Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 18, 2014 at 8:11 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #293124
Siim Kelner
Memberhttp://brentbrookbush.com/more-glute-less-hamstring/
especially for u, my young treener. Õnneks on aega areneda ja kunagi saab sinust äkki midagi tõesti vajalikku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ise püüangi seda teha mitte niivõrd kakspea-, pigem – tuharalihasele rõhuga.
Tore, et alaselg koormust ei saa vähemalt eksole. Sul mingi isiklik probleem minuga või?
august 18, 2014 at 11:50 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #369679Siim Kelner
Memberhttp://www.chunkfitness.com/exercises/leg-exercises/hamstring-exercises/leg-curls-exercise-ball
Kui
Leg Curls (Exercise Ball)
tehes “treenib” see kellegi selga, siis on midagi tehnikas puudu.
Hea loogika, sõbrake.
Et kui võtame ennast planku, siis ei treeni see ühtegi lihast? Peale isotoonilise töörežimi on teisigi režiime millega lihaseid treenitakse.
See on super harjutus, mis kaasab tööse peaaegu terve keha stabikad mitte ainult kakspead.
Seda Swiss Balli sarnast asja teen sageli TRX-ga naisklientidele ja iga kord ette näidates võtab hambad krigisema + järgmisel päeval jala tagaosa ja kõik muu tagumine anatoomia annab märku. Good stuff!
Proovi ühe jalaga, veel vägevam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 18, 2014 at 6:06 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #369666Siim Kelner
MemberÜritan järge taas üles võtta, kuna olen piinlikult kaua ebaaktiivne siin olnud.
Eks tegemist ole hetkel plaju ning igale poole peab jõudma. Alustame kohe sellest, et sai võtud vastu otsus sügisel siiski mitte võistelda. Ei ole valmis vaimselt uuesti ning vahepealne aeg oli liialt lühike, et edasiminekut näidata. Oli plaan, et kui teha, siis teha kohe MM ka, kuid järgin sisetunnet ja lasen sel olla. Kasutan seda aega ära muudeks asjadeks nagu oma treeneri poole arendamiseks. Trenni teen seevastu rohkem, kui kunagi varem. Mõnel nädalal on tulnud kokku suhteliselt kosmilised numbrid, aga ega mulle ei piisagi enam 1,5h kangi 4-5x nädalas. On nagu vajadus rohkem otsa rahmeldada, just aeroobsemat asja.
Jõusaali treeningu olen ehitanud veidi ümber pidades silmas just korrektset rühi hoidmist ja selga tervist. Seda võib näha ka hetke jaotusest.
- Kükk kang sirgetel kätel (väga efektiive ja nõudlik harutus, mida pole võimalik mustalt teha)
- Klassikaline rinnalt kükk (erinevalt ristatud kätega versioonist sunnib kasutama toraktlist sirutust seljas)
- Rummenia JT (puusad taha, kang põlvedeni, et mitte piinata nimmelülisi)
- Bulgaaria kükk (lihtsalt hea ja efektiive harjutus)
- Swiss ball leg curl (vägev harjtus, treenib nii selga, stabikaid ja kakspead, Ben Johnsoni fännid, proovige)
- Säär seistes
- Rööbaspuudel surumine (kasutan, kuna abaluud liigavd vabalr erinevalt kangiga surumisest)
- Hantlitega horisontaalis surumine
- Lend pos.
- Hantlite või kangi pea kohale surumine seistes (seistes, sest on ebastabiilsem ning kaasab töösse kehatüve)
- Triitseps 2 harjutust
- Kõrvaletõsted (jätan viimaseks, kuna hoopis teist iseloomu harjutus)
Selg-biits on nagu selg-biits ikka lõuad, kangid, hantlid, masinat vähe, veidi plokki. Peaset midagi oleks tehtud.
Teen ülepäeviti enamjaolt, kuna rühmad on suht laes praegu.
Toidu poole pealt hommikul purdru sisse herat. On tekkinud erinevad kombinatsioonid näiteks puder+vanilje hera+ mustikad või puder+šokolaadi hera+jõhvikad.
Lõunal suurem praad ja ohtul rikkalikum omlett enmjaolt, kulutus on laes.
juuli 11, 2014 at 7:05 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #368490Siim Kelner
MemberHead vaatamist
Siim Kelner
MemberEi ole ma mingit paanikat tekitanud, inimlik uudishimu
Sellest ma saan aru, et sinu blogis kajastatakse sinu teadmisi. Ei lootnudki sealt kellegi teise omi leida.
Õpetliku poole pealt tekkiski mure, sest jäi arusaamatuks, et see on alles nn treiler õigest filmist
Alusetu kriitika, kust otsast?
Enneaegselt alusetu
= alusetu. Anna aega atra seada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärme tekita shitsormi, kõik saab korda.
Peace.
Siim Kelner
MemberSealt
- Palun ära tekita mingit paanikat nüüd, alles üks video on väljas. Kuskilt tuleb alustada.
- Vaata minu video uuesti üle. Videod hakkavad minu blogis minu tegemisi kajastama.
- Õpetlikku tuleb ka.
Enneaegselt alusetu kriitika su poolt.
Siim Kelner
MemberKui aus olla siis treeningut kui sellist siin praktiliselt näha ei olnudki. Kui tahta inimesi õpetada siis võiks seda treeninguvärki vägagi rohkem olla. Siim rääkis väga hästi oma treeningu lahti. See oleks võinud alguses olla/taustal mängida ja samal ajal näidata siis rahvale seda ilusat sooritust ja puhast tehnikat. Rööbaspuude surumise ajal jalgu näidata…no ei aita see kedagi.
Kui järgmised on samasugused siis õpetustest on asi väga kaugel.
Minupoolne konstruktiivne kriitika.
Kust sa välja lugesid, et mingid õppevideod hakkavad tulema? Ma hakkan oma tegemisi kajastama, seda kuidas mina teen oma asja. Loomulikult on asju, mida saavad teised üle võtta ja millest on kasu, kuid samas ka asju mida pole jäljendada mõtet.
Kui koguneb piisavalt küsimusi, siis tuleb ka Q&A videosi jne.
juuli 8, 2014 at 8:56 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #367920Siim Kelner
Memberjuuli 7, 2014 at 8:35 e.l. in reply to: Kui väikelaps tahab trenni teha, kasulik või kahjulik #367796Siim Kelner
MemberLas mürab ja mängib nagu tema eakaaslastele kohane. Igasugune süstemaatiline (jõu)treening jäägu tulevikku.
Siim Kelner
MemberRääkigu parem see, kes ütleb, et õunaseemned ei ole söögikõlbulikud, kuna “nad peavad end kaitsma”.
Kas kõrvitsaseemned samuti?
Mida sa tõmbled sin? Ütlesin, et mitte parim variant. Jah peavadki “end kaitsma” kuna on seemned ja uue algeks. Pole otstarbekas viljale, kui ta seemned kohe ära söödaks.
Minule luges seda k.Port.
Siim Kelner
MemberMitte kõikide puuviljade koor ja seemned on söögikõlbulikud (loe kõige parem varinat). Sama ka õuna seemnetega, mille eesmärgiks on end kaitsta.
Siim Kelner
MemberKiivi koort ei tasu süüa. Vähemalt nii ütleb Zilmer oma raamatus.
juuli 1, 2014 at 12:31 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #367639Siim Kelner
MemberToidust…
Annan ülevaate oma hetke toidulauast. Söön päevas 3 korda + 0-2 vahepala. Toidukordade vaheline aeg on küll pikem, kuid see-eest saab inimese moodi süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Dieesd lõpus sõin 6 korda päevas ning pole end kunagi nii halvasti tundnud. Ega saanukski, kui toidukord koosneski kohupiimast ja tilgast hapukoorest.Aga…
Hommik: 3 leiba lahja juustu, singi, paprika, lehtsalatiga, 3 muna.
500-600 kcal

Lõuna: Täisterapasta, fileerulli kuubikud, tomat, kurk, paprika, hapukoor, pan ürdisool.
700-800 kcal

Õhtu: 2 kohupiima (päevase valguratsiooni täis saamiseks), hapukoor, tomat, kurk, pan ürdisool.
max 500 kcal

Olenevalt päevast kuni kaks vahepala puuviljade näol (õun+banaan) . Oleneb, mitu trenni päevas tuleb. Üldjuhul kolm.
Nagu näha, siis kaloraaž teab mis suur pole, samas hetkel ongi eesmärk olla defitsiidis, kuna vahepealsed pühad ja sünnipäevad täitsid korralikult.
Lisanditest tarbin INTRAit, kohe võtan kasutusele ka JOINT+i ja OMEGA, kuna põlved saavad pumpide ja suuremahuliste jalatrennidega retsi korralikult.
juuni 18, 2014 at 8:27 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #367654Siim Kelner
MemberEks see ole igalühel jah individuaalne. Samas püramiid+tahtpingutus oleks mulle, eriti närvisüsteemile, liigseks koormuseks ja põleks üldse läbi, kuna mu treening ei toimu ainult jõusaalis. Oleks mõeldamatu teha mingisugust max kükiseeriat, kui eelnev päev oled õhtul 2 pumpi näiteks alla teinud. Psühholoogiline läbipõlemine oleks isegi hullem, kuna seatus kükiseeria mida oled 5-7 päeva ette planeerinud jääb realiseerimata.
Tänagi sattus hull combo:
K
12:00 jalatrenn
18:00 pump
21:00 pump
N
07:30 pump
14:00 rind-triits-õlg
17:00 pump
Nii, et laiska ei pane, pumpidest kavatsen teha kaasa ühe 90-100% raskustega, kaks 60% raskustega ja ühe varahommikuse 30% raskustega maxist.
Lisan paar õnnestunumat pilti viimastest võistlustest:

juuni 17, 2014 at 10:06 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #367640Siim Kelner
MemberHoiame saledat joont…
Just nii ongi. See pole lihtne, kuid mingi hetk tuleb endale selgeks teha, kuidas asju teha ning milline see pikemas perspektiivis välja näeb. Kuna pikk ja raske dieet sai lõpuks läbi, siis oli raske endale selgeks teha, et nüüd peab mõistlikuks edasi jääma. Pealegi… miks see dieet üldse oli nii raske? Äkki just selle sama vea pärast, mida oleksin seekordi äärepealt korranud. Õnneks Sensei suutis mind korrale kutsuda õigel ajahetkel. Olin juba suutnud end korralikult tankida ja tõmbasin end tühjaks tagasi. Hetkel olengi võistluskaalust +neli koma paarsada kilo ja üritan seda ka hoida. See on isegi hetkel hea, sest võrraldes jaanuariga olen ma juba üle 10-kilose edumaaga. Tänu sellele ei pea ka dieeti nii vara alustama ja kogu asi peaks kulgema valutumalt ning kulmineeruma parema tulemusena.
Toiduga hoian mõistlikult piiri, selge see, et alati võiks rohkem süüa, kuid otseselt nälgas ka pole. Satun aegajalt ka välja sööma, kuid siis lihtsalt arvestan sellega, et päevane kaloraaž lõhki ei lähe ning makrod on optimaalsed. Enamjaolt käin oma lemmikkohas caesari salatit söömas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka Revali kohikust saab väga head kulturistile ja üldse figuurisõbralikku toitu, rohkesti värsket salatit ja marinaadis küpsetatud kanafilee + muud head nagu salatit, smuutid jne. Korra nädalas teen ka pattu, mis on mõnes mõttes ka vajalik, sest kui offseasonil niimoodi piiri peal toiduga tiksuda võib lõpuks ainevahetuse veelgi rohkem kinni tõmmata. Turgutust on vaja ning niikuinii on üritusi ja tähtpäevi, mida on mõistlik nende päevadega sobitada.Treeningut olen muutnud oluliselt. Enam ei aja taga mingisuguseid 200kg kükke ega sea eesmärgiks rinnalt mingeid ulme numbreid suruda. Kulturistile, eriti naturaalile, ei anna see suurt midagi, sest sellises numbrirallis hakatakse lõpuks ikkagi tehtika arvelt lõivu võtma ning treenitava lihase seisukohalt ei ole see produktiivne. Võib ju debateerida, et närvispsteemi stimuleerimemine jms… but well… meh…
Minu lähenemine on maht, aeglane sooritus, 100% puhas tehnika. See ei tähenda, et raskus on kohe kerge – ei ole kerge – võimalikult suur on, kuid seda võimalikult puhta tehnika juures. Rohkem tööd – suurem kulutus – pikem lihase pinge all hoidmine – rohkem kvaliteeti (Rück teab rääkida)
Treening ongi kolmene jaotus ning enamasti kasutan põhiharjutstel 8×8 ja 8×6 süsteeme, abiharjutstel 6×6, 6×8 ja 4×8-12. Samas viimati tõmbasin lõuga 10×4.
Lisanduvad ka bodypumpid 8x nädalas, millest umbes 2 panen max sooritusega kaasa. Ka see annab lihastöötlusele juurde, kuna tegemist veidi teistsuguse pingutusega.
Olen pärast EMi ka kõik oma treeningu uue lähenemisega üles märkinud. Võistlustelt sai kaasa sellise IFBB märkmiku, kuhu hea kõik kirja panna. Kaanel peaks olema 2013 klassika MMi abs meister. Et selliseks peaks ka minagi kunagi saama… eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused