Skip to main content

Silvar Fast

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 781 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: IFBB EC 2014 REPORTAAŽ: Võidukalt kodus! #366231
    Silvar Fast
    Member

Õnnitlused Rainile medali puhul ja Imrele 6. Koha puhul. Ilus sooritus!

in reply to: Silvar Rückenberg #366125
    Silvar Fast
    Member

Eile jäi endal trenn tegemata, sest kerge väsimus sees. Janariga sai eile tehtud veel viimane poseerimise lihv ja väike massaaz. Mees on valmis!!! Töö on tehtud, tuleb vaid puhata ja toimetada see pakett EM lavale. Kõigile asjahuvilistele teadmiseks ja rahustuseks saabusid juba mõni päev tagasi EKV järgselt antud dopinguproovi vastused. Nii Janari, kui ka Reeda proov olid ettearvatult negatiivsed. Reedaga on täna veel viimane treening ja poseerimine aga ilma ilustamata, ka Reet on valmis ning parem, kui kunagi varem ;-). Nüüd tuleb lihtsalt loota, et pakett peab pühapäevani vastu ning naeratada Euroopale, et Euroopa saaks võidukalt vastu naeratada.

in reply to: Silvar Rückenberg #365115
    Silvar Fast
    Member

Selleks korraks on siis jooksu hooaeg läbi, vähemasti kuni sügiseni. Väsisingi sellest natuke ära, sest jõusaal pidi selle arvelt natu kannatama. Pidevalt tuli end tagasi hoida, et lihas täis ei läheks. Eile siis käisi Tartu maratoni 10km jooksu tegemas. Ütleks , et minu seniste jooksude kõige targem ja kaalutletum jooks. Ühtki lihast täis ei tõmmanud, ilus samm säilis lõpuni, suuri riske ei võtnud…. Aeg oli siis 49,03. Oleks võtnud tempo osas riske , usun, et oleks võinud joosta 47 min ka, aga hea enesetunne loeb ka midagi. Koht 1225 lõpetaja seast 97, pole paha ;-) Nüüd plaan siis keskenduda rohkem jõusaalile ja tegeleda tõsiselt oma pikkusest tulenevate nõrkade kohtade järgi aitamisega ehk siis selg ja jalad. Eile peale jooksu tegin juba algust ;-) Tehtud sa svung, jõutõmme ja lõuatõmme ning poseerimine ;-) seda viimast siis Reedaga. Aeroobse osas päris järgi ei anna, ranna hooaeg läheneb ja 1. Juuni on Tartu rattaralli. Toidulisanditest nagu ikka MZB, Fast Bcaa ja Olimp multivitamiin ja õhtuse maiusena Fast pudding.

in reply to: Silvar Rückenberg #365860
    Silvar Fast
    Member

Täna siis plaanis kiirem ja teravam viimane ellips 45 min enne pühapäevast jooksu. Millele järgneb kogu keha trenn. Toidulisanditest Fast Bcaa, Olimp multivitamiin ja MZB. Ja õhtuks pudding :-) Allan on tõsine toiduga eksperimenteerija, ise poleks sellepeale tulnud, et pähklivõid ise teha. Eks menüüga on nagu trenniga, et tuleb katsetada ja proovida, mis toimib. Aisaks piiriks on enda mõtlemine. Peaks tekitama rubriigi”põnevaid katsetusi kulturistide toidusedelis”. ;-)

in reply to: Silvar Rückenberg #364830
    Silvar Fast
    Member

Eile sai siis peale korraliku väljapuhkamist teha ka asjalik trenn. 45 min ellipsit ja natuke kõigile lihastele, väljaarvatud jalad. 2 tõsist tempo treeningut on veel jäänud enne pühapäevast Tartu kevadjooksu 10 km. Igale põhi lihasgrupile üks harjutus 6 seeriat ja 3-4 kordust.Mitte suutlikuseni, pigem toonust hoidev iseloom, et ei piiraks väga kiirust. Ootan juba, et jooks saaks ühelepoole, saaks jälle tõsisemat jõusaali ka teha. Aastatega on ikka harjutud keha tunnetusega ja kontrolliga “iga lihaskiu üle”.See on tunne mida naudin :-)

in reply to: Silvar Rückenberg #365692
    Silvar Fast
    Member

Pean ülema, et minu jaoks Balti Match endiselt veel käib, sest päev pole veel lõppenud :-D. Olen ärkvel olnud eile kella 05.00 – st alates. Tunne on põnev oleks nagu natu svipsis :-). Aga pean ütlema, et hoolimata võistluse korraldamatusest, olen ma rahul. Võistlejad tegid kõik supertulemused, nii palju medaleid ei mäletagi. Endla, Egle ja Ott jagasid lakse kahte lehte :-). See, mis mõnelt võeti, selle Ott laksudega andis tagasi ;-). Loodan, et Otil ja teistel laksude jagamisest jalad valusad pole. Tervikuna jättis terve Balti Match´i koondis väga hea mulje, nii sportlaste, kui ka inimestena. Sellised ühisüritused seovad ja liidavad. Selles osas tuli isegi kasuks, et kõik pead ja p… puntis koos olime ;-). Päris uhke tunne on saata sellist Eesti koondist, selliste suurepäraste vormidega EM – ile. Sisetunne ütleb, et midagi head on sealt tulemas. Koos oleme me tugevad, ühtse rusikana ja teineteist toetades!!! Suurima heameelega oleksin teiega seal taustajõuks nii vaimus, kui jõus. Äkki järgmine kord ;-). Nüüd aga võitlen edasi, sest enne 19.00 pole lootustki und näha…

in reply to: Silvar Rückenberg #365533
    Silvar Fast
    Member

Allan, hoiame kõik pöidlaid ;-)

in reply to: Silvar Rückenberg #365463
    Silvar Fast
    Member

Ma ikka mõtlen jooksu aeg mida kurat ma siia ronin :-) vahet ei ole palju ma ette valmistan ikka on raske ja lõpetad okse maitsega. Nüüd, kui pool rimi hakkliha pitsat sees ja mõte selginenud võin öelda, Hea on teada, kus on enda võimete piirid. Elu on ikka kuradima ilus,kui oled olnud sent surmale võlgu :-) ja seejärel selle väärikalt tasunud! Eelmise aasta aeg oli 1.05.05 selle aasta aeg 59.58 ja hommikune kaal 97. Ja nüüd jõusaali trenni, pärast mida kosutav saun ;-)

in reply to: Silvar Rückenberg #365440
    Silvar Fast
    Member

Nüüd Viljandi poole teel. Käes on kaua oodatud järvejooks ;-) Vaim on küll valmis, aga Huntaugu tõus paneb ikka põlve värisema.:-) Mis ei tapa, teeb tugevaks. 12.00 on start, pool tundi enne panen sisse Fast Bcaa, et kestaks ja ühe Thermo Stim rasvapõletaja, et aktiviseerida ainevahetust. Viimased aastad,olen seda kombinatsiooni kasutanud ja ütlen, et minul toimib. ;-)

in reply to: Silvar Rückenberg #365407
    Silvar Fast
    Member

Peale EKV olen olnud nii laip, oleks nagu ise võistenud. Pühapäeval nihverdasin väikse trenni 25 min ratast, lõuatõmme 10 seeriat, jõutõmmet 7 seeriat, 7 seeriat sääre sirutusi painutusi. Esmaspäeval läksin trenni,panin riided selga ja otsustasin, et tulen koju tagasi. Väss nii sees :-) Eile võtsin end kokku, 45 min tempokalt ellipsil ja kogu keha treening, igale lihasele 6×4,liigutus plahvatuslik. Jalga ei teinud, sest juba homme Viljandi Ümberjärve jooks. Viimane nädal olen üritanud lihast mitte nii täis lüüa, pigem lühike seeria,plahvatuslik liigutus närvisüsteemile. Täna plaanin teha kerge soojenduse ja korraliku venituse,et homme oleks jalg kerge. Pärast jooksu üritan teha vahelduseks ühe korralikuma treeningu. Lisanditest Fast Bcaa ja kuna MZB veel ei ole, siis riboksiin ja panangiin.

in reply to: Silvar Rückenberg #365298
    Silvar Fast
    Member

EKV läbi ja veel väga edukalt. Kaks kõige magusamat kirssi sai ära napsatud ;-). Võistluse korraldus oli hea ja kõik sujus kiiresti. Eelnevalt arvasin, et aeg kaalumise ja võistluste alguse vahel venib pikaks, kuid kõik sujus kiiresti. Käed olid pidevalt tööd täis, ühehele grimm peale, siis teisele jne jne. Vahepalaks viimased poseerimised ehk enesekindluse kontrollid ;-). Lõpetuseks läige ja nii sportlased olidki valmis, nukid ja lavale ;-). Põhjalikud nagu me Janariga oleme, olid meil kaasas ka talismannina oma hantlid ja hiljem üldiseks menuhitiks osutunud lõuatõmbe toru. Ja sealt edasi hakkasid laksud juba käima :-). Suured tänud Merisalule grimmiabi ja teami ühtse tunde hoidmise eest. Tänud kõigile korraldajatele ja kaasaelajatele. See oli ülendav hetk, kui Janari vabakava karjuti kordamisele ja see oli ikka hea ka, külmavärinaid tunnen ikka ja jälle, kui seda läbi teeme. Suured tänud inimestele, kes võtsid vaevaks ürituse kajastamise ja viimise inimesteni, kes võistlustele ei jõua ja foorumis ei käi. Mida rohkematele inimestele me oma ala tutvustame, seda laiem ja kandvam on ala tulevik. Suured tänud kõikidele sportlastele tugeva konkurentsi eest, sest see on edasiviiv jõud. Kõige suuremad tänud kõigile TÜ ASK´i sportlastele heade vormide ja professionaalse suhtumise eest! Koos oleme tugevad!!!

Silvar Fast
    Member
    in reply to: Silvar Rückenberg #365205
    Silvar Fast
    Member
    in reply to: Silvar Rückenberg #365152
    Silvar Fast
    Member
    Silvar Fast
    Member
Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 781 total)