Siim Rast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 22, 2008 at 5:46 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #171839
Siim Rast
MemberOkey minu viga
“> .november 22, 2008 at 5:13 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #171833Siim Rast
MemberMina olen seda proovinud ning tuleb tunnistada,et see toimis 100% minu puhul. Nimelt kaotasin umbes 4 kuuga kehakaalus 20kg. Tegelikult ongi seal peamine asi see, mida sa tohid koos süüa ja mida mitte ning kui kaua peab toidukordadel vahet olema. Sinu vereanalüüsi põhjal saadakse teada ained mida tohid süüa ja mida mitte ning selle järgi koostatakse sulle menüü ja ongi kõik.
Siim Rast
MemberMina ostsin rihmade asemel magneesiumi ning ei kahetse, treenib ka haaret, kuid just väldib ära libisemist.
Siim Rast
MemberMyFitness Rocca al Mare, endine Coral Club, väga hea on kõik,aga uus varustus võiks kiiremini kohale jõuda, kangid on kõverad ning kükipuur puudub.
Siim Rast
MemberKiivikas- 3
Vähi – 2
Siim Rast
MemberKõige enam vihkan ma seda kui raskusi maha ei tõsteta kangi pealt. Miks peab seda tegema järgmine inimene kes kangi/trenasöri kasutama hakkab? Samuti võib selline käitumine jätta mulje,et pink vms. on juba hõivatud.
Siim Rast
MemberMina leian,et see on siiski väga individuaalne, endal on 6 kuuga rinnalt surumise max tõusnud 85-lt 135ni. Tundub suur areng, kuid enda kehakaalu juures ma seda väga üle ei tähtustaks.
Siim Rast
MemberMina käin MyFitness Rocca al Mares (vana Coral Club). Hind suht kallis küll uutele liitujatele 1099 krooni kuu vist hetkel, aga vanad Coral Club liikmetele jäi hind samaks, ehk 1000 krooni kuu, suurim pluss selle hinna sees on ujumis võimalus.
Saal on üldiselt suur ja korralikult sisustatud, hantlite valik on hea, 12-50kg hantlide 2kg vahedega (12,14,16 jne), Klubiga hetkel rahul seega mujale ei tiku
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused