Siim Rast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Rast
MemberAlgraskus kirjas ilusti
Siim Rast
MemberMis viga oli surumisel?Fikseerimine, viimased 10cm.
Siim Rast
MemberKa viimane katse ebaõnnestus ukrainlasel ja ongi 0 kirjas kahjuks.
Kohe algab siis esimese grupi jõutõmme, ootame Erkkilt korraliku esitust
Siim Rast
MemberMees kes küki võitis pani surumise algraskuseks 275kg ja on 2 korda ebaõnnestunud.
Siim Rast
MemberKas -100ga lõppeb tänane päev ära?Või võistlevad veel -110 mehed ka?
Erkki sai ka 187.5 kirja.
Siim Rast
MemberMa usun,et teil on siiski veits suurem võimalus teksasi leida kui minul. Pole leidnud ühestki teksapoest omale viimase paari aasta jooksul teksasid. Praegu on ainuke koht kus ma omale püksid olen leidnud maksimarket
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Proovisin ka Gaspi XXL-i kuid need jäid ikka lootusetult väikseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga üldiselt kellel suurem kehaehitus soovitan vaadata rõivaid Columbia kaubamärgi alt, sealt võib ühtteist leida.Siim Rast
MemberMiks peaks just 10 korduseliste seeriatega tegema?Näiteks üks väga hea algajate jõutreeningu programm, Mark Rippetoe “Starting Strength” ütleb et harjutusi tuleks teha just 5-seeriatega, seda muidugi 3×5 mitte aga 5×5. Pikemat lugemist ja seletust siit: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=998224
Asi on pigem selles,et liigesed peavad ka selliste raskustega harjuma. Paratamatult saab 3×5 kasutada suuremaid raskuseid kui 3-4×10. See on nagu põhiline miks tuleks teha pikemaid seeriaid ning hiljem viia korduste arvu väiksemaks. Ei saa pidevalt jõutrenni teha suurte raskustega, sest vigastused on kerged tulema.
Siim Rast
MemberAga 5×5 ei sobi ?10-seid on mulle äärmiselt ebamugav sooritada, eriti kükis ja tõmbes
Palun kuula mis sulle räägitakse. Ka minul on 10-seid väga raske sooritada samuti kükis ja tõmbes,aga ma ei vingu. Suudan oma suure kehakaaluga need ära saad sina poole kergemana ka hakkama. Pealegi on just pikemad kordused need mille pealt on võimalik tõsta oma max. tulemusi. Näiteks, on siiani kõik minu viimaste võistluste ettevalmistus tsüklid alanud kordustega 8-10 ja seda kõigis harjutustes. Alustad kergemalt ja iga nädal lisad raskust, oluline on see,et on mingi siht mille jaoks sa seda üldse teed. Sinul soovitan korduseid 8-10 hoida kuskil 8 nädalat ja siis vaikselt hakata alla tulema 6-8 peale. Miinimum milleni sul alguses mõtet minna on ongi ehk 3-5 ja siis mingi hetk proovida oma uued maxid ära ja alustada otsast peale. Peamine sellise pika tsükli puhul on tunnetada oma keha ja võtta mingid nädalad kergemalt ja peale 12 nädalat teha ka kuskil nädalane puhkus. Baasharjutused jäta sisse, tõmmet soovitan üle nädala teha, ehk siis ühel nädalal jõutõmme teisel nädalal nt good morning. Samuti vaheta abiharjutusi, mitte küll iganädal aga üle nädala oleks täiesti mõistlik.
Hetkel ravi oma õlg korda ja jäta svung kavast välja. Kui õlga hakkad tegema siis ära svungi, tee näiteks smithil surumisi. Hantlite erinevaid tõsteid jne.
Nüüd jõudis terve seltskond härraseid ennem mind juba asjast rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Rast
MemberSee on nüüd küll paras karauul :S . Kahju,et sedasi läks :S
Siim Rast
MemberSelline asjade käik on nüüd küll vägagi ootamatu :S . Ei tea mis juhtuda võis, kas mingi vigastus lõi äkki välja?
Siim Rast
MemberRaulil ilmselt rinnale saamisega probleeme? Vähemalt trennis oli, kui ma viimati nägin.Ma arvan,et soojendus läks liiga kiireks ja ei tea ju kes Kaidole ja Raulile üldse särgid selga aitasid jne. Viimane trenn sai ilusti kangi rinnale.
Siim Rast
MemberKohe näeme kui head närvid Raulil on. Vana mehena ei tohiks asi väga hull olla. Loodame,et saab siiski tulemuse kirja.
Siim Rast
MemberSee oli selge, et taktika selline on peale sellist algust. Raul krt ära nüüd pulli.
Siim Rast
MemberPalju õnne Kaidole, kuigi tulemus jäi natuke kahvatumaks kui kõik lootsime, siis ehk asjaosaline pärast räägib miks ja kuidas kõik sedasi läks.
Aga nüüd kohe võistlustules Raul Randmäe, kellele piisab algraskuse alistamisest,et tulla Maailmameistriks.