Siim Rast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Rast
MemberSelle teema puhul pean täielikult nõustuma Tarmop mõttekäiguga. Liiga noorelt jõutrenni tegemine, eriti veel enda piiride kompamine ei ole kasvavale organismile just parim variant. Seda eriti liigeste vaatenurgast, sest 14-15 aastase lapse liigesed ei ole mõeldud suurte ja väga suurte raskuste liigutamiseks.
Enda kogemusest võin öelda,et mina läksin esmakordselt jõusaali 17 aastaselt, aga 3 kuuga viskas kopa ette ja sinna ta jäi. Kuni selle ajani olin tegelenud kõiksuguste muude spordialadega, erinevad pallimängud, ujumine, rattasõit jne. Ütleme nii,et olin oma kehakaalu kohta ikka väga aktiivne. Uuesti alustasin jõusaaliga kui olin 19,5 aastat vana ning 3 aastaga olen ma jõudnud praegusesse seisu. Siiani olen suutnud vältida igasugu jõusaaliga kaasnevaid vigastusi ja liigesvalusid “ptüi,ptüi ptüi” . Siit ka minu järeldus,et hilisemas eas jõusaaliga alustamine on sinu kehale mõistlikum, kui varajases eas kasvava organismi kurnamine suurte raskustega.
Siim Rast
MemberAi pagan, ajasid ananassi ja tuunikala isu peale
??:”> . Ega liiga ühekülgne toitumine ongi tihti see mis paljusid dieedi pidajaid loobuma sunnib.veebruar 1, 2011 at 5:14 p.l. in reply to: Valminud on Eesti Jõutõsteliidu ametlik kodulehekülg! #288553Siim Rast
MemberVäga hea töö Alexander! Oled asjaga vaeva näinud ning tulemus on väga korralik!
Siim Rast
Memberno nohh, heitjad treenivad suuri raskusi surudes (tugevaimad 250 ringis) ja ometi püsivad maailmatasemel 40nda eluaastani. Samuti on paljude jõualade tegijatega juba hallidest aegadest, ammu enne imesärkide väljamõtlemist. Vaata näiteks Valentin Dikulit, kes 52 aastaselt tegi ilma varustuseta jõutõstmises 450-260-460. 80ndate Eesti kõvemaid jõutõstjaid V. Solovjov oli tippmarke tehes pea 40 aastane U. Västrik isegi üle 40ne jne-jneNo fakt on see,et surumist põrkega tehes ei saa õlad nii suurt koormust, kui rinnal peab olema paus, nagu seda reeglid ette näevad, siis see ongi koht kus õlad k
ige rohkem haiget saavad. Valentin Dikuli näide on kohatu, sest mees on tsirkuse artist ja need 50kg kettad mis sinna kangile laoti olid ilmselgelt kergemad. Eesti vanad tegijad surusid pausita nagu ma juba ennem mainisin, lisaks puudus dopingu kontroll.
Fakt on see,et varustuseta surumine lõhub ja sellest ei saa üle ega ümber.
Siim Rast
MemberEga kui järgmine kord mingit rekordit teha vms, siis peaks samuti mingi ekstreemse asjaga hakkama saama,et üldse uudistekünnist ületada.
Siim Rast
MemberÕnnelikult kodus, jalg on jääpakkide vahel
Siim Rast
Membervideost näha et tagumik kerkib aga nurk halb ja ei näe kas ka täiesti lahti tuleb,aga muidu suhteliselt kergelt tuli kang üles jh. kena tulemus,palju õnne Kaidole!Tagumik oli 100% pingil. Küljekohtunikud oleks seda ju muidu märganud. Pole tarvis sellised avaldusi teha kui ise kohal ei olnud.
Siim Rast
Member1. Kaido Leesmann
2. Raigo Kuusnõmm
3. Rene Poljakovi
4. Siim Rast
5. Tarmo Pärna
6. Alex-Edward Raus
Siim Rast
MemberAilele vastuseks, siis et minu koer vägisi hulukma ei kipu, siis kui värav korralikult kinni pole pandud, siis mingi aja pärast võib ta väikesele jalutuskäigule küll minna, aga tuleb üldiselt ise tagasi. Aga kaevata muidu neile meeldib, lillepeenardes on pidevalt augud kuhu ennast magama sätitakse .
Siim Rast
MemberMalamuudid on toredad jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Endalgi malamuut, kes ootab lume tulekut, sest nägu on küll selline peas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Siim Rast
MemberVastus küsimusele miks kergemaid kaalukategooriaid nii palju on peitub statistikas. 2009 aasta maailma edetabelis on võistlejad järgmiselt jaotunud56kg – 62
60 – 66
67,5 – 96
75 – 129
82,5 – 138
90 – 131
100 – 135
110 – 111
125 – 82
+125 – 64
No võistlejate arv hakkab siiski oluliselt suurenema alates kehakaalust -75kg . Alla selle on neid väikseid mehi siiski küllaltki vähe. Nagu Sa ise kirjutasid, siis suurim osalejate arv on kaaludes -82,5-100ni. Samuti olgem ausad on kõige suurem publiku huvi suunatud viimasele päevale kui raskekaalu mehed ülesse astuvad, seda võib vaadata kasvõi live stremede vaatajate arvust. Seega võiks ju vabalt -56;-60;-67,5 olla mingi ühise kaaluna , või siis kombineeritakse nendest nii,et jääb -62 ja järgmine kaal on -72 vms. Uute kaalude jaotusega küll kaotati ära -56, mis asendati -59ga, aga järgmine kaal on siiski -66, mis võiks pmts olemata olla kui esimest kategooriat tõsta -62ni, aga mis ma siin ikka arutan, ega minu arutelust ei muutu nagunii midagi. Imelik on lihtsalt see,et kaalukategooriad, mis on juba aastaid kehtinud kaotatakse , sellega nullitakse pmts ka eelnevad rekordid, jah nad küll külmutatakse aga ikkagi, ajaarvamine hakkab pmts siiski otsast peale. Huvitav oleks teada, milliste häälte arvuga antud otsus vastu võeti ja kes olid just suurimad toetajad.
Aga noh eks siis 01.01.2011 hakkame otsast peale ning hakkame uusi Eestri rekordeid püstitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Vähemalt on esimesel võistlusel iga rekordnormist suurem katse juba automaatselt rekord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Siim Rast
MemberTäiesti reaalsed võivad need normid olla jah.
Siiski ma ei saa aru, miks peab olema just seal väga madalas kaalus neid kategooriaid nii palju, võiks olla -60 ja järgmine kaal mingi -74 ja edasi juba -83. Samuti on arusaamatu suurte meeste kaalu vähendamine, sest aeg on näidanud,et inimesed lähevad ajaga üha suuremaks, milleks siis seda kaalu alla tuua. Teiseks kotitakse ka 120kg kaaluvaid mehi, sest võistlema peavad nad suure tõenäosusega 150+kg kaaluvate meestega. See on kõigest minu arvamus.
MMil ootan juba laupäeva, siis alles läheb tõsiseks andmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Siim Rast
MemberPmts muutub keskmist kaalu omavate sportlaste elu lihtsamaks,et kaalu mahtuda, suured kaalud võiksid samaks jääda, ehk siis -125 ja 125+ . Alguses tundus,et põhiline argument oleks kaalukategooriate vähendamine,et jõutõstmine muutuks olümpiaalaks, aga selliste kaalude muutmisega kaob vahelt ära ainult üks kategooria. Eks nüüd läheb kindlasti raskemaks välisvõistlustel, sest -125s piiri peal olevad mehed on nüüd samuti raskekaalus ja sellega konkurents ilmselgelt suureneb. Kuna konkurents suureneb, siis see sunnib ennast samuti rohkem pingutama, nii et igal asjal omad plussid ja miinused.
november 5, 2010 at 12:23 e.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281427Siim Rast
MemberOtt, vorm on väga hea
oktoober 26, 2010 at 8:36 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #280568Siim Rast
MemberLiiga haige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . 36.10-37.00 on lihtsalt liiga haige tekst, mingi 3 korda kuulasin ja lihtsalt krampides naersin. Imrele sooviks aga edu, peaasi, et vorm MMini vastu peab ja tulemuseks kõige kirkam medal saab olema.AutorPostitused