Siim Rast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Rast
MemberSurumise esimene katse kahjuks ebaõnnestus Silbaumil.
Siim Rast
MemberProtokollis on minuarust teine koht kükis Silbaumil.BULANYY Mykhaylo – 365kg
SILBAUM Margus – 335kg
WEGIERA Jan – 330kg
Aga võib-olla pole seal veel kõikide meeste lõpptulemust siis.
3-s voor pole kirjas veel vist,sest üks kükkis 340 ja esikoht 375.
Siim Rast
MemberSilbaum sai kükis algraskuse(325kg) kirja .
335kg ka kirjas, loodame et tuleb ilus võistluse jätk.
Silbaum kolmandast katsest loobus. Küki 3-s tulemus seega väike pronks olemas juba.
aprill 19, 2009 at 8:21 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192047Siim Rast
MemberTaavi Koovit paistab piltidel kuivem kui Ott Kiivikas, minu eelistus oleks läinud pigem Koovitile. Aga mis mina ka kulturismist jagan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Rast
MemberPealehe uudises ka väike vasturääkivus. See MyFitness Rocca al Mare toidulisandite presentatsioon on teisipäeval 14.aprillil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Uudises märgitud esmaspäev.Lihtsalt mainisin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Siim Rast
MemberEndal oli sama probleem, ennem seda ei täheldanud,aga kui jõusaali toodi uus jalapress siis hakkas jama peale. Raskused suuremaks läksid alaselga valu lõi. Lõpetasin jalapressi tegemise üldse ära ja panin suurema rõhu kükile.
Kui kükkides selg tunda ei anna siis soovitan hoopis kükkida rohkem ja kui jalapressi teha siis väiksema raskusega puhtalt doonuse jaoks.
Siim Rast
MemberEks need ikka baasharjutused ole. Vahest meeldib üks, vahest teine rohkem, see mis paremini areneb see parajasti ka lemmik on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga üldiselt meeldib mulle kükki siiski kõige rohkem teha, jalapäev on nagu õnnistus mida iga nädal oodata
.Siim Rast
MemberMustade otsadega kang on 11kg ja teised 3 on 20kg.
Siim Rast
MemberAlustasin jõusaaliga täpselt 1a ja 1kuu tagasi.
Alguses max raskusi ei proovinud,tegin ringkava üldise toonuse parandamiseks.
Esimene mille max raskust proovisin oli lamades surumine: 80 oli ta siis, nüüd 145
Jõutõmmet tegin esmakordselt juunis, siis tõmbasin 130kg, nüüd 250
Kükiga alustasin septembrist, esimene kord jõudsin 130x2ni, nüüdseks rekord 245, kuid see peaks hetkel alistuma, sest pehmete sidemetega trennis kükitud 225×3 viimaseks seeriaks.
Kaal kuskil 158kg ringis, alustades oli ta vast mõni 8-9kg rohkem. Vanust muidu 20
Siim Rast
MemberEi hakka uut teemat tegema, kellegil on selliseid randetugesi http://shop.fitness.ee/popup_image.php?pID=421 ja kuidas rahul olete? plaan oleks soetada üks paarike…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud vastajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei soovita neid osta, mõttetult kallid ja minu omad on väga ebakvaliteetsed. Pmts on 4 kuuga nad mul täiesti räbalateks läinud, tellisin titani omad uued, viskan need vanad minema ma arvan.
Siim Rast
MemberKangi raskus arvestatakse siiski sisse.
Siim Rast
MemberPean nõustuma jrx-ga, Rait Sagori treeningut sooviks isegi vaadata.
Siim Rast
MemberLamades surumine-140kg
Kükk-200kg
jõutõmme-230kg
Ilma varstuseta kõik tulemused, kükkimisel ei olnud ka sidemeid.
Vanus 20, kaal 155kg, pikkus 182cm. Tulemused on saavutatud 10 kuuga.
Selline küsimus ka,et kas juuniorites EMV puudub 125+ klass?
detsember 26, 2008 at 7:05 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176590Siim Rast
Member1. Ain-Alar Juhanson
2. Allar Raja
3. Ott Kiivikas
4. Aleksei Budõlin
5. Argo Ader
6. Andrus Murumets
7. Ingemar Teever
8. Märt Israel
9. Tanel Leok
10. Gert Krestinov
11. Olle Kärner
Siim Rast
MemberIse arvan,et see nn. kangus tekib sellest,et ennem kükkimist ei venitata korralikult selga lahti. Ise tavaliselt ennem jõutõmmet ja kükkimist venitan selga ligi 10min ja teen kergemate raskustega soojaks.
Alaselja harjutuseks ,kui jõutõmmet teha ei soovi on Good morning, koormab korralikult selja ära ning samuti aitavad keretõsted.
-
AutorPostitused