Siim Kelner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Siim Kelner
MemberTäisa jalga ja rinda vaheldumisi pole mõttekas teha. Küll, aga ei keela keegi kui näitaks teed rinda ja selga näiteks superseeriatena, või biitsa ja triitsa, või reie nelipead ja kakspead.
Siim Kelner
MemberSiin foorumis on kõik muidugi kõvad mehed aga kui Sapp õhtul koplis vastu tuleks ja suitsu küsiks siis situks kõik ennast täis.Pigem küsiks nukku ja siis situks kõik ennast täis.
Siim Kelner
MemberAndke minna, etturid sellised. Vahet pole, mis erakond võidab või milline on võimul, vahet pole,mis president meil on. Otsused tulevad püramiidi tipus olevate eliidi liikmete käest, mida enamus inimesi ei ole veel läbi hammustanud.
Siim Kelner
MemberBob Sapp on ikka suurem.Sapp on jumala koba ju.
Siim Kelner
MemberMa arvan ,et see kogu see show on seotud SUURE rahaga, kõik ju tahavad näha nii kuulsa mehe matši.Isiklikult arvan seda, et meesterahvas peab oskama ennast ja lähedasi kaitsta, kuid spordina on mma
minu jaoks mõttetu nägude/kõrvade/tervise tapmine. Kui ikka karjääri jooksul tuhandeid matse molli
saad, siis sellel ON tulevikus negatiivsed/fataalsed toimed. Eks igaüks teeb seda mida ise tahab, see
siin on minu arvamus. K-1 on ainuke mida ise jälgin, pole nii palju mõttetut aelemist ja kallistamist.
Õigus, tähtis on kuulsused saada mma-sse, et nende arvelt veel suuremat raha välja teenida. Täpselt sama värk oli Brock Lesnariga.
Siim Kelner
MemberEestis on üldse GH ja roidid mingid üli mürgiks ja pahaks tembeldatud nagu oleks tervis kohe pees. USAs ja mujal maailmas vaadatakse asju hoopis teiste pilkudega. Mitte et ma neid kasutaks.
Siim Kelner
Membersellega võib päris kena testiste kärbumise ja güno ka saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju kui mina olen lugenud siis günot saavad vaid lohakad ja rumalad, kes jooksutavad mingit steroidi ilma tsüklijärgse teraapiata. Kastutavad kindlaid ravimeid et liigselt kõrge östrogeen alla suruda.
Siim Kelner
MemberSee mingi prohormoon. Vaevalt, et seda eestisse saab.
Siim Kelner
MemberJust hea, et jalad väiksemad natuke, hoiab proportsioonis…vorm on väga hea juba, rind triibutab hästi
Siim Kelner
MemberMa vaatan, et Bonusna muudkui kasvab ja kasvab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
Member2 kuuga lisada 18 kilo puhast lihast?!? Kuidas see üldse inimlikult võimalik on?Lihasmälu, ja vastav geneetika. Ei mingit maagiat.
Siim Kelner
MemberSüstima MIDA??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Östrogeeni, andesta palun.
Siim Kelner
MemberSamahästi võiksid mehed hakata estrogeeni süstima ja missivõistlustel käima hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberNagu F1 … boxipeatus, uued slikid alla ja jälle rajale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ongi noh, sommid teada tuntud vormelimehed ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siim Kelner
MemberSorry, aga Bonsuna kükid on mingid veerandkükid ju. Mitte, et ma midagi tõestada üritaks.
Julgesin selle välja öelda, võite oma raevu mu peale välja elada nüüd.
AutorPostitused