SiimMe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SiimMe
MemberMiks üldse sellist vastust kirjutada?
Kui oskad aidata kui ei ära kirjuta, okei?
No millist valku võtma pean koheselt pärast trenni?
Kui toitumine paigas on, siis ei ole vaja valku tarvitada. Kui liiga palju valku tarbid lähed paksuks.
SiimMe
MemberMiks sa arvad, et ültse toidulisandeid vaja läheb?
SiimMe
MemberLoe see läbi:
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/spot_reduction_is_real_heres_how_to_do_it
Palju on räägitud, et see ei tööta. Kuid tasub proovida.
http://www.fitness.ee/exercise_show.php?groupID=1&key=3〈=1
See harjutus väga väikse raskusega ja palju kordusi. 20 umbes.
Proovi teha sama kükkidega.
SiimMe
MemberMina küll ei kipu jõusaalis inimesi tolaks nimetama. Väga tubli, et inimesed oskavad enda eest hoolitseda.
Mis see minu asi on, mis nad teevad. Ei hakka moraali jüngrit mängima, pea asi et nad ennast liigutavad, nad on selle eest raha ju maksnud.
Ehtsad tolad on need, kes oma laiskust õigustavad.
SiimMe
MemberEga ta nüüd kuigi tõsiselt võetav sport kindlasti pole. Trenni peab muidugi tugevalt tegema, selles suhtes teeb nii mõnelegi tõsisele spordile silmad ette, ka toitumine ja elustiil üldiselt sellised, et lihtsat pole midagi. Samas laval on tegemist missivõistlusega meestele. Proffide tasemel aga lihtsalt freakshow. Kuidas ikka nimetada thongide väel laval ringi tatsavaid härgasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kemmiga saab muidugi keskpärase kulturisti keha kordades kiiremini. Korraliku taset aga niisama ei saavuta. Kemmi panemine on omaette teadus, kui plaan aastakümneid seda “sporti” harrastada. Niisama ehku peale võid ju mingi ilgelt härg amatöör olla, aga enamasti sellised ühe võistluse imed kaugele ei jõua.
Ma arvan, et vabatahtlikult vist keegi ei taha keemiat panna, kuid sport nõuab seda. Ei saa ju teistest nõrgem olla.
Ei usu ,et aastaga saad seda mida mõni andekam 10 aastaga . Võimalik kui ei ole lihaveis või mõni bernandiini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui täis naturaal olla, siis teatud hetk tuleb piir ette, mis geenid annavad. Keemia abil saab kolliks ära kasvada.
Oleneb, kellelt küsida ilmselt. Kulturism erineb kindlasti traditsioonilistest spordialadest. Võistlustel piirdub füüsiline tegevus poseerimisega ning eesmärk on visuaalne ja subjektiivselt hinnatav. Mina seda kindlasti enam samamoodi ei idealiseeri kui 15 aastane poiss, kel seinad proffide pilte täis kleebitud.
Ma ei tea, et see võimalik oleks. Kõige kauem püsib mõni aine kehas vist mingi 2 aastat(targemad võivad mind parandada).
Päris nii karm ei pea olema. Võimalus ennast parandada võiks olla. Ma olen selle alaga piisavalt kaua tegelenud, et olen jõudnud juba näha, kuidas a la 5 aastat tagasi profikulturismikarjäärist unistanud noormehed lõpuks aru saavad, et kulturism ei ole elu ja keemia pole vastus. Tippu jõuavad ikka need, kel ka looduse poolt midagi kaasa antud.
Mis mind häirib on tüüpide silmakirjalikkus, kes on ise ka patustanud, aga kirevad ikka, et kõik teised on pahad. Kes ei kahetse ega häbene tehtut vaid pigem propageerivad seda!
Minu arust võiks analoogselt narkoärile keskenduda ka siin “diilerite” või eeskujude tegevusele, kui et ainult peedistada selle mõttemaailma ohvreid.
Kulturism on tore spordi ala, kui meedias kuvatakse seda teisiti. Tavaliselt kirjutakse artikleid neist, kes steroide kasutasid.
SiimMe
MemberMa tahaks küsida, kas kulturism on tõsiselt võetav spordiala?
Võid 10 aastat korralikult trenni ja ideaalselt dieeti teha.
Samas saab sama tulemuse kätte kui keemiat panna aastaga.
Kui kodutöö ära teed, siis dopingu testides oled puhas poiss.
Eestlastele on omapärane kiirelt ja kohe, see paistab eriti silma liikluses.
SiimMe
Memberhttp://www.t-nation.com/training/crossfit-the-good-bad-and-the-ugly
Suht hea artikkel CrossFit, TRX, P90X kohta.
SiimMe
MemberVanas roomas visati teisiti mõtlejad kividega surnuks.
Minu meelest on sügiskülv kloun. Teeb lapsed rõõmsaks.
SiimMe
MemberEi ole mõtet, see ongi Kasjak nagu ütled. Tee pühendunult järjepidevalt trenni, ja progresseerudki.
Ilma korraliku treening kavata, võid tühja treenida.
Näiteks, kui teed iga harjutust 20 seeriat. Ilusa figuuri saad küll, kuid lihast eriti ei kasvata.
Ise soovitaks alustuseks teha mingi 3-4 kuud treening kava “Starting Strenght”, siis saad alguseks mingid jõu numbrid paika. Võta keegi sõber või treener appi, kes sulle õige tehnika ära näitab. Peale seda hakka fullbody või spitti tegema.
SiimMe
MemberSpartast mängitakse mingit euro träna. Sellest sai kopp ette.
Tõmbasin, netist endale rudimentali albumi, see andis päris hea hoo sisse.
SiimMe
MemberOlen netis ringi tuulanud kuid ei ole leidnud sellist toodet.
Vees lahustuv kofeiini tablett, võiksid olla mingi maitsega.
SiimMe
MemberMinu arust on kõik suhtumises.
Kui oled rõõmsameelne ja kiidad inimesi, siis teevad nad sulle seda vastu.
Kui olend kinnine, siis räägivad inimesed sinuga vähe. Kõik oleneb selles kuidas sa maailma näed.
See liigne küberruumis aja veetmine on nagu kivi alla peitmine. See ei anna reaalselt mitte midagi.
SiimMe
MemberIse soovitaks teha ennast pilti peegli ees ja võrrelda pilte. Enne ja pärast.
Mida see number sulle annab?

Saad jõusaali jõmmide seas rusikaga vastu rinda taguda ja öelda, et on alla 10% rasvaprotsent.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk selle pildi järgi saad enda protsendi ära arvata.
SiimMe
MemberOlen kasutanud myprotien Alpha Men, niisugune tunne oli et mõjus. Pole korra haigeks jäänud, see ega eelmine aasta.
Mõnda aega olen säästust ostnud mingit multivitamiini, mingit tunnet ei ole, et see midagi teeks.
SiimMe
MemberTäna juhtusin seda saadet vaatama. Erik tegi tublit tööd. Ei tasu asju liiga keeruliseks ja raskeks ajada. Muidu lihtsama inimese jaoks asi liiga raskes minna, võidaksi lihtsalt käega lüüa.
Tähtis on kliendile algtõed selgitada ja teda motiveerida.
Kõige sittemad treenerined on need, kes saadavad kliendile mingi toitumiskava raha eest interneti teel.
Klient vast mingi aja jälgib seda kuid varsti on kopp ees.
Minu meelest tuleks klientidele konsultatsiooni müüa, mitte toitumiskavasi. Treener suhtleb kliendiga mingi 2 tundi. Õpetab õige toitumise algtõed. Mida süüa ja mida mitte. Kuidas ülesöömisest hoiduda jne..
-
AutorPostitused