Siim Rast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2010 at 12:57 p.l. in reply to: EM Masters lamades surumises, Hagondange 2010 OTSEREPORTAAŽ #280166
Siim Rast
MemberMilliseid veakaarte näidati viimasel katsel?Õnnitlused Kaidole ja teamile!
Üks kohtunik näitas sinist, teise kohta ei oska kahjuks öelda.
oktoober 21, 2010 at 2:25 p.l. in reply to: EM Masters lamades surumises, Hagondange 2010 OTSEREPORTAAŽ #279926Siim Rast
MemberRaulil algraskus 200kg kirjas.
Siim Rast
MemberPäris huvitav kuulamine, kui tavaliselt peavad raadiosaadete tegijad intervijueeritavalt sõnu suust välja kiskuma, siis Imre võttis kohe ohjad enda kätte ja kukkus jutustama
“> , samamoodi nagu Oti käe küljes olles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Siim Rast
MemberSiim ma olen meelitatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata,et ma pettuma ei peaks
“> . Homme elame Sulle kaasa korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Rast
MemberNoored -70kg
Rainer Neemsalu – 1
Silver Eensalu – 2
Hendrik Ennusaar – 3
Noored +70kg
Paul-Eerik Rosenberg – 2
Siim Veri – 3
Kert Uppin – 1
Juuniorid -75kg
Aimar Kuusnõmm – 1
Indrek Lemmats – 3
Kristjan-Johannes Konsap – 2
Juuniorid +75kg
Mikk Raudsepp – 1
Taavi Merisalu -2
Klassikaline Kulturism -180cm
Imre Vähi – 1
Harri Indus -4
Maikal Pikalev -3
Siim Savisaar – 5
Marti Taru – 2
Klassikaline Kulturism +180cm
Leinvald Jüri – 1
Martin Münz – 3
Indrek Viska – 2
Lennart Männiste -4
Mehed -80kg
Siim Sammalkivi – 4
Rain Kuusnõmm – 2
Andrey Abrossimov – 1
Taavi Talah – 3
Mehed -90kg
Ott Kiivikas – 1
Mehed +90kg
Aleksandr Aleksejev – 2
Janar Gröön – 1
BodyFitness -163cm
Esta Pilt – 1
Julia Dunik – 3
Marina Sakutene – 4
Helen Liiva – 2
BodyFitness +163cm
Christina Alev – 2
Annika Summel – 1
Jaanika Saareleht – 4
Tiina Porgand – 3
Fitness
Natalia Nazarenko – Kiivikas – 1
Juuniorite absoluut – Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitnessi absoluut – Annika Summel
Meeste klassikalise kulturismi absoluut – Imre Vähi
Meeste kulturismi absoluut – Ott Kiivikas
Meeste TOP 6 absoluut:
1. Ott Kiivikas
2. Mikk Raudsepp
3. Imre Vähi
4. Jüri Leinvald
5. Andrey Abrassimov
6. Aimar Kuusnõmm
Siim Rast
Memberheh, päris koomilised numbrid Siim või mis ?hetkel on isegi tööseeriates suuremad raskused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks on sedasi läinud jah,et need raskused ei ole enam isegi tööseeria raskusteks vaid pigem soojendus raskused. Lihtsalt õige trenniga on võimalik oma tulemusi küllaltki edukalt parandada. Täna just juhtusin vaatama kapile ja sealt vaatas vastu küllaltki huvitav vaatepilt, kõrvuti on juhtunud diplom Viljandimaa MV kus kogusumma oli 610kg ja siis “elukas” millel viimase võistluse kogusumma 900kg . Seda siis 1.5 aastaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Rast
MemberPalju õnne!
Siim Rast
MemberPalju õnne !
Siim Rast
MemberVärske maailmameistri etteaste peaks algama umbes 19.50, hoidke silmad lahti
Siim Rast
MemberAlex on Maailmameister!
Siim Rast
MemberOtt, laksud hakkavad niisama ka käima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tegelikult on olukord hetkel selline,et pikk autosõit on seljataga, öösel sai korralikult magatud nii umbes 10h kanti, hommikusöök on söödud, Laura ja Kaido läksid linnapeale. Kuna mul endal on veel küllaltki unine tunne, siis vaatan natuke internetis ringi ja üritan veel paar tundi und endale kuskilt leida. Võistlus algab homme umbes 15.30 Eesti aja järgi, seega sinna on veel aega küllalt
“> . Aga esmamulje on asjast positiivne, eile võistlust vaadates oli juba endal tung lavale minna, aga küll ma homme sinna ka saan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kaalunumber tegi rõõmu, olin valmistunud hullemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Laura lisab kindlasti siia hiljem uuemat materjali,et Fitness.ee kasutajaskonda võistlustega kursis hoida.
Siim Rast
MemberKui võimalik mängiks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Rast
MemberMidagi hullu õnneks pole, kordused on madalad seega kannatab ära. Kuigi särke peab küll trennis rohkem kui üks igakord kaasas olema, sest peale esimest harjutust on särk lihtsalt läbimärg. Muidu üldises plaanis on see kuumus juba ära tüüdanud, vihma võiks tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Siim Rast
MemberHispaania-Holland 2:3
Siim Rast
MemberVõistlus siis selleks korraks läbi. Nagu ühel korralikul viievõistlusel ei saa ka ilma vigastusteta, siis kahjuks läks sedasi ka meil.Muidu oli üritus väga hästi korraldatud ja kõik sujus kiiresti ja kenasti. Algsest ajakavast olime tubli 1.5h ees. Minu enda jaoks oli kõige hullem asi nagu arvata võis 1000m jooks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga üritasin kannatada nii palju kui võimalik, sest seisma jäämine oleks olnud juba allaandmine.Muud alad läksid nagu nad läksid. Ketas ja kuul on ikka vägagi tehnilised alad ja seal toore jõuga pole suurt midagi teha, eriti just kettas. 60m ja kaugus olid sellised mõnusad mitte midagi hullu alad õnneks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kokkuvõtteks võib öelda,et väga tore ettevõtmine ning suur tänu kohtunikele kes meile olid lahkelt nõus õpetussõnu jagama ning tehnikaid selgitama. Ühesõnaga väga mõnus vahepala jõutõstmisele.
AutorPostitused