SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
MemberTere,see jutt,et pärast kuute ära parem söö on väga õige.Mul endal sama dieet,kuigi minu puhul kehtib ka tõsiasi,et käin trennis.Nädalas alaneb umbes 1-1,5 kilo.Mina saan küll süsivesikuid kõige enam.
Kus KOHAST sa seda võtad,et see õige on??Ei soovita teha järgi kõike,mida naised saunas räägivad!!See onEnese tapmine,mis hilisemas eas võib tublisti kätte maksta.Korralik kava ja trenn võrdub tulemus,mille arvelt sa end EI tapa!!MIKS PEATE ALATI DIEEDI ALL SILMAS NÄLGIMIST??DIEET ON MINU MÕISTES ÕIGE TOITUMINE,MITTE NÄLJUTAMINE!!!
SiimN
MemberAga mis näomaski soovitad?
Proovi näomaske,mis sisaldavad nn. “terasid”.Need aitavad ummistunud poore lahti teha.Väga tõhus!
Näiteks ise kasutan:
Oriflame Pore Clarifying scrub mask
Väga tõhus.Jälgi samuti,et saaksid vitamiine piisavalt.Mida selleks tarbida,kirjutasin juba eelmises postis.
NB!KINDLASTI KÄI KOSMEETIKUL!!
Edu!

SiimN
Membera mingeid sellised kreeme kusagil poodides ei ole, mis hoiaks aknet ja vistrike ära?Mingi naiste näohooldus vahendid peaksid ka vast efekti andma selle vastu…?

Teine asi,mis aitab nägu korras hoida on näomask.Pesed näo seebiga rasust puhtaks ja kannad maski nõole.Tõmbab poorid puhtaks!See on sul ca. 15 minutit peal ja pesed maha.Pärast on väga hea tunne,kuna nägu on igasugusest rasust puhas.See aitab ennetada vistrike.Ise panen omale maski peale,peale trenni.Siis on suuremi higistamine.Nägu tahab pidevat hoolt,siis ta on aastaringselt kena!

SiimN
MemberAsi siis selles mis tuleb ette paljudel noortel et vistrikuid on, viimasel ajal veits rohkem tulnud kui tavaliselt. Ehk oskate öelda mida selle vastu aitab ? Kuulnud et solaarium aga ärge seda pakkuge kuna pole seda tüüpi inimene, suvel võin veel päikest võtta aga solaarium on välistatud. Kunagi keegi mainis ka et mingeid vitamiine on organismis vähe, kui see tõele vastab siis ehk oskate öelda mis vitamiini täpsemalt.Suured tänud kes aidata oskavad. Kes meist ei tahaks hea välja näha
SiimN
MemberKuna teema on ammu metsas, siis lugege parem tänast AileKuuda blogi ” Sünnipäev….”.Sellist reality show `d ei sooviks ka oma vaenlasele mitte.
See on tõsiselt teine sünnipäev!
SiimN
MemberNiisiis asun teema juurde…
Vorm on juba väga hea!(Y)Jätka samas vaimus ja edu.Ootan huviga juba uusi pilte!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu,jõudu ja jaksu rängal dieediperioodil!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberVend Vähk palun anna mulle andeks minu solvangud !Eesti kulturism ei ela Sinu kaotust üle !
PS. Kõik, kes lebavad Metsakalmistul olid ka asendamatud !
PS.PS. Vend Vähk palun ära solvu jälle !
Mega IRW!Lasteaed!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberMitmes sa nagu Eestis ja Euroopas hetkel klassikalises kulturismis oled? Karjainstinkt ajab teiste jobudega koos kaagutama?Ei näe erilist põhjust kõrri karata!Aga eks “nälg” teeb oma töö…tean seda omadest kogemustest!
SiimN
Memberhmm kuidas mõjub banaan kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nimelt kaalujälgiad kardavad banaani nagu tuld ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja üks küsimus veel et kui palju päevas mu keh rasva vajab või ei vaja üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See,palju su keha rasva vajab oleneb su kehakaalust,aktiivsusest,eesmärgist,trennist ja teistest taolistest teguritest.Proovi need pisiasjad endale kõigepealt selgeks/teatavaks teha.
SiimN
MemberVot ei tea, räägitakse, et just 30 minuti jooksul peale trenni on kehal neid aineid vaja, kui aga alles 30 min pärast peale trenni alustad söömisega, siis oled lootusetult hiljaks jäänud ja lihas ei kasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui peale trenni pesema ja riideid vahetama lähed ning siis koju jõuad, on harilikult juba tunduvalt rohkem kui 30 min möödunud kui just jõusaal kõrvalmajas pole. 
Ma võin ka palju rääkida!:)Proovi ise ja siis räägi!Pole mõttet mingit naised saunas juttu ajada!

Kui sa sööd pärast korraliku toidukorra saab su lihas kõik vajalikud toitained.See pole nüüd küll kellegi vabandus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberKas just hädavajalik, aga selles mõttes vajalik, et toidust saadav valk ei imendu nii kiiresti. Pealegi sa ju ei võta jõusaali sööki kaasa, et kohe peale trenni seda süüa?Kui sa sööd ca 30 minutit peale trenni,siis pole see ju mingi katastroof!Saad ju samamoodi toidust ka häid valke ja süsiveiskuid ja rasvu.Toitu omastab organism isegi veel paremini!;)Ma ei populeeri siin midagi.Iga inimese oma keha ja vaim.Kui ta leiab,et tal on VAJA toidulisandeid,lasku käia:)
SiimN
MemberProteiin toidulisana on vajalik vahetult peale trenni, kus organism (lihased) vajab kiiresti proteiini. Proteiin + nö. lühikese ahelaga süsivesikud (näit. dekstroos) imenduvad kiiremini kui toiduga söödav proteiin. Muul ajal pole vaja proteiini toidulisana võtta. Nii olen ma asjast aru saanud.Seda mainisin ka eespool,et kui ei saa oma valgukogust kokku,võta valgu toidulisand appi!Väga hästi saab ka ilma proteiinita trennijärgse toidukorra ära sisustatud.Toidulisandit ei saa nimetada hädavajalikuks!
SiimN
MemberKui eesmärgiks rasva põletus ja lihase reljeefi väljatoomine, siis pole mõtet ju lisandeid kasutada?Neid pole mõttet muidu ka tarbida.Kui ei saa ikka kuidagi vajalikku valgu kogust kätte,siis lihtsalt võtad proteiini toidulisandina juurde.Teiste toidulisandite tarbimist ma küll vajalikuks ei pea(v.a. VITAMIINID,kalamaksaõli).
Edu,
Siim
SiimN
Memberkui trenn ja toitumine paigast ära siis pole mõtet asja kreatiini süüks ajadaSeda loomulikult,aga see ei pane sul kreatiini paremini mõjuma!Kui ei mõju,siis ei mõju!
SiimN
MemberLõpetaks siis selle teema konkreetse küsimusega, et millist kreatiini siis osta soovitate, millist keegi ise kasutab?Lase puhtalt,seda parem sulle!:)Usu mind.AGA…kas oled ennem kreatiini tarvitanud?Kui ei ole siis ma soovitaks sulle alguses seda FASTI toodet: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=306 MIKS?Sest hind on tal hea ja pärast,kui tekib juhus,et kreatiin ei anna tulemusi(nagu seda minulgi juhtus) siis pole sa temasse matnud mingit eluhinda.
AutorPostitused