SiimV
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimV
MemberNüüd ma tean kuhu maksumaksjaraha läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimV
MemberIsiklik lemmik on Rootsi….loodetavasti jõuavad nad vähemalt veerandfinaali. Aafrika meeskondadest tooksin esile Elevandiluuranniku, seal mõned päris kuulsad mängijad(Drobga, Kolo Toure jt), aga kahjuks nad sattusid surmagruppi…äkki nad suudavad üllatada. Aga võitjaks pakun ma ikkagi Brasiiliat.
SiimV
MemberSiimV
Membereelviimane tõesti parim
SiimV
MemberMis asi see presskannukohv on? Mul isa ostis mingi taolise vidina (kann, mille sees on kolb filtriga, mida saab alla lasta), aga ma pole veel aru saanud, mida sellega tehakse. Ainuke asi, mida ma olen suutnud sellega teha, on see, et keedan kastrulis kohvi, siis kallan sinna kannu sisse, siis lasen selle värgi alla ja peale jääb puhas kohv. Aga siis on see asi suht mõttetu, sest kui paar minutit oodata, siis jääb kastruli pinnale ka puhas kohv.Sinna sisse saad ise kohvi teha, veekeetajaga keedad vee kuumaks, eelnevalt oled pannud sinna press kannu kohvipulbrit, valad kuumavee sinna sisse, lased natuke tõmmata ja siis lükad selle kohvipaksu filtriga alla.
??:”>SiimV
MemberVäga rõve….naised peaksid sellised õrnakesed olema, keda mehed kaitsevad, mitte sellised kollid kes meestele hirmu nahka ajavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
SiimV
Memberselline vanaema võiks endal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimV
Membersama siin, kool on veel 13.30, aga noh kohe saab see läbi nii et võib proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimV
MemberNr. 3 parim
SiimV
Memberaga mis raskusega…..max raskusega kui teen jõudu?
SiimV
MemberMitu õiget vastust oli kas aitab keegi lugeda ?Kas ainult need loevad kes pakkusid soome või need ka kes pakkusid soomet ja veel teisi riike?
SiimV
Membervanus, pikkus, kaal?16a, 185, 78kg
SiimV
MemberMis su eesmärgiks?Jõud? Mass? Reljeef?
Rejeef või jõud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> massi on piisavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimV
MemberVõitjaks võib tulla 3 riiki, kas Sveits, Soome või Venemaa…aga muidu see eurovisoon on täielik jama..naaberriigid annavad üksteisele punne, vahetpole kas on hea või halb laul ikka annavad, välissuhted on vaja ikka korras hoida ja ma ei saa aru miks need Hispaania, Suurbritannia, Saksamaa ja Prantsusmaa otse finaali saavad..nad on küll suured riigid, aga mitte eurovisooni mõttes. IIrimaa on suur eurovisiooniriik..7 korda võitnud
SiimV
Membermis programmiga te teete neid särgikujundusi?
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)