SiimN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimN
MemberIse kannan Seiko käekella ja paremat ei oska tahtagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SiimN
MemberIndrek Otsus- 12
Ivo Pärle-11
Imre Vähi- 8
Argo Vaible-15
Argo Ader- 13
Marek Kalmus- 10
Ott Kiivikas- 9
SiimN
MemberMul ka tekkisid üleöö suured vistrikud alalõua peale, just sinna kõrvade poole. Ostsin sellist rohtu nagu Akne BP 5, selline oranž pudelike, mingi 60 eeku maksis vist. Ravikuur on küll pikk, aga see eest on probleem kadunud.Kasutan ise sama. Kasutanud pea 2 nädalat ja tulemus täitsa OK. Muide hind on preagu ca. 80.- kandis.
SiimN
Memberkui oleksin pidanud see aasta kirjutama, siis arvan et oleksin valinud7. Olla nagu kõik või jääda iseendaks?
Tegin just sellest samast
SiimN
MemberKell 10 hakkab kirjand siis pihta. Väga hull närv õnneks sees pole
SiimN
MemberKoos Fast’ga suvele vastu!
SiimN
MemberPalju Õnne!
SiimN
Memberaitäh kõigile vastuste eest.kas olen õigesti aru saanud, et proteiin mu rasvapõletust segada ei tohiks?
Mu proteiini parim enne oli 3 kuud tagasi. Kas kõlbab veel võtta või mitte?
Ette tänades
Üldiselt on ikka nii, et asjad, mis on vananenud ei tasu ikka tarbida. Ma üldiselt ei soovitaks
“>SiimN
MemberNo kust selle hamba hankisite? Hambaarstilt?! Et oli mingi hammas, mis niigi oli juba tuksis?
P.S. Teemaalgatajale: vaevalt, et see CC kasulik on. Kas pole nii, et teinekord hambad pärast coca joomist suisa krigisema hakkavad, kui neid üksteise vastu hõõruda?! Mulle küll ei tundu see tervislik. Ilmselt ikkagi puhas keemia, mis hamba peale jääb. Üks sõbranna rääkis, et oli USA-s ning jõi sealset piima, kuid see oli ka tema arvates nii kemiseeritud, et täpselt sama moodi hambad krigisesid pärast selle joomist. Jube ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna mainisin ka, et see oli ammu ja ammu oli siis, kui algklassid olid. Siis kukkus neid ise välja:D
SiimN
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )Kunagi ammu-ammu sai koolis siis see katse tehtud. Sai siis hammas ca. 0.25l topsi coca-cola sisse pandud ja seisis teine seal nii nädala. Päris ära ei kadunud ja üks must junn jäi pärast järgi sellest.
SiimN
MemberHäid Jõule ja mõnusat aastavahetust kõigile!
SiimN
Member1. koht
SiimN
MemberIsa – 9. koht
Tütar – 7. koht
november 17, 2007 at 12:59 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131424SiimN
MemberPakun Otile 8.koht
SiimN
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Indrek Viska
5.Valju Jagomäe
AutorPostitused