimp multivitaminid.märts 29, 2014 at 4:34 p.l. in reply to: 30. EKV kulturismis ja fitnessis! ABS võitjad: Janar RÜCKENBERG & Reet REIMETS #363022Silvar Fast
MemberSelline huvitav küsimus, kui keegi võidab juunioride arvestuses EKV Siim Kelnerit,kas siis saadetakse Santa Susannase EKV võitja või ikka Siim ?
Silvar Fast
MemberÕnnitlused Allanile jõutõstmise 3.koha võidu puhul!
Silvar Fast
MemberHomme on EMV jõutõstmises. Meie oma poiss Allan astub ka võistlustulle. Kindlasti on Allan elavaks tõestuseks, et ülim jõud ja suurepärane jõuvastupidavus käivad käsikäes. Homme EMV jõutõstmises ja 26 aprill athletic fitness. Edu homses võistluses, korraliku adrenaliini ja venivat trikood

Silvar Fast
MemberJah,mu nimme närvikanalid on ahenenud.Kõik põrutused teevad maru valu. Tegelikul on mul kükk ja muud alaselga koormavad harjutused keelatud
Ainuke, mis pidevale alaselja hellusele leevendust pakyb on võimlemine alaselja lihastele (ülesirutus harjutused ja kerge ning puhas jõutõmme).Öösiti magan padi kõhu all,et kui lihaste toonus alaneb vajub selg läbi ja hirmus närvivalu. Aga mis ei tapa teeb tugevaks ning loominguliseks ja leidlikuks nii harjutuste, kui ka koormustega.Silvar Fast
MemberMinu selle aasta esimene jooks on tehtud. Sai suisa 45 min emajõe pervel müdistatud.Minek on hea, aga kohe peale jooksu meenus, miks ma väga tihti joosta ei saa. Seljavalu nagu maast leitud
Aga ilm oli nii hea, et patt oleks olnud mitte joosta
Ja pärast söömist tegin 1h jalutuskäigu otsa + 1h jõusaali. Fast Bcaa maitseb enne ja peale värsket õhku hea:-)Silvar Fast
MemberEile sa siis tehtud selle kevade esimesed jooksud, küll sees, kuid jooks seegi. Jooksin 15 ringi ehk 3km trenni algusesse ja lõppu. Enesetunne oli hea ja jalg kerge. Saalis tegin althaardega lõuatõmbed 10×5, ja plokilt tõmbed kõhule 6×6. Rinnale horisontaal pingi hantlitega surumine 6×6 ja triitsepsile rööbaspuudel surumine 6×12. Hakkasin ka sööma Olimpi multivitamiine ja nagu ikka on sees Fast Bcaa. Loodan lähi päevadel ka väljas joosta, kui tuul vaibub ja päike piisavalt soojendab
märts 25, 2014 at 10:23 p.l. in reply to: LELKV 2014: absoluutne võitja on Rückenberg! Videokokkuvõte! #362836Silvar Fast
MemberJah sellest on kahju vana kooli tõsiseid kulturiste on vähe

Silvar Fast
MemberReedaga oleme kndlasti suure sammu edasi astunud oma püstitatud eesmärkidele. Vorm super,keha tüvi on läinud sitkeks ja tugevaks. Lihas hakkab jõudma uuele kvaliteedi tasemele. Algaja “beebi lihasest” on saanud korralikult ja läbimõeldult voolitud tihedaks Sportlase lihseks
Loomulikult tööd on aga seda on alati. Kõigile algajatele bikini fitnessistidele tahaks öelda, see ei ole iludus võistlus, natuke näljutan, ribid paistavad, nüüd võin lavale minna.Maailma tasemel ja ka Eesti tipp teeb trenni 5-6 korda nädalas.See ei ole jõusaalis vegeteerimine, vaid sama mahu ja intensiivsusega trenn nagu kulturistidel. See on töö kõrvalt teine töö.See on sport selle sõna kõige tõsisemas mõttes.Suhtumine algajatel on juba alustades vale. Ma nüüd hakkan bikini fitnessistiks
Alustuseks proovige regulaarselt trenni teha, toomata endale vabandusi, mul on täna töö, kool, mis iganes,trenn ei küsi neist asjadest. Need asjad tuleb panna sobituma trenniga ja kui sa ei suuda, siis on prioriteedid valesti suunatud. Teiseks, trennid ei ole ” ära tegemiseks”. Trenn on lihastele ekstreemse keskkonna loomine, mis nõuab temalt arengut.Ja kui suudate nii mõelda ning tegutseda, siis võib tasa hilju mõelda sportliku väljundi peale.Silvar Fast
MemberPoseerimisi sai ka tehtud eile nelja persooniga. Välja tooks Riina, kellel on olnud meeletu töö ja trenni tempo, kuid sellest hoolimata vorm hea. Ütleks, et peaaegu valmis EKV-s. Tihe graafik ei ole lasknud “üle mõelda” ning kuivuse ja massi osas on hea tasakaal võrreldes eelmiste võistlustega, kus kuivuse vinti oli natuke üle keeratud. Riina plussiks on kindlasti võistlus himu. Esimesed ringid üksi ei saanud kuidagi ennast käima,kui tõstsime teise tüdruku kõrvale, lõi Riina särama ja kõik loksus iseenesest paika

Silvar Fast
MemberEile sai tehtud selle kevade esimene proovi jooks 3 km.Peale jala trenni ei olnud paha, lennukust ei olnud ja täis oleva jala tõttu ka ergonoomika puudulik. Sisetunne ütleb, et tuleb korralik jooksu hooaeg
Eile treenisin koos Reedaga. Svung 7×5 ja 1×50. Poolik Rumeenia jõutõmme 6×12. Lõuatõmme 6×8, triitsepsi surumine rööbaspuudel 6×12, biitseps tõste kangiga 2×40, biitseps tõste hantlitega 4×15+15.Kõhule sai tehtud topispalliga erinevaid kehapöördeid visetega ja viibutusi.Silvar Fast
Member“Kasvaja” kaenla all…
Silvar Fast
MemberVäike katkend ka teistestki täna toimunud tegevustest:
Silvar Fast
MemberJanar tuli Tartu nagu multikas algas ja läks nii nagu lõppes. Mina olin see jõehobu siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused