SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
MemberVolvo S60 ja S80 on väga head!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
Memberaura asjad pidid need kõige hullemad keemiad olema:DTäitsa võimalik:)Puhast asja tänapäeval turult üldiselt annabki leida!Mulle ta maitseb sellegi poolest ja mis kõige tähtsam,tagab trennis hea oleku.
SiimN
MemberEsiteks, Mida sa pead silmas sõna all keemia?Kõik,mis pole looduslik!Arvan,et peab silmas kõiki toidulisandeid.
Ise arvan nii,et peale proteiini tarbimist küll midagi ära ei kao!Ta on ju samamoodi valk,nagu valk ikka.Teistmoodi on aga lood kreatiini ja teiste “imevahenditega”.Seal võib hiljem peegli ette minnes nägu kurvaks muutuda.
SiimN
Memberenne uuri, siis kritiseeri!Minu omas seda küll ei ole,vähemalt ei ole seda pudelil kirjas?
MemberMa juba hakkasin mõtlema, et peaks suhkru mee vastu välja vahetama või mis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks ka mitte?Kalliks läheb ainult,aga kui endal oleks kodus meeloomad,siis kohe kindlasti ei tarbiks suhkrut.Praegugi püüan võimalikult vähe suhkrut tarbida ja samas võimlikult palju mett süüa:)
SiimN
Memberintensiivne treening. Kiirendab ainevahetust ja põletab rasva veel pikalt peale treeningut.Sa mõtled selle “sõbra” asemel hoopis ennast vist ?Ei imestaks kusjuures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei saa aru,miks inimesed kardavad,et neid nähakse isegi läbi arvutimonitori?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>okei,natuke teemast siis:
HAKKA ÕIETI TOITUMA JA KOGU MUUSIKA!Nii “kerge” see ongi!:)Lisa aeroobne trenn otsa,et lihtsalt kiirendada ja siluda protsessi:)Aga mingeid seerjaid ei ole küll nüüd,et rasva põletada.Võid teha rasvapõletust ja samalajal teha relfeefitsüklit,mis aitaks sul välja tuua lihaskontuure.Selleks tee seerjaid 10-15 kordust ühe seerjas.Sellel tsükli ajal oleks hea,kui sa põõraksid ka tähelepanu just nimelt harjutuste sooritamisele.EDU!:)Ahjaa…TOITUMINE,TOITUMINE,TOITUMINE-tee see mõiste omale selgeks ja siis võid hakata tulemusi ka ootama!
SiimN
MemberAura Punane tee on lemmik:) Seda läheb siis 1,5l pudel trennis
SiimN
Memberavastasin, et ülihea asi trenni on kaasa võta tee, teen kodus väärske piparmüntidest tee, jahutan ära, ennem lisan muidugi eelistatult mett:)trennis on seda ülihea proovida ja ma kui endine suitsetaja, noo minu organismi ta puhastab ka ja hoopis parem tunne on ka peale trenni:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
??:”>Ise võtan alati trenni kaasa Aura punase tee.Kõige meeldivam trennijook siiamaani,mida olen tarvitanud.
SiimN
Memberkui sa kaalulangetamisel mett sööd siis olgem ausad su dieet läheb küll kõvasti aia tahamina lahmisin lusikaga mett kui kaalus juurde tahtsin võtta
??:”>Ei tea miks?? Minu üks toidukord koosnes näiteks sellistest komponentidest:*Tass teed (magustatud meega)*4 munvalget keedetult*4 viilu sepikut meega.Kaal langes väga hästi ja mingeid magusa probleeme polnud.Mesi on ainuke asi,mida organism omastab kõige paremini!
SiimN
MemberTegusat uut kõigile!
??:”>SiimN
MemberLugesin varasemaid teemasid, kust tuli välja, et Cell-tech on tarbetult kallis toode äärmiselt lahja koostisega ehk lühidalt mõttetu nagu ka M.M. nentis.Jäänud on siis sõelale Adenergy ja Satur8 … ilmselt peab vist Satur8 jaoks otsustama… tundub, et tarbijaskond on lai ning kõigi puhul on küllaltki positiivselt mõjunud…
Olen täpselt sama lugenud ja nõustun isegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberEi soovita tablette ja kapsleid purustama hakata.Osade sisaldus ei ole m6eldud ei suhu ega neelu ja ka sealt edasi. Sellest siis need kaitsekihid.
jah,kusjuures paljudel on kohe peale kirjutatud,et mitte purustada!Näiteks kasvõi rasvapõletuskapslid:)
SiimN
MemberIse olen ära proovinud Wrange, Tai Kane, Fasti ja MuscleTechi kreatiinid – kui suuremad vahed sisse teha, siis mõikasid päris hästi. Nüüd pole kreatiini tarbinud aasta ja peale jõulu-hullust hakkan katsetama Higher Power´i mikroniseeritud kreatini – eks näis kuidas mõikab.Milline neist mõjus sulle kõige paremini?
Memberma olen viimasel ajal märanud et vett joon rohkem ,ennem kui ma jõusaal ei käind ei joond vett ja teisi jooke nii palju, nüüd kui käin siis suurem joogi janu on kogu aeg.teil sama moodi ?sooviks aind vastuseid sellele küsimusele mitte jälle mõned hakkavad siin iba ajama.
Loogiline ju,et tarbid vett rohkem!Joo aga…Et valkude ainevahetus oleks OK,tarbi vähemalt 3l vett/vedeliku päevas:)
Teiseks,trenni tehes sa ju higistad,mis suurendab tarbitava vedeliku hulka!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu,
Siim
SiimN
MemberSooviks abi raskuste valimisel rinnale ja jõutõmbeks. Ise olen 14 aastat vana ja kaalun 69 kg ja rinnalt surun 70 kg ja jõutõmme on 115 kgVäga imelik teema?Mida sa üldse arendada tahad kõigepealt?Jõudu,lihast,massi??Tee omale see kõigepealt selgeks,leia/lase teha kava ja anna tuld!Raskusest validki vastavalt sellele,et saad oma seeriad ära sooritatud!Mingi paari näitaja järgi ei oska TÕESTI mitte midagi õelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused