Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2015 at 9:06 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #378078
Siim Kelner
MemberTa sai Mikuga võisteldes 4nda või 5nda 2012 ja 2013 hõbeda, kui ma jäin võrdsete punktidega finaalist välja. Kulda tal pole.
märts 12, 2015 at 8:59 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #378076Siim Kelner
MemberVahepeale pilt oma kunagisest konkurendist, kel oli paariaastane paus.
20a 175cm ja 88kg – suht samad näitajad, mis Otil juba, poiss pole tea mis paks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimati sai juunioride klassikas koos võisteldud, enam sinna vist ei mahu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siim Kelner
MemberMa ka põlvedest hüpermobiilne ja seistes püüan ka mitte üle sirutada põlvedest. Proovin alati mingit väikest nurka hoida.
Flexid reit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Meestel vist õnneks pole see nii hull.Siim Kelner
MemberHüpermobiilsus
Siim Kelner
MemberÜks tähelepanek – kas ei võiks olla nendes kategooriates, kus eeldatavasti on vähe võistlejaid, ka vähe kategooriaid? Ok, bikiinifitness lööb laineid, arusaadav, kuid body-fitness (naised) 4 katti? Juuniorid BF 2 katti? Vabalt võiks olla naistel kuni 163 ja +163cm nagu oli veel mõni aasta tagasi. Sama ka naiste physique … Näiteks UK-s UKBFF-i võistlustel on piirkondlikel kvalifikatsioonivõistlustel naiste BF vaid üks katt, kogu moos ja võistlejaid on 8-10. Ok, sealt valitakse kvalifitseerujad meistrikatele vastavalt tasemele, 1-2, 3 max, tavaliselt siis esikolmik ja need ei ole alati ühepikkused, kuid ka meistrikatel on vaid 2 katti, mitte 4
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see minu mõte, mida olen ammu mõelnud …Vahet pole, katid lükatakse niikuinii kokku võistluspäeval, kui katis alla 4 sportlase. Ju siis hetkel ollakse optimistlikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberMa ei saa aru. Kulturismivõislustest on alati tonnide viisi pilte ja kohe ka tulemused olemas. Siin pole ei kippu ega kõppu ei eilsest ega tänasest päevast. Ei ole etteheide vaid lihtsalt selline mõtisklus, kuna endal ei olnud võimalik kohale tulla ega ka trennide pärast streami jälgida.
Siim Kelner
Memberveebruar 18, 2015 at 10:27 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #377352Siim Kelner
MemberMulle see pooside muudatus meeldib tegelt, sest see võimaldab keha hinnata mitmekülgsemalt ning kõiki võrdselt. Topeltbiitsal saab sellisel juhul toetada rohkem ühele ja lasta teisele lõigata ning sama tagant poosis säärt ja kakspead otsevaates pingutada. Triits küljelt lubab hinnata sääre sisekülge ja rind-biits sääre väliskulge. Lailihase poosid eest ja tagant lubavad jalgu võrrelda võrdselt koos sümmeetria suhtes.
veebruar 16, 2015 at 11:16 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #377261Siim Kelner
MemberPõlv on paremaks muutunud vaikselt. Reie nelipeas oli ülipinge ja liikuvus piiratud. Nüüd teen Dr. Ilvese ettkirjutuste järgi enne ja pärast trenni nelipeale PNF-i ja masseerin patellat liikuvamaks, lisaks satun ikka kahel korral nädalas Gmasteri juurde ka. Tõenäoliselt nädala lõpupoole teen saalis jalgu ka, küll hams-tuhar suunitlusega ja veits pressi ka aeglase negatiiviga. Kinglasti tuleb harjutuste repetuaari ka hip-thrust.
See selleks…
VEMMA RANT!!!
Võrkturundus on igati tore asi eksole. Ma poleks siia midagi sel teemal kirjutatud, kui ma eile poleks puutunud kokku sellise idiootsusega…sry. Hakati minulegi pakkuma (mitte esimest korda) toda imejooki. Ja ütlen kohe siin ära, et mul pole selle joogi vastu mitte midagi! Tore asi, vitamiinid, anti-OX jne. Igaühe enda asi, kes tahab tarbida jne. Mis mul ajas s*ta keema oli see, kuidas üks kunagine kooliõde üritas mulle selgeks teha, kui valesti ma oma elu elan.
Nimelt äratati huvi, et sigahea uudis mulle kui “tervisest pakatavale inimesele” – OK
Tema tarbib ja ülihästi töötab. – OK
Olen proovinud? – Ei ole, ei soovi.
Kust toitained kätte saad? – Toidust.
Kust seleeni kätte saad? – Kust terve inimkond seleeni enne vemmat kätte sai?
Aga vot mullast on seleen otsa saanud. – Ahh???
Sinul kui sportlasel ikka ei tohiks klappe peas olla. – Kellel need klapid peas on õigupoolest?
Siis öeldi, et aasta pärast räägin ma teist juttu, kuna siis mu tervis tuksis ilma antud joogita.
Ning viie aasta pärast on tema jätkuvalt terve, mina aga haige.
Vot nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et kordan, mul pole antud ettevõtte ega toote vastu midagi, kuid see, kuidas need jüngrid antud asja ajavad on ausalt karp-lahti-vaata. Ma saan aru, et ma samamoodi soovitan inimesele, kes teeb reaalselt aktiivselt trenni, et see valgujook ja batoon ei jookse mööda külge maha, kuid, et niimoodi peale lennata ja öelda, et tarbi või sure…
Mida teie arvate?
Siim Kelner
Member2006 pildil on outer sweepi vaja juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberKes viitsib võib lugeda. Inimene avaldab oma arvamust.
http://www.soheeleefitness.com/nutrition/intermittent-fasting-is-it-for-you/
Siim Kelner
MemberLayne: Well I don’t believe in generic meal plans. I think that just giving someone a cookie cutter meal plan doesn’t teach them anything and makes them dependent on that meal plan, promotes binging, and an unhealthy relationship with food. I think intermittent fasting has helped a lot of people with a diet they can stick to, however I also see many people use it as an excuse to binge, and that is never healthy. One of the other problems with it is my PhD thesis research demonstrated that if you eat low protein throughout the day, you cannot make up for that lack of anabolic stimulus earlier in the day by eating a huge protein meal later in the day because their is an ‘anabolic cap’ to each meal, so to stimulate muscle protein synthesis maximally it’s wise to consume multiple (probably 4-5) meals rich in high quality protein. You want to make sure you are getting enough protein to hit around 3-4g of leucine at a meal to ensure that you are maxing out anabolism, that is typically around 30-45g of protein for most sources. But as far as meal frequency and it’s impact on fat loss, it does not seem to matter, and if anything eating too frequently actually impedes fat loss. I believe however, that you could get many of the benefits, if not all of the benefits of intermittent fasting by simply intermittently eating carbs but still having multiple protein meals as eating protein with low/no carb would still maintain elevated insulin sensitivity.
veebruar 4, 2015 at 3:29 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #376672Siim Kelner
MemberLoll küsimus vist, aga kui põlveliigesed ragisevad ja vahel ikka valu teevad, siis ikka täiskükki teha ei tohiks, isegi kui raskus suhteliselt väike ja tegemisel tunda ei anna?
Raksul ja raksul on vahe. Võivad olla liigesevahelised gaasid. Kui asi on järjepidev ja häirib võid lasta füsiol/kirol üle vaadata, et mingit errorit poleks, valu puhul eriti. Sügavküki osas saad targemaks, kui spets ütleb, kas on mingi piirav tegur, miks ei peaks.
veebruar 4, 2015 at 10:09 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #376663Siim Kelner
MemberEile degusteerisin koduklubis jõusööta ja rahvas võttis hästi astu nagu ikka. Saab uuesti järgmisel teisipäeval.

Muidu on nii, et paremas põlves kerge hüppaja sees (patellakõõluse põletik) ning jalgu hetkel saalis ei lifti. Rühma teen, ses rühm on leib. Lasen korralikult ära terveneda, kui midagi torkima hakkan ning siis ka tuleb alustada kergelt ja piiratud amplituudiga. Käin aktiivselt Georgi juures füssi tegemas ja tundub, et liigub paremuse suunas.
See näitabki ära, et parim õppetund on ise peksa saada ja sellest õppida. Kõiki inimesi ei saa ühe puuga lüüa ning öelda, et kõik kükite põhja… yolo. Kui põlved 100% terved ja taluvad koormust st, et taastuvad ära ja mingeid muid kohustusi põlvedele pole (nagu mul rühm) ning selg jääb põhjas olles ka neutraalseks (winki pole) siis andke minna. Kõik on erinevad, kõõlused eri tugevusega, luukangid eri pikkusega ning kõik ei saagi asju teha ühtede ja samade standardite järgi.
Ülakeha teen ikka edasi ning rühmaga hoiab jalga toonuses ka seega elu pole veel läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberVäga ilus pehme mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused