SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
MemberRasva põletuseks peaks pulss olema vist 120-140 ? Kui nüüd õigesti on meelde jäänudjh,Pulss peab olema seal 125-135!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberKellele vana,kellele uus!
“>SiimN
MemberIse olen targemate käest kuulnud,et õige pulss on siis,kui saad oma kaaslasega rääkida(ma mõtlen rasvapõletuseks).Pulss hoia 125-135.See on kõige efektiivsem.Pole mõtet ennast niisama surnuks joosta.Aeglne sõrk 125-135 pulsiga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See sinu info nendelt targematelt on aegunud.
Vaevalt,et selline väärtinfo üldse kunagi aegub!
“>SiimN
MemberL-carnitin, õunaäädikas – kust saab l-caranitini ja palju maksab ja mis see on üldse:D?Osta Fatburner või Artic Slim Line.Seal sees on L-carnitin.Neid on kõigis suuremates poodides.
“>SiimN
MemberIse olen targemate käest kuulnud,et õige pulss on siis,kui saad oma kaaslasega rääkida(ma mõtlen rasvapõletuseks).Pulss hoia 125-135.See on kõige efektiivsem.Pole mõtet ennast niisama surnuks joosta.Aeglne sõrk 125-135 pulsiga!
“>SiimN
Memberkeemia pole mitte ükski neist ja kreatiin pole mingi keemia, igal inimesel on seda mingil määral sees.OTSINGUT kasuta ka kindlasti!Kreatiin on kindlasti mingil määral keemia,nagu seda paljud tooted.Ta ei tee sulle midagi kahjulikku iseenesest.Teine asi on aga see,kui teda liigtarvitada.Kuid,kui hakata üldiselt mõtlema,siis liigtarvitamine ei ole mitte ühegi asja puhul tervislik!
“>SiimN
MemberRasvapõletuseks kasutan Muscletech-i Hydroxycuti kapsleid.Kuidas kapslid mõjuvad?On tulemust ka näha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberIse kasutan Fast WHEY+ ja Fast kreatiini!Sheik on SUPER hea maitsega(?hokolaadi maitsega).Kui nagu siin eespool juba räägitud on kõik FAST’i tooted Super maitsega.Mõju kohta ka nii palju,et kasu ikka sest Whey+-st ja kreatiinist on küll.See on ikka oma hinda väärt!
SiimN
Membervõistlen laupäeval judos. debüüt.Aga nüüd olen kenasti kaalus ka ja võib vaikselt tagasi süüa-juua. Uued trikid töötavad hästi kaaluvõtmiseks – kunagi ei ole nii kergesti ja valutult läind.
Et siis siin mingeid valearvamusi ei tekiks – see 4 kilo on ikka praktiliselt täiesti vee ja jääkainete arvelt. Võibolla pisike osa mingid esmased energiavarud ka.
Kuidas siis selle 4kg maha võtsid nii kiirelt?

SiimN
MemberKui teha seda surumise kava, siis kas võib ka lisada kaldpinnal kangiga surumise? Või tekib ületreening?Tee aga tee,see arendabki rinda hästi!
SiimN
Member5g 4x päevas 5 päeva jooksul siis 5-6 nädalat 5-10g kreatiini päevas siis kaks nädalat pausi.See laadimiskuur on mõttetu!Kogud lihtsalt üleliia vett enda lihastesse.Hakka kohe pihta nii,et segad 5g ära oma proteiini shake’ga.Pole mõtet sellel laadimiskuuril!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberSiit poest ka neid muidu võimalik osta millalgil?
SiimN
Membereino kuidas siis on parem… kas enne voi pärast hommikusööki:`????Käi ikka enne hommikusööki jooksmas ära…Täiskõhuga ei tule sest jooksust miskit eriti välja!
SiimN
MemberVanus:17
Haridus:Keskharidust omandamas
Amet:Õpilane,DJ
SiimN
MemberMinu arust on see täiesti normaalne kaal. Või vähemalt ei peaks sa põdema nagu see tädi, kes tahab paksuks saada.
Vähemalt ei ole sa rasvane.
Pealegi, sale ja sile ongi tänapäeval moes olla. Vaata kasvõi meie pealinna inimesi.Päris kont ju küll pole eriti moes nüüd olla…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused