Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberTäna siis alustan 3 päevast ja 2 ööst matka oma parimate sõpradega.Nii, et Valgamaa jahimehed , ilus oleks, kui te meid mõne põdrapähe maha ei laseks

ilmselt kilometraasilt ei läbi palju , kuid kuna marsuut kulgeb läbi metsade ja soode, siis on 50-60 km päris arvestatav. Kindlasti üritan põnevamad ja naljakamad seigad tuua ka teieni, nii sõnas kui pildis. Teekonnal üritan lihast üleval ja teravana hoida Fast Bcaa ga. Loodan, et ka ilm soosib.
Silvar Fast
MemberTäna plaanis ühistreening Allani ja Kristjaniga. Plaan teha Selg, õlg ja kerge biitseps ning näpuotsa täis kõhtu. Siin ei ole midagi, tuleb rihmaks tõmmata
Usun, et tuleb üks 2h trenn. Pärast seda, ajal kui Allan ja Kristjan saunas taastuvad on mul plaan teha veel ühistreening Reedaga.Orienteeruvalt peaks täna tulema trenni 4h. Kerge see olema ei saa, kuid eks Fast Bcaa, Olimp tribusteron ja kosutavad Fast pannkoogid aitavad mind.Ja kui hästi läheb saate ka trennist video kokkuvõtte 
Silvar Fast
MemberEile oli jälle meeleolukas poseerimiste päev. Tegemist oli nii palju, et enda trenn jäi nõks katkendlikuks. Tegin 30 min ellipsit, nagu ikka natuke selga ehk siis pullover ja palvetamine plokil kohe otsa. Biitsepsile sai hantlitega natuke vigurdatud.
Poseerimistes on hea näha edasiminekuid, kuigi need tulevad väga vaevalisel. See enda keha tunnetama ja üheaegse pingutamise õppimine on tõsine kunst, mis nõuab kannatust. Ilma pühendumise ja lõputu harjutamise ei tule midagi ning, kui midagi tuleb , siis saab alati paremini.

Edasiminekud ei ole lihtsad, aga nad on siiski edasiminekud, ka 0 ist 1-ni saamine on juba hea,sest progress on olemas.
Naljakas on ka küsimus, kas selleks mingit kava ei ole, et teed nii ja nii ja siis ongi lihased nii opsti väljas
Vastus sellele on lihtne, kui see kõik oleks nii lihtne ja kergesti saavutatav, siis võiks seda teha igaüks. Laval naeratada loomulikult ja kergelt ning ise ränka tööd teha suudavad vaid parimad !
Kui kulturistid ja fitnessistid oma tavainimesele varjatud töötundide eest raha saaks, oleks nad kõik miljonärid 
Silvar Fast
MemberSilvar,kas või kuidas Tribulus mõikab ka ja palju tarbid seda päevas ?
Mõikab küll,eelkõige avaldub see taastumise kiiruses, mis läbi ka kvaliteetses lihastoonuses raskel treeningperioodil. Võtan 4000mg päevas, 2000mg 30min enne hommiku ja õhtusööki. Võtan regulaarselt igapäevaselt juba 3 kuud, lühiajaliselt mõju ei avalda, et võtad sisse ja läheb kõik heaks

Silvar Fast
MemberEile sai tehtud pisike puhkepäev, kohustuslikus korras.Käisin eile teatris ja pukepäevadega ongi nii, et kui aeg ei klapi ja kuidagi ei jõua ajaliselt, alles siis saab lubada endale puhkust.
Esmaspäeval sai tehtud seljale pullover 7×7 ja palvetamine 7×8(plokilt alla vajutused selja lailihasega). Õlale hantlitega lennutused kõrvale ja ette.Triitsepsile kitsalt surumine ja plokilt sirutused alt haardega.
Koormused on natu all endiselt, sest suvisest tsükklist pole endiselt välja tulnud. Täna plaanis Rind, biitseps ja nagu ikka ka väike selg.
Lisanditest võtan endiselt tribulust, Fast Bcaa ja ikka õhtune maius Fast Õuna-kaneeli pudding, et saaks maitsta kiirelt lähenevate jõulude hõngu
Silvar Fast
MemberTäna sai Reedaga tehtud õla ja selja trenn, pärast mida , 30 min poseerimine. Peab ütlema, Reet on oma esimeseks võistluseks Arnold Classic valmis, nii vormilt, kui ka poseerimiselt ja enesekindluselt.Loomulikult saab alati paremini ja tööd on veel kuhjaga nõrgemate kohtade järgi aitamisel aga tähtis on pidev liikumine positiivse vormi suunas.Tugevused on säilinud ja keha on läinud tihedamaks. Kahe hooaja vaheline vahe on olnud küll väike, kuid muutused on märgatavad, tundub endalegi uskumatu, mida kõike on võimalik saavutada suure töö, vaeva, tahtega ja julguseda unistada ja uskuda. Inimesel , sportlasel peab olema julgust unistada ja tahtmist järgida seda, olgu hind kui tahes kõrge ja ohverdused kui tahes suured, siis on võimalik puudutada taevast!
Silvar Fast
MemberTäna siis sai hommikusöögiks pannkooke banaani ja iirisega. Maitsesid ja nägid välja nii nagu reklaamitud ja pakil välja nägid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk siis väga head. Nii , et soovitan kõigil kohe ostma minna. Plussiks on veel see, et kerge valmistada.Sheikerisse piim ja pulber, natu sheikida ja pannile.Silvar Fast
MemberEnda treeningutega olen viimasel ajal koormusi ikka korralikult langetanud. Seljataha jäi 3 kuud treeninguid, mille jooksul oli kokku 4 vabapäeva. Igapäevase treeningu kestvus oli keskmiselt 2,5 h. Treeningute rõhk oli suunatud seljale, õlale ja jalale. Jalga oli stabiilselt 3 korda nädalas ja siis, kui arvestada sving või svung jala juurde, siis isegi 4-5 korda nädalas. Ja usun, et selg, õlg ja jalg on omandanud sootuks uue pildi
Treenijatest on tulnud juurde mõningid uusi nägusi, kui võistlusteks väljatulemiseks ei piisa teinekord suurest tahtmisest, vaid on vaja tööd ja aega ning kannatust. Aga potensiaalikaid tuleviku võistlejaid on. Kindlate võistlejatega olen alustanud juba poseerimisi. Mõnedel inimestel on minevikus tehtud töö kanda kinnitanud ning poseerimine ja vorm tuleb lihtsamalt, teised aga peavad iga päev iseseisvalt töötama veel juurde ühisposeerimistele. Aga kes töötab ja tahab,see saab.
Kindlasti ootan huviga, Fasti banaani-iirise pannkooke.
Silvar Fast
MemberSilvar Fast
MemberEndal oli mul siis nädalavahetusel mitmevõistlus sõpradega, millest väljusin 10 mehe konkurentsis 2. kohaga. See oli ka max, mis mul sellelt võistluselt saada õnnestus. Jäin kohaga väga rahule ning ilus medal ja sampus jäävad seda südi võistlust meenutama. Aladega jäin endapuhul rahule ja jooksudes isegi üllatasin ennast.800m kustusin muidugi natuke ära, kuid arvestades minu viimase aja ületreeningu märke ,olin rahul, et sinnani kestsin.
Kokkuvõtteks väga hea võistlus ja super emotsioon ning õhkkond.
Üritus võeti kokku korraliku Suvelõpu grilliga ja emotsionaalse stiilipeoga. Vihjena võin ütelda, et ise olin siil. Kindlasti lisan üritusest mõned toredad pildid.
Pühapäev sai tehtud taastav treening, et oleks esmaspevaseks Janari sügisel ilmuva raamatu fotosessiooniks valmis. Pildistamine oli põnev ja uudne kogemus, kinelasti võimalusel võib teinekordki olla kaanepoiss

Tallinnast naastes tegime Reedaga ühise treeningu uue kava järgi, mis nägi ette jalga. Selleks hetkeks olid mu jalad nv võistlusest juba nii valusaks jäänud, et trenn oli tõsine piin

Tõsiselt magus
oli igat harjutust ja liigutust teha. Lisanditest siis ikka Fast Bcaa ja Mzb.
Silvar Fast
MemberIse olen see nädal nqtu kergemalt võtnud, ehk siis viie päeva kohta ainult neli trenni.Põhiliselt olen keskendunud sving, svung ja poolkükk ning aeroobne. Homme siis on juba 10x , aasta tähistada suvelõppu sõpradega mitmevõistluse võistlust pidades. Võistlus koosneb see aasta 7 alast; 100m,kaugus,200m,kuul,400m, oda ja 800m. Saab olema korralik võistlus, ikka tahaks ennast ületada ja parandada oma isiklikke parimaid. Ja paha ei teeks mõnele sõbrale ka ninanipsuõnel alal teha.
Silvar Fast
MemberEile sai siis tehtud esimene poseerimine. Meestel ja naistel minna veel on ning viimane aeg oleks kraanid koomale keerata. Poseerimise enda osas pole midagi halba kellegi kohta ütelda, päris kreeka eesid ei tehta. Küll aga võtab võhmale pooside hoidmine, aga hullu pole, see oli alles esimene kord, nüüd saab aina paremaks minna. Eriti tooks esile Siim Savisaare vormi, mees on hea ja usun, et on valmis ja küps võistlemiseks ka välisvõistlusteks. Loodan, et liit leiab osalisi või täielike võimalusi , mehe välja võistlema saatmiseks
Hooaeg on alanud ja töö käib

Silvar Fast
MemberTuleb rohkem küüslaauku süüa, rohkelt saunas käia ja külmas vees karastamas.Ja C vitamiini süüa, siis saad sama tugevaks kui mina. Ja Allan vlib õpetada nõgese vihta õpetada tegema
Siin ei ole mõtet spordilaagreid teha, vaid tuleb teha tervise karastamise ja külmalaagreid 
Silvar Fast
MemberNo kui sa hästi oleks küsinud, oleks ülejäägiga sind kenasti aidanud

Silvar Fast
MemberVaatasin siin Imre postitust ja tekkis selline huvitav mõte, kas oleks võimalus teha Eesti tippudest selline film nagu Pumping Iron?
Oleks ju tore , kui tekiks võimalus teha projekt ,laager nädal aega, kus treenivad ja räägivad oma mõtetest, elust ja treeningust Eesti tipud.
Ja see talletada ajaloo tarbeks ka filmilindile. See oleks kindlasti suur ja mahukas projekt, saada kõik need Eesti Suured spordimehed kokku, aga usun, et see oleks seda väärt. Koovit, Kiivikas, Rückenberg,Vähk,Kalmus, Kuusnõmmed, Abrossimov ja noorematest meestest Raudsepp, Merisalu, Kelner, Savisaar.
See oleks väärt mõte, keeruline teostada aga tasuks mõelda.Tänased teod kajavad meile vastu igavikust!
-
AutorPostitused