Silvar Fast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silvar Fast
MemberNagu alati hea ja põhjalik kokkuvõte Allani poolt. Eks see ala ole jah nii uus ja spetsialiseerumist vähe, aga kindlasti said hindamatu kogemuse ja sügiseks on kindlasti juba natuke parem ja targem minna. Me peame sinuga korralikult maha istuma ja plaane seadma hakkama. Potensiaal sellel alal sul läbi lüüa ja super tulemusi teha on 10 +
Selle tervise asja peale peab ka mõtlema, kuidas on , mis on, miks on ja kuidas teha, nii et nii ei oleks? Ise usun , et võtme lauseks saab olema “Vähem on rohkem!” Sinu tahtejõu ja meelekindlusega võib mägesi teisale tõsta
See on alles suure Allani väike algus 
Silvar Fast
MemberTaastu – taastu, sest laupäeval ootame sind oma meeskonnaga juba Orisaares Spartakiaadil….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodetavasti ikka tulete!Ma kahjuks kardan, et see aasta kuidagi ei jõua puhkus enne kätte, kui spartakiaad algab. Aga teile soovin karme ja sõbralikke vastasseise ning kindlasti elan kaasa sinu, kui püstolreporteri mõnusatele ja positiivsetele ülekannetele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Silvar Fast
MemberNädalavahetus laupäeval sai veedetud 10 h Emajõel parvsaunal. Ilma liialdamata sai käidud 15-20x saunas ja pärast seda lohisetud karastavas vees parve järel.Oli väga lõgastav. Pühapäeval sai hommikul trenn tehtud 30 min aeroobset. Lisaks õlg, triitseps ja kerge selg.Loomulikult sai tehtud ka iga treeningu kohustuslik osa alaselg ja kõht. Õhtul sai alustatud koostööd ühe bikini fitnessistiga.Paika sai seatud võistlusplaanid, tegime uue kava ja ühistreeningu, mille tulemuslimust on ilmselt tunda nii mõnedki järgmised päevad
Lisanditest Fast Fast Bcaa ja Fast Protein Smoothi mix, mis peaks suvisel ajal oma tervislikkuse ja kergusega olema suisa kohustuslik 
Silvar Fast
MemberTänane trenn tehtud 30 min aeroobset. Lisaks sai tehtud ka rind , biitseps ja jalg ning magustoiduks kõht. Kuna trenniaeg sai tööajast näpistatud, siis oli söömisega kiire, et võtsin 2 Fast high protein bari ja lisaks veel peale Fast Protein smoothi.Homme ametlikult trennivaba päev ning sel puhul plaan sõpradega saunaparvega Emajõe laineid murda ning külastada Tartu Hansapäevi külastada. Kindlasti tuleb hoida pöidlad peos, et meieAllanil ja teistel koondise FitnesFive võistlejatel hästi läheks, et rammu oleks kahe mehe eest ja keha oleks, kui udusulg

Silvar Fast
MemberKüll me selle pikema rattasõidu ära teeme
Hea tõdeda , et siht silme ees ja valmistumine täieshoos. Ise esmaspäeval puhkasin , teisipäeval rind,biitseps ja jõutõmme ning eile sai tehtud selg, triitseps ja jalg. Loomulikult oli mõlemal päeval ka 30 min aeroobset,et ikka valmis olla , kui Edmundiga üheskoos rattaga Tallinna sõit tuleb. Aeroobset on hetkel hea teha, paned Tour de France käima ja enda motivatsioon kihutada tõuseb kahekordselt. Lisanditest Fast Bcaa, Protein Smoothi ning vahepalaks Fast protein MilkShake. Täna puhkan ja homme annan rauale taas valu ; -)Silvar Fast
MemberPühapäeval jooksu järgsel hommikul sai kohe kribinal krabinal trenni mindud. Sai tehtud 30 min aeroobset ja lisaks veel rind,selg ning jalg,et ikka kindlalt jald valusaks jääks. Õhtul sai kohtutud Õnnelaga (Raudsepp), et teha ühine treening ning koostada uus treeningkava, et hakata suurte sammudega sügisezteks võistlusteks valmistuma. Sügisene plaan näeb ette, et Õnnela võistlusklassiks saab Bodyfitness, mis tähendab,et palju tööd on vaja ära teha, kuid ma ei kahtle, et Õnnela saab sellega hakkama.
Silvar Fast
MemberJah, kui Reeta niikaua ei tunneks siis ütleks, et Reet mis Reet

Silvar Fast
MemberJälle üks meeleolukas nv möödas. Palju sai ära tehtud, alustades Pühajärve jooksust.Jooksust nii palju, et raja profiil ülesse alla minu massi juures pole kõige parem. Hoolimata sellest sai ikka mindud ja kohe algul sai võetud eesmärgiks läbimine ja puhas nauding ning mõnus äraolemine naise ja sõpradega. Ilm super ja jooks oli kõike seda mida ootasin, kuid pakkus ka üllatusi
Üle poole raja oli vast läbitud ja vahetult ilmselt raja kõige pikem ja teravam tõus võetud, ei suutnud silmi uskuda, et oma tsumfti mees Argo (Ader) on joogipunktis ja pakub jõujooki:-) südamealt läks kohe soojaks ja samm läks kergeks
Üllatused ei olnud läbi, 1 km enne lõppu hüppab kohvikust mödudes lauatagant püsti Marek(Morozov) ja helab häälekalt kaasa Heia-heia Rücks ! Päris soe elamus nii ilmalt, kui ka kaasaelamiselt
10,7km 1.05, ei ühtegi rasket hetke, vaid puhas rõõm. Lisandites ikka Fast Bcaa enne jooksu ja selle järgselt ning kosutuseks ka üks Natural protein smoothi. Pärast jooksu sai naastud Tartu ja elatud kaasa Trismail triatlonile ja päikest emajõe pervel võetud. Laupäeva hindeks 5+, igati sportlik ja kombekas päev.Silvar Fast
MemberEile oli trennivaba päev,mis tähendab,et täna tuleb korralikult lõhkuda. Uues kavas olen võtnud endale prioriteediks tegeleda eelisena selg ja rind ning jalg, vähe korraga,kuid tihedalt. Täna ongi siis selle nädala kolmas selg ja teine rind. Pärast haigust olen hakkanud tasa ja targu aeroobset ka taastama.Homme lähen proovin ümber Pühajärve jooksul, kuidas seisud on. Pingutama ei lähe, pigem nautima, et tegemise rõõm tagasi saaks tulla.Kui enesetunne lubab, siis äkki teen jooksulõpus. Ka naisekandmist
Lisanditest siis hetkel Fast EAA ja Fast Protein Smoothi, mis selliste kuumade ilmadega läheb nagu ” muti auku”
Nädalake veel ja siis saab juba Allanile ja teistele FitnessFive võistlejatele Euroopa karikal kaasaelada.Silvar Fast
MemberMõlemad päevad sai tehtud ka korralik trenni, aga esile tooksin laupäevase, kus sai Edmundiga koos tehtud ” kerge” treening
Selles oskaks ilmselt Edmund ilmekamalt rääkida
Kuna mõlemal oli ka eelmine päev korralik trenn all siis sai kamaluga võetud Fast Bcaa-d sisse ja tuld. Alustasime 30 min aeroobsega, noh et oleks ikka soe
Tegime siis traktoril, see selline vabaraskusega, tõmbed peod vastamisi kitsalt 4×12, tõmbed õlakõrguselt laialt 4×12, plokilt eest tõmbed kõhule 4×6 ja plokilt eest alt tõmbed kõhule 4×8. Rinnale trossidega surumine alla, püstiseistes 2×12,2×10 ja 2×8. Teiseks tegime rinna ülaosale, püstiseistes, surumine ette üles silmade kõrgusele 4×12. Lõpetuseks panime kirsiks tordile põlvili toetudes rinnutsi kaldpingile , lennutused õlale 4×21. Näo järgi oli näha, et see meeldis Edmundile kõige rohkem
. Lõpetuseks panin kamaluga Fast Bcaa-d ja kodus veel Fast Kreemiküpsise puddingu otsa
Trenni hindeks ja Edmundi tahte ja võitlusvaimu hindeks paneks koguni 6
Teinekordki tegema, sellised treeningud arendavad,motiveerivad ja viivad edasi! kSilvar Fast
MemberNädalavahetus oli väga produktiivne ja julgelt võiksin endale panna hindeks 5. Tulevikku sai sätitud Edmundi, Esta ja Reedaga. Nii Edmundi, kui Estaga sai uus treeningkava paika panna ning analüüsitud võistluskalendrit, mida võiks ja mida mitte kaasa teha. Reedaga sai ka tulevikuplaanid ülevaadatud, mis ja kuidas edasi ning kuidas kehaga järgmist arenguhüpet teha.
Silvar Fast
MemberJanari sügise plaane peab Janari enda käest küsima

Silvar Fast
MemberKokku sai koos õla tagaosa ja trapetsiga tehtud 6 harjutust. Teise harjutuse ajal oli mul juba keel vestil, muidugi oma osa võis olla ka minu eelmise õhtu jaani äraolemiselt 😉 Hoolimata kannatusest ei saanud ma vennale alla ka vanduda ja võitlesin lõpuni. Sa siis sellest mehest aru, kerge liigutamine tähendab elu trenni 😋 Pärast sai Janarist mõned pildid ka tehtud, aga seda kas ta neid teile näitab jääb juba tema otsustada 😉 Minu silmajärgi on mees hoolimata oma staazist teinud taas korraliku arenguhüppe…Janar on ilmseltbka üks neist meestest, kes on nagu hea vein, läheb aastatega aina paremaks. Küll me veel kuuleme temast 😉 Enda pildistamise Janari kõrval olen ammu jätnud 😊 rikub liialt tuju 😄
Silvar Fast
MemberKuidas Janar mind peale Jaanipäeva üllatas 😊 Mõtlesin, et teen kerge selja treeningu, kutsusisin ka Janarit, mille peale tema loobus. Natuke aega hiljem helistas tagasi, et tuleb liigutab ka.Oleks ma teadnud, et tema liigutamine viib viimaste aastate minu ühe raskema selja treeninguni, poleks teda kutsunudki 😊 Kuigi sõin ohtralt juurde Fast Bcaa-d, ei tulnud leevendust minu kannatustele 😊
Silvar Fast
MemberStiilinäide Janari pildistamis oskusest ja see ei ole erand pigem reegel
-
AutorPostitused