SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
MemberElectro-House!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 4:53 p.l. in reply to: Kuidas peaks toituma kui teen rasket füüsilist tööd? #98015SiimN
MemberMismoodi see trenn 4x nädalas välja näeb? Kui kaua, kuidas erinevad lihasgrupid on päevade peale ära jaotatud jne?No trenn,trenniks!Mees peab omale kõigepealt selgeks tegema,mis ta üldse saavutada tahab?Tahad alla,juurde võtta…võimalusi on mitmeid.Kõigepealt tee endale need pisiasjad selgeks:)
SiimN
MemberSain t2na hommikul kell 3.12 iiri ajaj2rgi isaks syndis tytreke 3,7 kg suur ja tugev nagu issi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnne…ja vaata,et see viimaseks ei jääks!:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberVaat mind ajab närvi see, Et kui üksmees meie väikesest eestist teeb mujal maailmas MAAILMAREKORDI, ehk ta on maailmas kõige parem sellel alal.Ning mitte ühtegi piuksu ei tehta temast Spordi uudistest, ma pole mitte midagi temast kuulnud.
Aga kui mingi mõttetu suusataja saab kuskile pärasooles 20. koha, seda on uudised täis.
Ei väärtustata neid keda on vaja väärtustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See näitab,kui kõva ARENG Eestil üldse on!
Memberpeale trenni pakk keefiri või veel parem,petti ja 1-2 banaani ja annab laksu sisse küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2006 at 10:54 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97704SiimN
Member4x korda nädalas ja 7-10 tundi
SiimN
MemberValk+trenn= lihasmassilisaja(valk+süsivesk)+ trenn=lihas+rasv
Kui pole rasva siis milleks dieet?
Väga imelik võrdlus!Ega üksinda valgust ei kasva sul midagi!Kõik oleneb sellest,KUIDAS sa antud süsivesikuid,rasvu ja valke tarbid.Massi kasvatades suurendad süsivesikute ja rasvade hulka toidus!
SiimN
MemberNo ma ei tea, kui on vähekegi geneetilist soodumust, siis “rannavormi” on end võimalik poole aastaga küll saada.Kui rannavormiks nimetada seda,et sixpack paistab,siis tõesti!
MemberTervitus!Nüüdseks olen jõusaali kasutaja olnud peaaegu 4 kuud ja mõtlen hakata kasvatama massi, ja kusagil 2 kuud ennem suve teha dieet ,et suveks mitte vajalik rasv ära likvideerida.
Mõtlesin ,et ostan selle toote http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=460
Ja kui ma treeniks korralikult 4 kuud , ning võtaksin Extreme Mass XXL-i ka kas siis oleks võimalik põletada üleliigne rasv 2-e kuuga? Ehk siis 4 kuud massi kasvatada ja 2 kuud dieediti ja aeroobset.
Praegu treenin jõusaalis 3 korda nädalas ja aeroobne on samuti kolm korda.
Jõusaal on teispäev,neljapäev,laupäev ja aeroobne esmaspäev,kolmapäev,reede.
Küsimus seisnekski selles ,et kas on 2 kuuga võimalik põletada korralikult rasva?
Ja kas on mõtet hakata tarbima massilisajat?
Olen 17 aastane ja pikkust on 180 ja kaalun 71-72.
Kõik abi ning soovitused on oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dieeti pole mõtet nüüd küll tegema kohe hakata!Anna omale natuke aega ja kasvata sinna naha alla peale rasvkoe veel midagi ja siis tee reljeefi tsükkel,kus jälgid ka toitumist.Pealegi,kui tahad vormi saavutada,siis arvesta sellega,et ÜLE ÖÖ ei tule sul MITTE kui midagi!Selle suveni jäänud ajaga ehitad omle nn. väikese vundamendi ja õpid,kuidas õieti treenida,harjutusi sooritada ja kuidas õieti toituda.Kui tahtsid suveks vormi saada,siis oleks tulnud selle peale lihtsalt varem mõelda,nii kiirelt need asjad kahjuks ei käi!
Edu,
Siim
SiimN
MemberJube vaadata,kuidas mingi särginiru pärast selline “kisma” käib!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll te selle ikka kuidagi kätte saate.Pole vaja ju mõttetult teemat läbustada mõttetute särgipostituste pärast,parem klikake paar lehte tagasi ja saate oma vastused!
SiimN
MemberTere,huvitab selline lugu, et kas keegi oskab öelda kui suured on Eesti tegijatel – Kalmusel, Kiivikal, Aderil, Otsusel – biitsepsi ümbermõõdud? Seda mitte sendimeetri pealt, vaid orienteeruvalt et saaks pildi silmade ette, mitu sajandit mul oma 40cm-ga veel maad on? Pilte vaadates igatpidi vägevad kõigil, aga ennast ei oska võrrelda kuidagi…
Kalmusel oli minu teada sinna 52cm kanti!
Membernr.18-el on ikka tõsine JALG!!
SiimN
MemberKõikidele Kalmuse fännidele! Loodan, et nüüd hoiate oma teravad kommentaarid endale! Sest teadmised kulturismist kui sellisest teil puuduvad! Kalmusel jalad olid väiksed, rasva rohkem kui Otil jne! Ott näites kes on hetkel eestis number 1!!! Ja ma ise pole mingi Oti ega ei tea kelle fänn!Kindel see…Igalühel on õigus oma arvamusele/maitsele!Ott võib ju HETKEL nr.1 olla,aga kui Marek omale vormi jälle tagasi saab,see kindlasti muutub!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
Membertulemuste järgi jäi oti ja kalmuse vahele nii mõnigi mees, mis viitab sellele, et ott oli seekord vaieldamatult parem. võttes arvesse, et ott ei olnud sugugi “eluvormis” ja kalmus pidi seda juskui olema, siis peaks olema selgemast selgem, kes on nr 1 siin jumalate poolt hüljatud maal. oodatavasti see tiinarite ülevoolav kalmuse vaimustus nüüd mõnevõrra vaibub. kuigi selline seis oli seekord ja on ennegi olnud ei pruugi see edaspidi niimoodi olla! edu mõlemale!See,et Ott võitis pole minu jaoks mitte mingi näitaja!Minu arvates on Kalmuse lihas mitmed korrad etem,kui Oti oma!See on minu arvamus ja mul on täitsa savi,mida kohtunikud ja teised sellest arvavad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberEsimene arv näitab võistleja kaalu,teine aga surutud kaalu!:)Kui natuke loogilisemalt mõtled,siis sa saad ju ka aru,et 90kg mees ei suru sul 56kg:)
AutorPostitused