Silja992
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silja992
Membermis sest, et pea aasta hiljem, aga sai ka vastatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Silja992
Membervastasin ka, aga jäin vist maru hiljaks.
Silja992
Member1) Iseloomustage oma meeleolu ja füüsilist aktiivsust täna praegu 10-palli skaalal. (1p on kõige halvem ja 10p on kõige parem)- meeleolu hommikutõttu 7p, füüsiline aktiivsus 7p
2) Kui on mingisuguseid spetsiifilisi sümptome (nt magamatus, söömishäired, närvilisus vms), siis postitage palun. Kui puuduvad, siis pange lihtsalt kriips.- puuduvad
jaanuar 25, 2012 at 8:20 e.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #242600Silja992
Memberisiklikult käin A. Le Coq Spordihoones, ülemises jõusaalis. kunagise nimega Eksklusiiv
Silja992
Membervastasin kah, loodan et on veel abi sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2012 at 8:14 e.l. in reply to: Uurimus spordijookide ja toidulisandite turust Eestis #242644Silja992
Member1. Mis on Teie arvates spordijookide ja toidulisandite toodete rahaline turumaht Eestis?- kuna toodete valik on väga lai, siis jah, tõenäoliselt 3-4miljonit eurot.
2. Millise ettevõtte tooted on kõige edukamad? (Fast, Olimp, Gutzy jm.)- pigem Fast
3. Millised tooted on kõige edukamad? (Proteiinid, kreatiinid, batoonid jm.)- proteiinid ning kindlasti on ka batoonid tõhus kaup.
4. Kust neid peamiselt ostetakse? (Jõusaalidest, spordiklubidest, internetipoodidest jm.)- paljudes tavalistes supermarketites on ka üht-teist leida, samuti ka Sportlandis, aga eelkõige leian, et internetipoodidest.
Silja992
Memberkahjuks jäin hiljaks ja ei jõudnudki vastata
Silja992
MemberOlen ise kasutanud Thermo X rasvapõletajat, 100 kapslit. üsna hea hinnaga sain ka selle purgi. ma ei oska öelda kui väga see mu kaalule mõjus, aga trennides ma tundsin, et üsna kiirelt tõmbas selja higiseks ja samas andis energiat juurde. täitsa okeid kapslid, aga kuna varasem kogemus nendega puudub, ei oska kuidagi võrrelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused