SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
MemberKüsiks siia juurde,et palju kaloreid sisaldab tass kovi piima,koore ja suhkruga?
SiimN
MemberImre – 2
Argo – 4
Ott – 3
Marek – 2
SiimN
Memberkas keegi on märganud poes salaami vorsti pakendit seal on kirjas et 100g tootes sisaldab energiat: 1530kj/370 kcal,Valku 167g,süsivesikuid 0g,rasva,34gvalku 167g see on väga imelik,kas see on üks suur trüki viga või sisaldabki nii palju valku.
See on lihtsalt SUUR trükiviga. Olen seda samuti mõnel tootel märganud. Saaremaa lihatoodetel oli vist sama jama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberVäga tubli saavutus! Edu edaspidiseks!
MemberPiisab täiesti 3x nädalas. Ja joosta soovitaks nii tempoga kui tempota.Näiteks:
E hästi rahulik lühem jooks (3-8km, vastavalt treenitusele)
K aeglane soojendus + tempoga lühike jooks (või intervallid) (näiteks 1-2km soojendust + 4-8 x 800m tempokalt, iga 800m järel taastu 2-3 minutit + 800m lõdvestusjooksu)
L pikem rahulik jooks (10-20km, vastavalt treenitusele)
Üldse on oluline oma keha kuulata, kui oled väsinud, tee lühem ots. Kui peale 200m jooksu süda puperdab ja ebamugav on olla, pane pillid kotti ja mine koju ära. Niikuinii arened sa puhates, mitte trenni ajal.
Edu jooksmisel.
Täpselt!
Algajatel ongi tavaline viga see,et EI KUULATA OMA KEHA ning rapsitakse umbropsu ja sellistest vigadest tulevnevad ka vastavad tulemused!
Membermiks? ta pole ju kõige suurem ega punnis!? kas ta on teoreetik aind?ott ja marek on kasvõi paremad!?
ma soovitan saalides vaadata kes kõige suurem mees ja sellelt küsida nõu!
Kui te tahate head treeningualast nõu, siis ärge küsige seda kõige suuremalt mehelt saalis, vaid sellelt, kellel on võrreldes algusega kõige suurem edasiminek olnud.“
– Don Peters, 1966.
Minu arvates VÄGA HÄSTI õeldud! Alati ei pea suurus määrajaks olema…
MemberPalju Õnne!
MemberNoh, keegi tunneb ennast pildilt ära ka või?Olen siis ka mõnele pildile suutnud end jäädvustada…valge T-särk,mustad dressipüksid ja valged randmekaitsmed on minu isikutunnusteks
MemberTubli!
SiimN
Memberfred, palun ole aus

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naljamees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
Membereemn . . spordikas on suht mõttetu . . sellesmõttes et raha eest seal korralikku trenni tehtud ei saa . . hädamöttes küll saab agaa . . jalgadele jääb seal asju väheks ntx jaa . . üldse on vähe jõumasinaid . . kui on palju rahvast siis ei saa korralikult trenni teha . . peab ootama kui keegi oma raskustega kuskil lõpetab . . Spa Hotell Rüütli ja Meri omavad ka jõusaale aga seal on samuti vähe masinaid . . ühesõnaga . . puudub Saaremaal korralik jõusaal . . Meris saab kõige odavamalt kui raha loeb(õpilasele 35.- täiskasvanu hinda ei oska öelda, rüütlis õpilane 55 ja täiskasvanu 70) . . pärast saad ujuma ka minna . . lihaseid lõdvestada!Seal saab VÄGA EDUKALT trenni ära teha,kui trenni teha oskad!
SiimN
MemberJõudu teile patrioodid. Võidelda sellise riigi eest mille eesotsas on persevestid… Needsamad tegelased on ammu enne siit maalt kadunud kui siin verd valama hakatakse. Palun, kes soovib, vaba valik.Täpselt Nii!! Need mehed on otsaga ei tea kus,kui siin verepiisku valatama hakatakse!
“>SiimN
MemberMüristas nii kõvasti,et kana munes ühte muna neli korda!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberEi, juhuslikult ei ole. (Lihtsalt uudishimust vastasin)Videost niipalju, et minu ego jäi puutumatuks igasugustest väärarusaamadest. TEEN SAMUTI KORRALIKKU TRENNI.
Erinevad inimesed,erinevad arusaamad!