SilentWrath
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SilentWrath
MemberZiletiga raseerimine pidavat karvakasvu kiirendama ja karvad pidid tugevamatena uuesti kasvama

SilentWrath
MemberJean-Claude van Damme
SilentWrath
MemberOi kui palju soovitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitähh kõigile. Eks tuleb asju vaikselt järgi proovima hakata 
SilentWrath
MemberJee 100-ga tuli kah 3x 10 ära ja päris ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ega see kah veel eriline raskus ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SilentWrath
Member17. aastane ja 84,5 kg kaalun. Kükki olen teinud umbes 3 kuud ja viimati tegin 3×10 95 kiloga. Homme proovin lõpuks 100-ga seeriaid teha. Rekordit ei olegi julgenud proovida, kardan põlvede ja enda heaolu pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SilentWrath
Member+20 kilo aga ma noor ja nõrk kah veel
MemberKohvi joomisest ei saa olla, sest ma ei joo seda üldse. Ja piima joon vähemalt 1 liitri päevas.
Sirge kangiga kah biitsepsit ei tee. Võibolla on tõesti nii, et soojendus ei ole piisavalt hea, püüan igaks juhuks pikemalt soojendust teha.
Ma proovin alustuseks siis Glükoosamiini või Ultra Geli, sõltub kumba saan. Arstidega on siin Raplas nagu ta on, kui mingit adekvaatset hinnangut tahaks saada tuleks siiski Tallinnas ära käia. Tänud abi eest igaljuhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused