Siim Rast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Rast
MemberSaksamaa-Hispaania 5:2
Siim Rast
MemberHolland-Uruguai 4:1
Siim Rast
MemberArgentiina-Saksamaa 2:4
Paraguai-Hispaania 1:3
Siim Rast
MemberPalju õnne!
Siim Rast
MemberPalju õnne!
Siim Rast
Memberkatsed peavad vist neil näiliselt kerged tunduma ,kohtunikele,muidu kui vähegi pingutad vms kohe enam vähem NO LIFT
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures jäi selline mulje küll jah
. Sellised korralikud võitlused loeti NO LIFTIks, imelik aga mis teha.Siim Rast
MemberKohtunike tegevus tundub väga range olema, kahjuks ei näe tulesi kuidas otsused langevad ebaõnnestunud katsetele kas 2:1 või 0:3. Rangus võib tuleneda,aga surumise MMist mis äsja toimus ja milliseid katseid seal kohtunikud läbi lasid.
Kahju,et Raigol viimast katset ära ei loetud, kuna stream on kehva siis sügavust täpselt ei näinud ja muid vigu nagu ei täheldanud.
Siim Rast
MemberRaigol algraskus kirjas ja tundunud kõige raskem olema.
Siim Rast
MemberNo nii, nüüd on aeg pöidlad pihku võtta, sest Aimaril on kahjuks mõlemad katsed kükis ebaõnnestunud, kõik jääb viimase katse peale .
Kahju, viimane katse ka ebaõnnestus :S . Viimane kükk jäi kõrgeks vähemalt minule tundus sedasi.
Siim Rast
MemberSuper tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Palju õnne Liisa,Natalja, Oleg .Siim Rast
MemberKas dopingukontroll ka on?
Siim Rast
MemberTekkis küsimus, et ma ise pole kordagi ühtegi maksimumi proovinud siiamaani kasutades silda (100kg viimati, ei tulnud ära, aga varsti tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), sillaga tuleks see ju palju kergemalt. Kas pigem teha ikka nii, et kogu keha on pingil või mis raskustest alates oleks vaja juba sillaga teha?Kui sa soovid harjutada sillaga surumist, siis tasub silda kasutada koguaeg, ka soojendust tehes tühja kangiga jne. See kui sa arvad,et sillaga surudes tuleks kergemalt siis esimestel kordadel ei pruugi see sedasi olla, sest nagu Alessandro ennem mainis vajab sillaga surumine harjutamist. Lisaks peab ka ülaselg ja jala olema tugevad,et sild ära ei laguneks.
Ühesõnaga, ei tasu mõelda,et see sild nüüd mingi imeasi on millega surumine meeletult kergem oleks.
Siim Rast
Memberpigem ei meeldind kohtunikele see lõpu sirutus, Erkki tõmbab ni iet ei vi lõpus õlgu taha. Ja seda ei loetud seekrod ära seal ilmsele…..Kolmandaks katseks poel juurd eka raskust lisanud veel vähemalt mitte. ..
Tartlaste jutust olen aru saanud,et Erkkil on hästi suured õlad ja see jätab mulje nagu ei tõmbaks lõpuni.
Viimane katse ebaõnnestus, tehniliselt lagunes ära, tagumik tõusis ülesse ja seljaga enam tõmmata ka ei jõudnud.
Siim Rast
MemberKahjuks ei loetud ära, keskmises faasis tekkis väike stopp ja selle tõttu vist.
Siim Rast
MemberPigem on Erkki tehnika selline, nii palju kui mina olen näinud.
-
AutorPostitused