siimi1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
siimi1
Memberkuidas teete kindlaks, et keegi ei peta videos?…tänapäevaste vahenditeha on lihtne teha video ala teen 10 kätekõverdust ja videos need järjest korduvad
siimi1
MemberMinu teada käis Arnold trennis mitu korda päevas, usun et tal oli see kava päeva peale ära jaotatud ja vahepeal olid pikemad puhkepausid kus keha ja vaim sai taastuda. Lisaks sellele oli ta proff ja sai ainult treeningutele keskenduda pluss veel muud abivahendid. Proovida kindlasti tasub sellist kava , et teada saada kui läbi selline asi võtta võib:)
siimi1
MemberSellist teemat nagu Bonsuna aretas olen lugenud T-muscle’i lehelt. Mina ise ei oska küll mingit seisukohta võtta, aga seal lehelt väitis samuti üks proff, et MÕTLEV JA OMI TEGEMISI SELLELE VÕIMELE TOETUDES PLANEERIV NATURAAL ON KINDLASTI TUGEVAM JA SUUREM KUI MITTE MÕTELDA OSKAV LOLL KEEMIK. Aga peale selle lause ütlemist lendas kohale mingi meeletu hulk tegelasi, kellel kõigil olid hirmsalt lollid ja mitte treenivad steroide kasutavad sõbrad, kes kohe hirmsalt hakkasid kasvama ja läksid kõigist mööda. Ma ise usun ka, et ikkagist väga organiseeritud puhas kuju suudab paremini kasvatada, aga siis see tähendab, et see steroide kasutav vennike peab ikka jube koba olema. Igaljuhul see on minu arvamus, ärge seda tõena võtke ma ei tea nagunii suurt midagi, toetusin ainult ühele artiklile.Sellised tüübid võivad küll kiiresti saada suureks aga kauaks?…kuna nende mõtlemine on selline juba, et kiiresti ja palju siis suudavad nad sellised olla väga lühikest aega, kuid mis mõte sellel on?ka steroide süües tuleb teha trenni ja pidevalt, mis mingil hetkel murrab nende tahtmise.hea vorm on eluviis ja nagu Bonsuna ütles saab ka ilma aineteta saavtutada märkimisvärsed tulemused. Sellest edasi minna on juba igaühe enda asi kuidas.
siimi1
Memberkui naine on piisavalt hea siis võtab ta endale sellise mehe nagu tahab:)…need kellel ei ole võimalust valida nendel jääb üle ainult kiruda:)
aprill 19, 2009 at 8:20 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192045siimi1
MemberKäisin võistlust vaatamas ja mulle tundusid mõlemad väga võrdsed…7-l parem käsi…8-l parem jalg…ülejäänul väga suurt vahet kummalgi ei teinud:)
siimi1
Memberkui kellegil isu täis saanud siis võib mulle sellist asjandust pakkuda…ostan ainult korras ja spidomeetriga isendi
detsember 18, 2008 at 6:55 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175660siimi1
MemberMulle ei tundugi kahtlane see, et sa selle kaalu juures kükkisid 215 ja surusid 135, aga 150-ga 30x kükkida, see on küll kahtlane. AGa kui sa nii väidad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>150…30x kükkida….seda tahaks ise kohe oma silmaga näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2008 at 6:12 p.l. in reply to: Mitu Kanterit või riigikogulast suudaks alistada kabetaja rinnalt surumises? #175652siimi1
Membermäletan kunagi kui sõbraga kuskil 13-14 eluaasta juures jõudsime kükis sellise tulemuseni nagu 100kg siis ükskord sattusid jõusaali ka sõbra isa ja tema sõber ning nemad selle raskusega hakkama ei saanud mida oli päris koom vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …tegelikult ongi nii, et kui jõusaali treeninguga ei tegele ega siis eriti ei tõsta ka midagi kuna puudub tehnika, tunnetus ja teatud lihasrühmad mis igapäeva töös ei osale on väga nõrgad…kuigi sitkust võib jätkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siimi1
MemberVideo alguses /91 a, olin siis natuke üle kahe aasta pidevalt jõusaalis treeninud/, kui tähelepanelikult kuulata siis Hr. Tarmo Noop /praegune A.Le-Coq-i boss küsib palju kaal oli, vastan, et 107, riietega /ehk siis jopega kaalutud/. tegelik kaal sel 91 aasta lõigus oli mingi 102 kuskil. Video lõpus, 92 aastal, 2 nädalat enne oma esimest võistlust /juuniorides/ on kaal 100kg täpselt. Võistlustel 2 näd. hiljem oli see 98kg.(Alustades 89 aasta sügisel oma treeninguid, peale rattasportlase 11 aastat kaalusin 90kg)
Huvitav on see, et sel ajal ja ka nüüd on sinu kehakaal enamvähema sama aga lihasmassi erinevus on päris suur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …usun et ka siis oli sul suht väike rasvaprotsent…niiet üheseõnaga lihased ei kaalu midagi?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siimi1
MemberEi peagi midagi muud juhtuma, medalit sa mult ei saa.Selline füüsise poolest Average Joe tegi 10kg väiksema raskusega, kui Eesti rekord 23 kordust.
See on lihtsalt üks asi, mis väärt vaatamist.
Tundub kuidagi kahtlane see värk… Link ja selline mees suudab veel väiksema raskusega ainult 8x teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siimi1
Memberkas neid videosid siia kuidagi suuremalt ei oleks võimalik panna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siimi1
MemberJõuluturniir 2007 Margus Hunt 1.16,9….Ott Kiivikas 1.22,8
Jõuluturniir 2006 Margus Hunt 1.18,5…Ott Kiivikas 1.26,6
siimi1
Member1,26 kasutan ka ainult enne trenni soojenduseks…eelmine aasta sai siis sõbraga proovitud ja see 500m võttis nii läbi, et peale seda ei olnudki võimalik enam see päev trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2008 at 1:04 p.l. in reply to: Oksjonil on 2.-3.dets. Fitness.ee logoga GASP i T-särk #173153siimi1
Member300 fit. konventeerin kohapeal märkide vastu 300fit = 3 Fitness.ee märkiEi lähe oksjoni reeglitega kokku:)
AutorPostitused