Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Kelner
MemberKas neid särke saab ainult ennustamismänuga? Ehk on võimalik neid ka kunagi hiljem tellida või võita näiteks pildi või ratemänguga?
Siim Kelner
Member1. Ott Kiivikas
2. Marek Kalmus
3. Imre Vähi
4. Argo Ader
5. Marek Morozov
Siim Kelner
MemberMiks on vaja offtopicuga siin teemat risustada? Las olla paar koma puudu või mõni täht vale, keegi pole täiuslik. Tore oleks pigem teemas püsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
Member22.5 kg rohkem.
oktoober 23, 2007 at 1:32 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128941Siim Kelner
Member6. koht
Siim Kelner
MemberSama siin. Tekitas mul ka see sama pulber valusi. Võtsin koti lõpuni ja nüüd on vapsee midagi korrast ära.
Siim Kelner
MemberIse pakuks sellise. ”Fat goes, muscle stays.”
Siim Kelner
MemberKaal ~85kg
Tõmbeid 15
Vanus 16
Siim Kelner
MemberTäitsalõpp ikka
Siim Kelner
Member16 olen ja surun 102.5kg
Siim Kelner
MemberMingid targad teadlased võivad jah ehk nii arvata, kuid kulturistide kogemused näitavad muud. Kui sa ikka kasutad pidevalt neg kallet surumisel ja pos ei kasutagi, siis ega ülaosa ei arene ka nii kiiresti kui alaosa.Teema algataja probleemile võib lahenduse tuua, kui treenida rinnalihase alaosa harjutustega, mis avaldaks pinget ka veel siis kui käed on juba sirgelt ees. Näiteks plokkidega lendamine.
Paraku pole selliseid plokke saalis, mida ma külastan. Oleks mingit alternatiivi, näiteks rööbaspuudel surumine?
Siim Kelner
Member12. Dennis James
// muc jõudis ennem.
Siim Kelner
MemberSel juhul ju peakski ilusate kõhtude top ainult kulturistidest koosnema
Siim Kelner
Membernjah. üks popkorni film oli. kes vähegi ajaloost midagi jagab, siis sellisele on seda filmi väga raske vaadata. eriti kuna filmi reklaamiti pooleldi tõena.kõige rohkem silma kriipisid sõdurite lihased, mis ei saanud tol ajal kindlasti sellised olla jpm
Asi on vaatajates, ikka vaadatakse parema meelega sixpackidega sõdalasi kui õllekaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberIse olen veel 15, aga rekord on olnud 100kg.
AutorPostitused