Skip to main content

siimi1

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 91 through 95 (of 95 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Alternatiiv sõjaväele ? #83562
    siimi1
    Member

teenisin ise jõhvis ja minu arust väga normaalne koht.trenni sain teha niipalju kui ise tahtsin. kuna tegelesin poksiga siis võimaldati isegi väljaspool pataljoni trennis käia.sõjavägi andis ka palju huvitavaid kogemusi ja sain ka oma võimete piire tunda.ei tahtnud ise ka alguses sinna minna ja esimesed 2 nädalat oli hull masekas aga kui ära harjusid siis oli kõik ok.ja tagantjärgi vaatates vägagi positiivne.soovitan kõigil seal ära käia.

in reply to: Parimatest parim !!! #83538
    siimi1
    Member

soovitan kreatiini satur8 mida müüakse fitler.ee olen proovinud ka mitmeid teisi ja see on andnud kõige parema tulemuse.

in reply to: Kellel neist kolmest on parim selg? #83151
    siimi1
    Member

arvestades seda et ülejäänud 3 on kõik mr O-d pole pilt üldse paha. kõige suurem erinevus tõesti trapetsi juures.

in reply to: HIIT, intervalltreening #79700
    siimi1
    Member

Tahaksin hakata suveks valmistuma ja veelgi paremasse vormi saada.Eesmärk oleks rasva vähendamine.Hetkel rasvaprotsent 10 ringis. Olen pikalt tegelenud jõusaaliga ja hetkel käin 3x nädalas jõusaalis. Olen kuulnud ja lugenud intervalltreeningust ja selle headest omadustest. Plaanin ise hakata nädalas 2x rattaga sõitma, on olemas ka pulsikell.Küsimus siis, et milliste intervallidega peaksin tõusma kõrgemasse pulsitsooni ja kaua seal viibima kui treening võiks kesta 40 minutit. Hea oleks kui keegi kommenteeriks kes on ise just rattaga intervalli teinud samuti teretulnud ka kõik teised kommentaarid.

Jõudu!

in reply to: küsimus pulsi kohta #73105
    siimi1
    Member

ok..

aga kui minu aeroobne pulss on 148 siis mida see täpselt näitab, kas kõige paremat pulsisagedust kus keha põletab rasva? ja millises vahemikus peaksin ma oma pulsisagedust hoidma et teha aeroobset?

tänud

Viewing 5 posts - 91 through 95 (of 95 total)