SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
MemberKäsivarrele teen 3 seeriat paelthaardega küünarvarte kõverdusi seistes peale biitsepsi trenni.Ise teen seda samuti,pean seda väga tähtsaks.Kõik lihased pevad saama korralikult trenni,mitte et ainult rind,biits jne… on põhilnsed.Ise teen 3s.12x
SiimN
MemberSa pead ise kuulama,mida su organism vajab.See magamatuse näide ongi hea näide ületreenitusest.Lase enda organismil taastuda ja kõik peaks jälle normaalselt teed pidid minema.
SiimN
MemberMa arvan,et hea tulemuse saamiseks on see just paras.Kui sul on toitumine ka paigas,siis peaksid tulemused erit head olema!
SiimN
MemberPulss 130 – 140 bpm , 140 oleks nagu ideaalne rasvapõletuseks, üle selle siis treenib vastupidavust.125-135 südamepulss on ideaalne rasvapõletus…140 on juba liiga suur!
SiimN
MemberProteiine telli siit amazon.ee veebipoest.See lõga,mis seal apteekides müüakse on paras saast!Osta siit,siis saad ka kvaliteetset kraami.Soovitaks võtta üks valgusheik peale trenni.
SiimN
MemberMida arvate, kas ergomeetriga “sõitmine” peale trenni, aeroobse trennina oleks kasulik mõte? Mõistliku pulsi juures, 15-20 minutit?Peale trenni sõudmine kuskil 10-15 minti on täiesti Ok, aga seda ei oleks mõtekas kirjutada aeroobse trenni arvele. Aeroobne tee ikka eraldi päeval ja vähemalt 45 minti!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piisab täiesti 30 minutist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberSoovitaks võtta selle algajate kava ja treenida selle järgi 2-3 kuud(oleneb ka inimesest,mõnel läheb kauem,mõnel vähem)uus kava võta siis,kui näed,et areng on seiskunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberAga too mõni näide mille poolest Kalmuse kava on rahakotile sõbralikum.Kalmuse kaks kava näiteks maksavad 500.-,aga Kiivikasel 600.-?Kas siis pole tõesti vahet näha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
Memberaga herr kalmuse kava ka keegi proovinud on?Olen nii trenni,kui ka toitumiskava proovinud.Pole muud õelda,kui ainult kiidusõnu!
MemberHouse,Techno,Electro
SiimN
MemberPalju Õnne!

SiimN
MemberKui sa oled alles uus jõusaalis käija,siis lähebki alguses rohkem aega harjutuste peale,sest õige tehnika ei veel nii käpas.Teiseks mainiks ära,et ei leia erilist probleemi,et pead just tingimata harjutused selle 1,5h valmis jõudma?Teedki rahulikult nii,kuidas ise paremini jõuad ja puhkad samuti seerjate vahel.Ise läheb endal alati 2 tundi jõusaalis nagu niuhti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see on ainult minu arvamus! Las targemad ütlevad ka oma arvamuse.
Edu edaspidiseks!
SiimN
MemberNagu väikesed lapsed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Üäkk paha maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ei meeldi jooge oma limonaadi ja cocat edasi. Hull õun pidi lõpp lahe olema.
Tähtis on see e, et asi mõjuks mitte mingi maitse.
Või nagu A.Schwarzenegger 1968 aastal oli öelnud. ( nii kirjutab ta oma autobiograafilises raamatus “ARNOLD”)., KUI KEEGI ÜTLEKS, ET SÖÖ KILO SITTA JA SA SAAD 5KG LIHASMASSI JUURDE , SIIS TEEKS SEDA KÕHKLEMATA.
MUIDUGI ON EESMÄRGID ERINEVAD, KUID “SIINVINGUJAD”, KES SEDA PROT. NR1 ON OSTNUD, OLETAN , ET TE IKKA OLETE SEDA TEINUD SELLEKS´, ET SAADA JUURDE LIHASMASSI??? SIIS ANDKE ANDEKS, MA TÕESTI EI SAA ARU MIS TÄHTSUST ON SELLEL KUIDAS MAITSEB PULBER MIS ON HÄDAVAJALIK, ET SAAVUTADA SEDA MILLEST UNISTATE.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis küsiks Kalmuse käest,et mis proteiini ise kasutad?
MemberEi hakka ka siia uut teemat tegema.Endal sama mure,et praegu haige!Et nimelt haigus kurnab organismi teada olevalt üsna palju,et mida oleks hea tarbida toiduainetest,et lihasele see väga ei mõjuks?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades,
Siim
SiimN
MemberNii…Ma hakkasin võtma toidulisandein(Protein No1)ja peale seda olen lihtsalt võtnud 3 kilo ning kas keegi saaks öelda mingi hea toidukava et saaksin ikka juurde võtta…Saalis olen kah käind paar korda…Et siis nagu on see normaalne???:SKui tahad juurde võtta ja oled juba 3 kilo juurde võtnud,siis mina oleksin küll isiklikult väga rahul!
AutorPostitused