Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberRääkides trennist, siis nagu ei tahakski rääkida, päris nõme on istuda tee ääres ja maalilist Pikkjärve vaadata. Eile ja täna tegin seljale 10×6 lõuatõmbed ja traktorit 8×8. Eile tegin ka viimase väliratta enne pühapäevast 70km Tartu Rattarallit. Tahaks öelda, et olen valmis, aga tegelt pole. Väljas sõitnud väga pole see annab kordinatsioonile ja tasakaalule oma põntsu. Ja kuumaline ajal tehtud treeningutest pole välja tulnud, nii , et tajun kerget ületreeningu piiril olekut.Aga viimane pikem aeroobne võistlus enne sügist ja ma tean, et ma saan hakkama. Tugevad tammed murduvad vaikuses!Kui varustus vastu peab ja kukkumist ei tule, siis tean, et keha mind alt ei vea. Toidulisanditest tangin end korralikult Fast bcaa, Mg B6, shotid ja speed shot id.
Silvar Fast
MemberNagu iseenesest,tekkis mulle võluväel aeg foorumisse kirjutada .Istun mina rahulikult Kaareperest natuke edasi Tartu poole, kuna auto otsusts, loodetavasti ajutiselt oma tööleping üles öelda. Tuneub, et minu pisike põrnikas on seoses ülikuuma ja järsu langusega natu segadusse sattunud, ütleks isegi, et lühises vist teine. On teine tumm nagu kala, ei kippu ega kõppu. Oleks Janar raudkelgu rakmed kaasas siis astuks vaikselt edasi, Oskar hoiaks rooli ja oleks homseks Tartus.
Silvar Fast
MemberVõitlen siin ikka suure kuumaga ja elu suurimate higistamistega. Täna suutsin 1.30 h ära märjata kaks särki. Esimene särk läks 45 minuti ratta tagajärjel ning teine selja lailihase ja triitsepsiga. Seljale siis tegin plokilt eest tõmbed kõhule raskustega püramiidis üles ja kordustega alla ,2×10 kuni 2×6 ni. Ja plokilt ülevalt tõmbed rinnale 6×8. Triitsepsile plokilt kõvera pulgaga sirutused alla 5×10 ja alt haardega 4×8 ning hantliga üle pea sirutused 5×8. Plaan hakata tarbima isotoonilisi jooke, sellise pideva vedelike filtreerimisega ja mikroainete kaoga langeb jõudlus ikka korralikult. Loomulikult on pidevalt hammaste vahel Fast Bcaa.
Silvar Fast
MemberSuur sünnipäeva mürgel läbi. Sai aasta vääriliselt lõpetatud. Kindlasti panen mõned toredamad pildi ülesvõtted ka siia. Täna sai tehtud ka 45 min siseratast ja jalale kerge sääresirutus, painutus ja jalapress. Peab ütlema, et pole vist veel kunagi saalis nii higistanud. Nüüd peab MZB ja multivitamiinidega oma keha tasakaalu taastama. Õnnitlused Otile eduka nädalavahetuse puhul, oled ikka karm vend,hoolimata pikast hooajast, järjest paremaks tulemused ja vorm . Suured õnnesoovid ka Allanile, kes lammutas suurepäraseid tulemusi teha Fitness Fivel.
mai 25, 2014 at 3:48 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #366789Silvar Fast
MemberÕnnitlused!
Silvar Fast
MemberJanar suisa laimab mind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõsi on see, et sünnipäev on , aga vanuseks 21 
Suured tänud heade soovide eest!
Silvar Fast
MemberKuuma ilma eeliseks on muidugi päevitus, mis vaikselt hakkab sarnanema võistlusgrimmiga

Silvar Fast
MemberViimased päevad on kuumus läinud ikka väljakannatamatuks. Trenni kestvused on nii 1,15 h, aga lõpetad jumala kaltsuna. 35 min ratast alustuseks. Seljale tegin täna pullover 7×7 ja lõuatõmme 5×6. Biitsepsile scott pingil biitseps tõste trossiga 7×7 ja hantli tõste pöördega 4 x 7 . Kõhule istesse tõus 6×17 , kontrollitud aeglase liigutusega.
Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberReet Reimets Euroopa Meistrivõistluste Bikini Fitnessi 3. Koht!!!
Silvar Fast
MemberEile siis algas ametlikust põhitööst puhkus. See annab võimaluse puhata ja treenida nagu süda lustib. Eile sai tehtud 35 minn ratast. Rinnale hantlite surumine horisontaalilt 7×7 kuni 45 kg välja. Seljale plokilt diagonaal tõmbed rrinevate käepidemetega 8×7. Triitsepsile rööbaspuudel surumine 10×10 ja plokilt sirutused alt haardega 6×10. Täna sai tehtud hommiku soojenduseks väike puude lõhkumine, siis kerge eine ja saali. Täna siis jõutõmme,svung,lõuatõmme, traktor ja sirge kangiga biitseps tõste 7×7. Ei tahtnud üleliia aeg kulutada, sest batuudil tuleb päikest püüda
Hoiame siis täna pöidlaid meie bikini tüdrukutele. Reeda vorm peaks lubama püüdma kõiki kohti, aga kunagi ei tea, mis juhtub. See häisib mind selle ala puhul endiselt
Usun, et tähtis on suurepärane sportlik vorm ja eristumine ning isikupära, mis teeb sind eriliseks. Hoiame pöidlaid.Silvar Fast
MemberEile siis sai soojenduseks tehtud 34 min ellipsit. Triitsepsile surumine horidontaalpingil 70kg 2×7, 90 2×7 ja 110kg 2×7. Seejärel hantliga triitsepsi sirutus 27,5kg alates 2,5 kg kaupa 8x üles kuni 45 kg -ni. Seljale kontrollitud lõuatõmbed 7×6 ja plokilt tõmbed kõhule 7×6. Kui hästi läheb, siis karistan Merisalu homme õla ja biitsepsiga
või siis millegi muuga peale jala 
Silvar Fast
MemberÕnnitlused Ott, elu vorm ja mehetegu! Meest sõnast ja härga sarvist, lubasid laksude käimist ja tegid ära!
Silvar Fast
MemberHea tunne on jälle tõsisemat jõusaali teha. Eile sai tehtud positiivse kaldega smithil surumine 90 kg 7×7, alustuseks päris hea, lihase pumbatus on suurepärane. Lennutamine 6×8 134 kg plokil. Õlale tegin lennutused kõrvale 6×7 ja lennutused ette 6×7 ja õla tagaosale viibutused taha 6×10 15 kg. Ja biitsepsile sai tehtud 50 kg 10×7. Trenni alustasin 17 min ratast ja lõpetasin samaga. Just selle tunde pärast ma jõusaali armastangi… puhas raud. Kiiret ei ole ja naudid , kuidas kordus korduse haaval lihas täitub verega
Jah järgmine nädalalõpp peab Taavi unustama kõik korvapallid, sest sellest tuleb hoopis tõsisem “treening”. Hooaeg on läbi ja aeg on kõigil mehemoodi “massi koguda” ja vaimu turgutada. Õhtal lähen teen taas ühe terapeutilise ja rahuldust pakkuva treeningu, millest juba homme pikemalt. Toidulisanditest niipalju, et MZB, Fast pudding ja Bcaa, need mu sõbrad kolmekesi 
-
AutorPostitused