Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberDream Team läbi aegade!!!
Silvar Fast
MemberEile oli peaaegu, et puhkepäev. Kuna väsimus suur varajasest tõusmisest, aga kus häda suur seal, siis abi kõige lähem. Sain juhuse ja asjade kokkulangevuse tõttu päeval natu magada. Ei tahtnud trenni mõttes päeva raisku lasta. Läksin tegin lisaraskusega lõuatõmbeid 5kg kuni 20 kg. Kuna lisaraskus hakkas maitsema, tegin rööbaspuudel surumist ka 5 kg kuni 20 kg. Tõusin 2,5 kg kaupa ja igal raskusel kaks seeriat. Lõpetuseks lisasin 20 min ratast.
Esmaspäevasest trennist ka, et sai tehtud Reedaga ühine jala ja baasharjutuste treening. Reet on tubli, poolkükk 117,5 kg 8×5, lausa liigutav oli vaadata sellist tahtejõudu ja keskendumist. Lisaks sai tehtud jõutõmme ja svung lühikeste seeriatena, kordused kuni 6x. Lõpetuseks reie eemaldajad ja reie tagumisele osale sääre painutus, need siis juba pikema seeriana, kuni 30x Lisanditest juustukoogi pudding Fastilt ja Tribosteron Olimpilt.
Silvar Fast
MemberKui nii edasi läheb võib sinust tõsine mees saada

Silvar Fast
MemberTäna sai siis koos Reedaga tehtud korralik jalg ja pisut ka kätt. Jalale siis aja kükk 5 seeriat, istudes reiele sääresirutus 5 seeriat, jalapress ühe jalaga 5 seeriat, svung 4 seeriat ja sving 5 seeriat
Käele sai tehtud prantsuse surumine, millele järgnes kohe biitsepstõste kangiga 6 seeriat. Seeriate arv oli päris korralik, kindlasti on see Reeda kavas üks raskemaid päevi. Aga peabki olema raske
ega muidu Euroopa pronksi ei saa 
Silvar Fast
MemberEile suure väsimuse sunnil tegin päeva vabaks. Täna kindlasti trenn. Kavas on kindlasti svung ja lisaraskusega lõuatõmme. Ülejäänud trenn tuleb improvisatsioon. Alates 25. juulist kuni augusti lõpuni teen trenne Arctic spordis. Vaheldust kodusaalis on vaja nii mul,kui ka Reedal. Arengu seisukohalt asendamatu.Uued masinad, uus õhkkond ja inimesed. Eelmisel suvel tegime sama tsükkli läbi ja mõjus väga suurepäraselt arvestades Reeda seda sügis- kevadist võistlus perioodi.
Silvar Fast
MemberJaanipäev kenasti ära saadetud ja esimene trenngi juba ära tehtud. Pean ütlema, et hoolimata oma heast treenitusest, on mu keha siiani sõpradega tehtud mitmevõistlusest kange ja valus. Sõbralikust õhkonnast hoolimata sai pingutatud maksimumi lähedale. Eile sai tehtud treening tervele kehale ja näpuotsa täs aeroobsetki. Eilsest alustasin jälle tribuluse võtmist ehk siis Olimp tribusteron. Lisaks Fast Bcaa, Pudding ja MZB.
Silvar Fast
MemberVähe, kõigest 2.82 ,arenguruumi veel on. Kuul 11.41 ja ergomeetrit 500m 1.24.5
Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberHead Jaanipäeva ja võitukat Võidupüha senistele ja tulevastele võitjatele

Silvar Fast
MemberViimased päevad on olnud trennis korralik minek sees, millele teadupärast on oht järgneda vigastustel. Praeguse kava järgi teen selga 4 korda nädalas, mitte küll palju harjutusi, aga see mis teen, teen suutlikuseni. Svung on 3 korda nädalas, kükk 3 ja jõutõmme 2korda. Seeriaid varieerin üle trenni väiksemad kordused ja suuremad kordused. Kätele ja rinnale pühendan nädalas korra. Lisanditest plaanin peale jaanipäeva hakkata tribulust võtma. Hetkel pean plaani ja arutan Janariga asja läbi, et juulis spartakiaadile minna.Eks paistab, kuidas asi õnnestub.Usun, et oleks tore Oti ja Karupoegadega mõni ühine treening teha. Tegemistest veel niipalju, et 3.juulil tuleb Reeda EM pronksi puhul minna EOK vastuvõtule. See on tegelikult päris meeldiv, et peetakse meeles nii sportlast, kui ka treenerit

Silvar Fast
MemberNädalavahetusel toimunud Fitness 5 sai Allan suurepärase 3.koha. Õnnitlused! Kindlasti tuleb Allanilt endalt ka põhjalik analüüs tulemuste, enesetunde ja meeleolu kohta. Nüüd on aeg sul ka aeg maha võtta ning vaimu ja füüsist kosutada. Sulle tuleb ka au anda, hooaeg venis sul ikka pikale!Nüüd sihid tulevikku ja võidukalt homsele vastu

Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberEelmine nädal sai siin aeroobsest kuhe südame rahuga puhata. Ilma süümepiinadeta, niivõrd , kuivõrd
Aga olin väsinud sellest pidevast aeroobse sügamisest, ei olnud motivatsiooni ega ka jõudu . Süümisega ka sama, pole juba pikalt nii valimatult endale rämpsu, kommi ja sokolaadi endale sisse uhmerdanud. Aga tunne oli, et olen selle kuhjaga ära teeninud. see kõik kajastus ka koheselt ka polstris kõhul
Sellest nädalast tõmmasin end aeroobsega ka joonele, alustan treeningut 15 min ja lõpetan 15 minutiga ning iga trenn panen nii algusesse kui lõppu minutikese otsa. Ilma aeroobseta ja suure söömisega jäi ainevahetus kohe kinni, raske oli olla. Alustasin ka lõuatõmbeid lisaraskusega. Plaan hoida kordused all ja hakata tasapisi raskustega progresseeruma. Selg ja jalad on kindlasti mu prioriteet nr 1. Nendega tegelen eelisjärjekorras ja mitu korda nädalas. Kindlasti ei saa tagasi hoida ka mu nõrga alaselja kohapealt. Peab puzzles täitma tühjad augud. Kuulutan sõja oma üüratu pikale ülakehale
Kui Janar räägib oma ülakeha pikkusest, et oleks vaja 10 cm keskelt maha võtta, et proportsioonid paistaks normaalsed, siis minul on asi veel hullem 15-20 cm
Paraku pole see aga võimalik, aitab ainult looma töö. On ainult kaks võimalust, kas leppida ja allavanduda või võidelda viimse jõu ja vaimuga lõpuni!? Valin selle viimase. Tugevad Tammed Murduvad Vaikuses! Toidulisanditest elan Fast Bcaa peal ja magustoidust Fast Pudding.Silvar Fast
MemberTartu Rattaralli tehtud! Lühem distants siis 70 km.Koht 150, startijaid 2100, aeg 2.04.22! Olen rahul kohaga, olen rahul ajaga, sest tuleb tunnistada ilmastik oli natu raskem, kui eelmine aasta ehk siis tuulisem. Tänud Fastile Bcaa eest, Mg B6, AAKG ja Extreme Speed shotide eest. Need aitasid rajal kiirust säilitada ja krampe vältida. Juhhei nüüd võib suvi alata ja jõusaal tõuseb number üheks!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused