SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
Memberkuidas ma saaksin oma kaalu tõsta,olen 42 kilo ja kaal ei tõuse kuidagi ,kas trennis käimine aitax ja mida täpsemalt peaks tegema.elan haapsalus siinsed võimalused ei ole vist kõige paremad,kuid ootan mõningaid soovitusi.Kui palju vanust on muidu?Jõusaal aitaks loomulikult.Otsi endale korralik massikava ja mis sinupuhul kõige tähtsam-SÖÖ.Tarbi palju süsivesikuid,rasve ja valke.Massi on sul vaja ja üleliigesid kaloreid pole sul vaja lugeda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberTekkis küsimus,et kui kaua Mr. Mesi on trenniga tegelenud?
oktoober 17, 2006 at 7:20 p.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #92634SiimN
MemberNiii ! Probleem selline, et kaalun 62 kg ja rasvaprontsent on umbes 6%. Rinnalt surun 70 kg. Mida peaksin sööma või tegema et tuleks massi juurde ja jõuaksin rohkem suruda ?Järgmine surujavend.Hakka üldiselt korralikult trenni tegema ja arenda KORRALIKULT kõike lihaseid!Kuhu, ma ei saa tõesti aru te selle rinnaga jõuda tahate?Või on asi lihtsalt selles,et pärast hea rääkida,palju rinnalt läheb,sest ega võhikud peale rinna,biica ja kõhu muid lihaseid ei tunnista?Unusta AINULT oma rind ära ja hakka korralikult kava järgi trenni tegema.Tarbi korralikult valke ja küll see mass ja tulemused ka tulevad.
Edu edaspidiseks!
SiimN
MemberÄkki soovitad mõnda algajale sobivamat valgupulbrit? Või neid erilist vahet ei ole?Toidulisanditega on sellised lood jälle,et see mis ühele imet teeb,ei pruugi jälle teisele üldsegi midagi teha…
OPTIMUM NUTRITION WHEY GOLD STANDARD-soovitavalt osta alguses väike pakk ja vaata kuidas mõju on.Kui tulemused ja vorm paraneb osta uuem ja suurem.Aga kui midagi ei parane või tulemused võiksid paremad olla,proovi miskit muud valku.Aga see Whey Gold on oma hinnaklassis üke parimaid,kui just mitte parim:)
SiimN
MemberNeela see ego alla, pole see teiste asi milliste raskustega sa treenid. Ma ei usu, et keegi hakkab näpuga näitama ja itsitama sinu raskusi nähes.Ja kui oled kilu siis su eesmärk võiks olla pigem mass kui jõud, see muidugi su enda otsustada.
Nõustun täiesti!Lase nüüd natuke ajal mööduda ja küll ka tulemused paranevad!Leia omale sobiv kava ja mis KÕIGE tähtsam,toitu ÕIETI!Tarbi piisavalt valku.Alustuseks tee ni mõni aeg ilma toidulisanditeta trenni,aga kui isu nende järgi järsku tuleb või areng jääb tõesti toppama,siis osta omale korralik proteiin…eriti ei soovita neid massilõgasid.
Mis ma ikka oskan õelda,
Edu edaspidiseks!
SiimN
MemberMinule tundub täitsa Ok…sa lihtsalt vaata,et see toiduhulk jaguneks 4-5 söögikorraks.Söö igapäev enamvähem ühel ja samal ajal.Tund aega enne järgmist söögikorda ära midagi joo.Ise treenin samamoodi ja tulemuse üle ei saa nuriseda:)
Edu!
SiimN
Member4 kuhjaga supilusika täit kas siis vee või mahlaga mida on 400-500ml.Kui teed piimaga võiks olla 3 supilusika täit,kuna piimas endas on juba ka valku.
SiimN
MemberElukoht:Kuressare
Trenn: Kuressaare Spordihall
SiimN
MemberÕnne ja Edu!

SiimN
MemberKas siis kui ma olen valinud saata ”Postipakk kohalikku postkontorisse” see tuuakse sellese linna mis mul on aadresiraamatus pandud , ja kui pakk on sinna lxhimasse kontorisse tulnud tuleb mulle email ?
ninh kuidas ma saan teda sealt xra vxtta , lihtsalt varem ei ole sellega tegelenud , sellepxrast on nii palju kysimusi !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esiteks,kui pakk sulle kohale jõuab lähimasse postkontorisse,siis tuleb sulle postkasti vastav teade sellest!E-maili teel teavitatakse sind sellest,et pakk on teele pandud!Postkontorisse võtad teate kaasa,mille täidad kodus ära(isiklikud andmed,dokument jne…) ja lähed postkontori võtad isikuttõendava dokumendi kaasa ja saadki oma kauba kätte!

SiimN
Memberkäin 3-4 korda näd. seipingus ja treener soovitas mul hakata kasutama rasvapõletuse preparaate. Ehk oskate soovitada, olen kuulnud FitLine toodetest. Kui ohutud nad on?Võid proovida näiteks All Starsi ECA’d-mõjub küll!:)Kuid pea meeles,et mitte ükski rasvapõletaja ei mõju,kui sa toitumist paika ei SEA!
SiimN
Memberteha pausi proteiiniga? mõtled ka mis räägid vä? kas kasvad õhust siis? et jätad toidust välja munad, piimatooted, lihad, kalad ja kõik mis valku veel sisaldab? ei tea kaua nii elada suudad. ma pole elusees proteiiniga pausi teind, sünnist saati seda söönd. st. paar tundi võib jah pausi teha. siis peab tankima jälle.ja mis oleks valgupausi mõte?lihaste vähendamine siis?
KLE,PROTEIINI all mõtlen ma just toidulisandit-mitte,et jätad valgud tarbimata!Vajalikud valgud saad toidust!
SiimN
MemberSiinkohal võiks mainida, et ka onu Ott ütles, et võtab aastaringi.Mulle soovitas üks KÕVA TEGIJA(nimesid ei nimeta) võtta aastaringi kreatiini nii,et üks kord päevas!Kreatiiniga mitte vahet teha,ennem teha pausi proteiiniga!
SiimN
MemberTundub,et Edgari uus proteiin KOHUKE+ tõesti mõjub-MYTH BUSTED!!
SiimN
MemberKeegi pole väitnud,et rulluisutamine sul mingit lihast toob.See on aeroobse eest!Jõusaal ja rulluisutamine on kaks eri asja!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused