Silja992
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Silja992
MemberSA Tartu Sport jõusaalid on head, a.le coqi jõusaalid meeldivad
Silja992
Memberpaar nädalat tagasi, kui külastasin jõusaali, jäi üks asi väga kõrva. oli hommikupoolne aeg ja peale minu ja mu kaaslase, oli jõusaalis kaks vanemat naisterahvast, kes käitusid nagu 20aastased tibid. nad tulid jõusaali, tegid kahe masina peal minuti harjutust ja läksid garderoobi meikima ja kädistama. ja mis kõige enam häiris mind- milleks tulla trenni, kui ei tehta trenni?
Silja992
Memberkuni kolm jõusaalitreeningut, valgu kogust aga ei teagi, vast 200g?
Silja992
Memberhakkasin suure huviga vastama, ja ohh jah, lootusetult hiljaks jäänud
jaanuar 26, 2012 at 10:35 e.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #240791Silja992
Membermina käin A. Le Coq Spordihoone ülemises ja ka vahel alumises jõusaalis. seal pigem tervisesportlased, kes käivad aegajalt trennis, päris kulturiste pole seal kordagi näinud.
Silja992
Memberkuna olen tegelikult sulgpallur, kasutan jõusaalis ja ka sisejooksu tehes kvaliteetseid Wilsoni sulgpallijalatseid. need üsna mugavad ja mõnusad sportimiseks
Silja992
Memberon küll vana teema, aga taskukohane jõusaal on SA Tartu Sport ketti kuuluvad jõusaalid. ise ostsin hiljuti 20korrase pääsme üliõpilasele (hommikupoolne pakett 08:00-15:00), kehtib aasta ning maksis 24€. täishinnaga peaks olema 30€ ja samuti 20 korda, aasta kehtib, aga ajalist piirangut ei ole. ja selle kaardiga saab külastada A. Le Coq Spordihoone mõlemat jõusaali, Tamme staadioni jõusaali ja Turu spordihalli oma.
Silja992
MemberSilja992
Memberteema tundub vana olevat, aga küsijale suupihta ei lööda, või mis?
kas keegi tellib kuskilt välismaalt pulsikellasi? ja umbes mis hinnaga?
Silja992
Memberlõpp jäi lisamata eelmisele postitusele.
leia äkki omale ka mingit pildimaterjali ilusatest jalgadest. nii on nagu siht koguaeg silme-ees ja sedasi rohkem tahet tegutseda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Silja992
Membermu üks sõbranna kunagi tegi nii, et motivatsiooni endas leida-
kleepis seinale suure pildi ilusate kõhulihastega, mida ta tahtis ka omale saada. ja iga kord, kui tal oli kas motivatsioonipuudus või oli lihtsalt laisk ja hirmsalt tahtis shokolaadi süüa, vaatas pilti, vaatas oma kõhtu, ja hopssti motivatsioon jõudis temani.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Silja992
MemberVastus küsimusele: tuleb sündida minuna.
Aga muidu ei tule suured käed ka kahjuks.

Kirbuga nõus, mina lausa kardan väikeste kätega mehi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Silja992
Memberma vaatan, et maru kurjalt reageeriti. olen küll tartu neiu, ja meeldib ka väljas jooksmas käia, aga minuarust üksi, õigemini mp3’ga on ülimõnus joosta, oma mõtteid mõelda.
Silja992
MemberKuskilt kunagi lugesin, et pool tundi enne ja pärast tahkemat toidukorda on soovitatav juua klaas vett, kuna see kergendab toidu seedimist
Silja992
MemberMul sarnane mure, samuti söön vähe (õigemini harva, vahel söökide vahe ligi 8 tundi, sõltub päevast), ning spordiarst ütles, et iga kahe tunni tagant tuleks kasvõi natukenegi (mõned pähklid kasvõi) süüa, et seedimist ergutada.
-
AutorPostitused