Skip to main content

siim92

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
  • siim92
    Member

Kurat, foorumites polnud küll kuskil öeldud et ülevaatus 6st lõpeb, meili ka pole saanud.

in reply to: Reval – Sport Bodybuilding Team! #201136
    siim92
    Member

Panen siis ka paar pilti üles. Reval noorterühmaga liitusin selle aasta jaanuaris, alles siis hakkasin selle alaga tõsisemalt tegelema. Enne seda käisin vahelduva eduga jõusaalis aasta aega, küllaltki seosetut treeningut tegemas. Igatahes, sügisel võistlesin noortes ning kogemus oli super, plaan on minna kevadel uuesti ja siis juba juunioritesse. Kaal piltidel 91kg ning pikkus umbes ~185cm.

post-21498-1291123264_thumb.jpg

post-21498-1291123298_thumb.jpg

post-21498-1291123329_thumb.jpg

Kurat, päris paksuks ennast söönud juba

in reply to: Reval – Sport Bodybuilding Team! #282255
    siim92
    Member

Tere Ott, ma tuleks siis veerand kuuest kui sobib

in reply to: Noorele tööd ja raha. #268203
    siim92
    Member

endal ka aed olemas nii et ei oleks midagi uut

siim.veri@gmail.com

in reply to: Ketsid/harilikud tennised #257415
    siim92
    Member

huvitav kas neid harilikke odavaid tenniseid kuskil tallinnas 48-49 suuruses ka saadaval on? pole kuskil näinud

in reply to: Reval – Sport Bodybuilding Team! #250618
    siim92
    Member

mul oleks suur huvi asja vastu, kuid kahjuks hakkasin seda foorumit kuu aega liiga hilja uurima, kas enam toimub midagi?

in reply to: Soovitusi minu treening ning treeningkava kohta #250611
    siim92
    Member

oeh, võtsin fitnessi esilehelt endale hoopis sobiva kava, oleks võinud rohkem ringi uurida enne siia postitamist, kuid siiski aitäh abi eest!

in reply to: Soovitusi minu treening ning treeningkava kohta #250386
    siim92
    Member

selge, aitäh, proovin siis õlapäeval joosta, loodan et ei hakka segama.

siiski oleks veel üks küsimus seeriate kohta

E:Rind, triitseps, kõht. esmaspäeva näitel toon siis. Teen 2-3 erinevat harjutust igale lihasgrupile, ehk siis 3 erinevat harjutust rinnale, näiteks horisontaalis surumine, lendamine, pos kangiga surumine, kuid mitu seeriat ma teen iga harjutust? 3-4? ehk siis oleks kokku 9 seeriat rinda esmaspäeval?

in reply to: Soovitusi minu treening ning treeningkava kohta #250374
    siim92
    Member

ma olen tegelikult enne jalgadele küll jõudu teinud, päris korralikult isegi, lihtsalt viimased 2 kuud olen selle asemel pikka maad jooksnud

E:Rind, triitseps, kõht.

T:Selg, trapets, biitseps.

K:Puhkus

N:Õlg

R:Jalg, kõht

selle kava kohta tahaks veel küsida et mida ma laupäev pühapäev teen? puhkan? Ja kui teen iga lihasgrupi jaoks 2-3 erinevat harjutust siis mitu seeriat ma peaks iga harjutusega tegema? Ja millal ma peaks pikka maad jooksma?

in reply to: Soovitusi minu treening ning treeningkava kohta #250259
    siim92
    Member

Esiteks võta endale korralik kava, igapäev rinda mõttetu teha + jalgu sa ei tee ka üldse, biitseps ka igapäev. Korraliku kavata sa ei kasva mitte kuskile. Peale trenni võiksid juua taastumiseks Vadakuvalku + süsivesik, ei ole kohustuslik, võid süüa ka kohupiima + Banaan/mahl.

Ise jaotaks nelja päeva peale kava nii :

E:Rind, triitseps, kõht.

T:Selg, trapets, biitseps.

K:Puhkus

N:Õlg

R:Jalg, kõht

mida sa täpselt mõtled selle all?

näiteks esmaspäeval mitu seeriat rinda peaks tegema ja milliseid harjutusi peaks tegema? rinnalt surumine, lendamine, kaldpingit surumine, kõik?

ja neljapäeva kohta kui ainult teen õlgu, siis tuleb ju ainult mingi 10 seeriat trenni peale ja midagi muud ei tee? 30min trenn siis?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)