Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Kelner
MemberLiiga hea, et olla tõsi
aprill 14, 2008 at 3:03 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps #150224Siim Kelner
MemberMa ei saa üldse aru miks siin ütlemiseks läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sain niipalju aru, et kui ei treeni nagu Kiivikas (3,5 tundi jutti ja nii 37 päeva) siis oled laisk.
Siinkohal mainiks Tankile, et iga inimene treenib nii nagu tal võimalik on ja kuidas ise endale paremini sobib. Pealegi Kiivikasel on suur osa treenigust ka aeroobne, mis muudab juba treeningut pikemaks. Kõik ei ole dieedil ja ei valmistu võistlusteks.
Siim Kelner
MemberEi saa sellest mõttekäigust aru. Kas sa arvad, et steroidide tarvitamisest/mitte tarvitamisest sõltub millise tehnikaga peaks mingit harjutust sooritama? Ma saaks aru et treeningkoormus sõltub, aga tehnika…Eks kõik need profid teavad ju kuidas õigesti trenni teha ja harjutusi sooritada. Kõik nad teevad kõvasti trenni jne. Lõpuks loeb ikkagi kehatüüp ja see kuidas nad steroide kasutavad. Näiteks miks ei saa Cutler kunagi samahead vormi kui Colemanil oli? Ta on lihtsalt teistsugune inimene. Mina tõin näite Colemani filmist kuidas ta seljatrenni tegi. Pigem oled sina minu mõttekäigust valesti aru saanud.
Siim Kelner
MemberTulebki välja ju nii, et profikulturismis on parim mees see, kes oskab kõige paremini keemiat panna. Trenni teevad ju ikkagi nii nagu kõik teised, kui sedagi. Olen Vaatanud Ronnie Relentless dvd-d. Seljatrenn oli küll midagi väga imelikku. Kõik harjutused, mis ta tegi (kangi tõmme vastu kõhtu, hantli tõmme küljele ja kangiotsa tõmbed vastu kõhtu) olid sooritatud nii, et keha polnud maaga üldse paraleelne, heal juhul 45 kraadi ja hooga sooritatud. Raskused muidugi ülemäära suured.
Siim Kelner
Membertunnist võib väheks jääda. U. poolteist tundi oleks normaalne ja 2 tundi trenn ei pruugi pikk olla, kui sinna arvestada soojendus u.15min ja lõpus aeroobne 20-30min.Ektole vaevalt aeroobset on vaja?
Siim Kelner
MemberPraegu 2 kitse luuravad seal ringi.
Siim Kelner
MemberKindad ja vöö. Põlvesidemed on ka olemas, aga hetkel puudub vajadus nende järele.
Siim Kelner
MemberTere,
Kui tüli ei tee siis ehk oleks ka minule võimalik kava saata. Trenni teen neljaks jaotatud kava järgi.
Siim Kelner
MemberTäiesti nõus.
Siim Kelner
MemberSuured lihased ja suur jõud on rohkem mehelikkuse teema.
Ega ikka küll ei lähe jämedate käte, jalgade ja laiade õlgadega naised peale.
Aga see on ka vaid minu arvamus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberVägagi huvitav kava. Prooviks isegi heameelega, aga kuidas selle taastumisega jääb?
Siim Kelner
MemberKõlbaks sel juhul asendada kangi tõmbeid plokil sõudmisega?
november 16, 2007 at 1:47 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131347Siim Kelner
Member12. koht
Siim Kelner
MemberVähi 6.
Vaible 10.
Kalmus 15.
Ader 17+
Siim Kelner
MemberKa mul esineb mõni bigorektiku tunnus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult, et mina ei peida end lohvakate riiete sisse vaid käin vabalt ka kitsamate riietega ja olen uhke selle üle mis mul on, pürgides aina edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused